Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    CDPROJEKT udělá další hru se zaklínačem na 99% ted je otázka kdy a o čem 🙂

  • uaxpk

    výprava a kostýmy jsou stejné u obou. Efekty neřeším (lasery jako kouzla). CGI lepší Mandalorian - to je fakt, ale zato se zase celý odehrává prakticky v jednom maloměstě někde v poušti a ušetřily na hlavním herci bo není vidět. S tou oblibou bych si nebyl tak jistý, SW už je dost okoukané -skoro každý rok jeden film. To s těmi čísly jsem tu vytáhl pouze z toho důvodu, že jsi se o to párkrát otřel - nic víc. Spekulace to není, jsou to "stramovací" služby a u těch se dají čísla sledovat přesně. Každopádně jsem rád za oba seriály a jsem si jistý, že druhé série budou lepší u obou. A to s tím merchem mě štve z toho důvodu, že to do SW universa cpou neustále horem dolem a celé to pak připomíná Kouzelnou Školku

    (musí tam být něco malého, roztomilého a pokud možno chlupatého a natvrdlého).

  • TheGGG

    samozřejmě, to jsem bohužel tehdá nevěděl, že na metacritic si můžeš vytvořit doslova stovky účtů z jednoho PC a ani nemusíš měnit IP adresu, nebo dělat jiné IT kouzla... a u MT který již prokazatelně podvádí s uživatelskými hodnoceními (viz kauza kolem aktuálních star wars) jsem taky ztratil důvěru.

    Takže sice západní journos jsou banda aktivistická, ale alespoň je jasné, že to průměrné hodnocení na RT a MT není podvodné a dá se každý ten web a článek dohledat ke konkrétnímu autorovi. I když ten autor bude třeba hejhula z the guardianu. Oproti tomu uživatelská hodnocení se dají spamovat jak na běžícím pásu (ostatně MT muset mazat tisíce haterských 0/10 recenzí u death stranding)

     a BTW: witcher od netflixu se snaží být hodně korektní, ve prospěch Yennefer potlačil i Geralta, z multikultizoval část postav, tlačí silnou woman power myšlenku a stejně ho pokrokoví novináři, kteří si chválili i takovou slátaninu jako the last jedi, nemají rádi. To prostě svědčí o tom, že to je fakt megablbina...


  • Derp_1337

    Tebou 2 zmíněné weby nic nedokazují, protože Rotten Tomatoes má momentálně 93% uživatelské hodnocení, MC momentálně 78%.


    A nebyl jsi to náhodou ty, kdo v diskuzi k nějaké hře tvrdil, že hodnocení "kritiků" se (na MC) nedá brát moc vážně a jediné hodnocení trochu odpovídající realitě je to od samotných uživatelů??

  • TheGGG

    rotten tomatoes: 59 %; metacritic: 53 %.... docela meh---

  • Derp_1337

    A jak se smiřuješ s tím, že Zaklínač má v průměru skóre 80% ?

    Musí to být kruté zjištění, že se jiní lidé dokážou bavit u seriálu, na který se nechceš dívat.

  • TheGGG

    Mandalorian je tedy po stránce efektů, cgi, kostýmů atd. o několik stupňů lepší jak witcher. A jak jsou ty čísla braná nebo ne, to je jen spekulace, faktem je, že to nejde porovnat ze světového hlediska, protože disney + nemá dostatečné pokrytí. Hodně bych se divil, kdyby byl v USA witcher populárnější jak mandalorian. Možné to samozřejmě je, spousta lidí netflixu naletěla a myslela si, že to bude dobré...

    a merch není problém, to je docela logické že SW dává pro merch mnohem větší prostor

  • uaxpk

    Myslím, že ty čísla o "poražení" Mandaloriana jsou brány pouze z USA. Mandalorian překonal Umbralla Academy , který byl třetí nejsledovanější seriál na Netflix: první Stranger things, druhý Zaklínač (a u něho ještě nejsou přesná čísla). Jinak Zaklínač v Evropě dominoval a porazil i Stranger things. Čísla se dají najít na internetech. Jinak co se týče mě, tak oba seriály se mi zamlouvají stejně a na oba se dá aplikovat stejná kritika (že to smrdí korunou atd.). Ale u Mandaloriana je ještě navíc vidět ten důraz na merch jako u každých SW filmů (ano, Baby Yoda je jasný příklad).

  • TheGGG

    néééééé, nepovídej? Ty musíš být nejchytřejší kluk na oddělení... vrchní bojovník netflixu dorazil, teď tady bude pořádek. BTW: jak se smiřuješ s tím, že má witcher score 53%?

  • Derp_1337

    LOL

    Jelikož to byl sarkasmus, tak to znamená, že si z tebe vlastně utahuje 😂

  • TheGGG

    myslel to jako sarkasmus, ale byla to jedna z mála rozumných věcí co tady zazněla

  • iSpirit

    to byl sakrasmus. Ale měl by ho zlepšit. Někdy se mu fakt nepovede.

  • TheGGG

    Dík konečně někdo.

  • TheGGG

    to bych vám neudělal a kdyby jo, tak alespoň máte pokoj ;). Zatím mě tady ale nikdo nezvládl naštvat....

  • SalemCZ

    TheGGG bojím se o tebe, aby ti nepraskla žilka.

  • drasta

    Prestante uz ten pitomej serial tak opevovat, koukat na nej a uz vubec se u nej jakkoliv bavit. TheGGG napsal ze se mu nelibi protoze ne vsechny postavy odpovidaji svoji podobe v knihach a tim padem je to strasnej fail a nikdy by se na to nemel divat. Dekuju!

  • TheGGG

    ještě že mě nikdo za komentování na games neplatí... že dostanou ti lidi za witcherem a např. těmi otřesnými kostými peníze, je skutečně směšné...

  • iSpirit

    skvělé věci střídají průměrné až špatné. Výborná Tissaia(tím jsem si byl jist díky Ripper Street). Celá trojka Geralt, Yen a Ciri jsou bez námitky. Navíc mezi Yen a Geraltem je slušná chemie. Celá ta trojka je pro mě daleko snesitelnější než herní. Tam jsem nemohl vystát ke konci ani jednu z těch postav. Tady se těm postavám dá fandit. Pak jsou tam věci průměrné jako Marigold, Cahir až hrozné Fringilla, Dryády. Takhle je to i s díly s scénami. Skvělý díl je se Strigou, kde je výborná atmosféra a vše vypadá, tak jak má. Pak tu máme díly s papundeklem a mizerným CGI a bolavými dialogy. Ten potenciál ten seriál má veliký, jen to prostě místy promrhali. To ohýbaní předlohy je úplně zbytečné stejně jako u třetí hry. Díky sympatické hlavní trojce bych asi dal palec nahoru.

  • Jackoslav426

    ty máš cenu za nejhorší gramatiku

  • Ilusiveman

    Jop. To je fakt. Nehledě na zdejší lopaty. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit