Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • skaven

je trosku ina, ale mam ju rad. Avasarala, Amos a kapitan Ashford su topky postavy. A ten svet ma pohltil. A ako pise sankuri ohladom 4. serie (narozdiel od scenaristov zaklinaca), scenaristi the Expanse z howwna dokazali upliest skvely bic.

• WoodyPwx

Knihy sem cetl vsechny a serial mi prijde dobrej. Nekdy se mozna az moc znazi sokovat, podobne jako Game of Thrones, ale cernosi mi tam urcite nevadi. Vic penez do CGI by bylo fajn, ale na herce uz sem si zvykl. Zena je taky nadsena (Witcher je frajer 😛 ) a cetla jen nektere z povidek. 

• sankuri

Ono je to hlavne kvuli kniham, od te kde se vlastne odehrava ctvrta serie jde kvalita pribehu strme dolu a musim rict ze scenaristum se z velmi slabeho nametu povedlo vymacknout docela nevsedni vysledek.

• Ilusiveman

Mohli by Witchera nakopat do VR. Asi by to znamenalo to dost překopat  ale... Šel bych dotoho. 

• Derp_1337

První 3. řady The Expanze byly skvělé. 4. řada ale už tak skvělá není.

Doufám, že tahle tendence klesající kvality nebude pokračovat i u 5. řady.

• Ilusiveman

Jo no

• dworkin

Rozehrál jsem ho na PS4 (první dvě dohrani byly na PC) a vedle RDR 2 je to další hra, která hodně tezi z velké obrazovky. Nektery scenerie jsou i po letech dechberouci.

• TheGGG

rozhodně pokud se budou hledat nejhorší akční scény v seriálu, witcher má slušnou šanci.... a taky o cenu za nejhorší cast, kostými, dialogy, cgi.... je toho hodně

• TheGGG

witcher, metacritic, 53 %.... vše je ok, seriál roku. :D :D :D

• TheGGG

aha, takže chtít aby seriál byl věrný předloze je rasismus.... hodně se směji. Díky. Ušetřil jsi mi čas. Alespoň vím, že tě již nemusím brát nikterak vážně. Neboj se, knih čtu hodně, pravděpodobně víc jak ty. Jediní rasisti zde jsou tvůrci seriálu, ale to už ti asi skutečně nemá cenu vysvětlovat... ty si klidně užij směšný fight mezi cahirem a vilgefortzem!!!! já zůstanu u knih.

• species

expanse 4ta serie stoji taky za vyliz :(

• tomwolf33

ano ano, stale dokazujes ze si knihy necital a len opičkuješ to co si si precital niekde na nete...serial sa knih drzi omnoho viac ako hry...obzvlast treti zaklinac, ktory si s s kniznou seriou nejedenkrat utieral zadok...vtedy to nikomu nevadilo...teraz koli vyberu par hereciek, povyliezali z brlohov vsetci rasisti, pseudofanusikovia, ktori hrali len tretieho zaklinaca...a najviac sa biju do prs "ludia" ktori videli naposledy maximalne tak slabikar, nieze este knihu...vzdy je to uuuplne krasne vidiet podla tych komentarov...a ty si ukazkovy priklad...hry taktiez podla ačivmentov nedohrala ani len polovica ludi, na steame dokonca 3/4 ludi...

knihy mam doma vsetky hned 2x vcetne elektronickej verzie, cital som ich este pred vydanim prveho zaklinaca, hry som dohral niekolko krat, videl som povodny polsky serial...a napriek tomu sa mi serial od netflixu paci, aj ked tiez niesom uplne nadseny zo vsetkeho, tak to neni nic co by mi zazitok zo serialu pokazilo...

takze  vy samozvani čitalkovia, pseudofanusikovia a hlavne rasisti mozete zase zaliezt tam odkial ste vyliezli...

• je fakt, ze svym zpusobem je to taky zazitek

• TheGGG

přišel o jednu naprosto otřesnou "bitvu"

• v tech poslednich dilech jsi o nic neprisel :D

• skaven

ja witchera neviem dopozerat, som pri 6. casti a nic (ani nadherne Yennine kozy )ma nedokazu presvecit aby som to dokoncil.

The Expanse, to je skvely serial.

• 0011

Já ho po zhlédnutí seriálu začal hrát na switchi a vypadá to, že ho po pěti letech konečně dohraju.

• TheGGG

"úspěchu"

• BoB.2

úspěchu?

• Seriál mi přišel docela v pohodě. Největší problém jsem měl asi jenom s designem zbrojí a s tím, že plátovou zbroj krájeli jako máslo... budiž ale. Pořádně uvidím asi až se druhou řadou. 

Že se ale najednou Twitch rozsvítil Witcherem3, to mě trošku naštvalo :) nebylo moc co sledovat, když ho momentálně hraju a nechci si to moc kazit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit