Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Patří.

Můj názor -> tvůj názor.

Polib si. *5*
  • "V květnu vydaný Zaklínač 3: Divoký hon patří mezi nejlépe napsané hry posledních let "

ehm, nepatří. Ten hlavní příběh byl hodně slabý a plný nelogičností a absurdit. Celý Novigrad byl jedno velké hledání pohřešovaných osob: abys našel Ciri, tak najdi Marigolda, abys našel Marigolda, tak najdi Zkurvysyna, abys našel Zkurvysyna, tak najdi Dijkstru, abys našel Dijsktru, najdi Zoltana .... atd. A až Ciri člověk po 80 hodinách nekonečných odboček a natahování příběhu našel, tak se šlo do boje s Divokým honem a byl konec.
  • Nevíte někdo, jak je to s NewGame+ ? Stačí lvl 30, nebo musím mít aspoň 60?
  • Jako sorry, ale základ měl 100+ hodin... tohle DLC 15+ hodin. Chtít zadarmo DLC, který je delší než průměrná hra, není moc fér...
  • tohle dodelavani obsahu ktery mel byt už v puvodni hre je smutne rejžovani penez
  • cekam, ze za chvili se objevi Drizzt a zacne pronaset, jak ho hra po 100 hodinach stravenych ve hre nebavila a ze se jedna o hru, ktera nepatri ani mezi 10 nejlepsich RPG. *5*
  • no musim priznat, ze ačkoli mě oba předchozí díly zaklinace vubec nebavily, tak u trojky sem zkejsnul na neskutecne dlouho a porad to hraju, mam tam urco prez 100h nahráno a furt me to baví, spíš víc a víc. Je to jediny RPG kde neodklikvám rozhovory a celkově je to prostě paráda po všech stránkách, už ted vim ze si to dam jeste jednou na NG+. Fakt překvapení pro mě, nečekal sem že ta hra dokáže překonat nechut kterou jsem k serii měl, ale stalo se. Tady vyjímečně s 10/10 souhlasím. DLC už mám ale ještě nejsem lvl 30 a nepustil sem se dotoho, každopádně je to setsakramenskej mazec hra a všem doporučuju.

BTW hraju to na FX8300 8gb ram 2tb HDD a HD7850 (coz je min nez min specs GFX) a jedu to na High bez hairworks, bez AA a motion blur, dohled stromu a hustota travy medium, 1920*1200 a pod 30 to nejde. Drzi se to tak 30-40FPS skoro vsude, výkon vysí na tý GFX kartě, procák by mi stačil slabší. Celkově to jde dobře a vypadá to fakt supr. Když si to dám do konzolovýho rozlišení tak jedu spíš 60FPS ale 1920*1200 vypadá mnohem líp *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit