Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
https://www.youtube.com/watch?v=Yy8MUnlT9Oo
-
A vysvětlíš nám, proč by nás nemohly bavit obě hry ? :D .... Zaslepený malý hatere. Ke každé z nich člověk přistupuje s očekáváním něčeho jiného. Od Witchera očekává silný příběh s důrazem na různé volby, kdy se děj vyvine pokaždé jinak a od druhého zase hutný bojový systém a odkrývání pozadí mysteriózního světa. Ale chápu, že ty si musíš prostě kopnout do produktu který tak nenávidíš, za každou cenu.
Pro mne je třebas hra jako Witcher skvělým spestřením, po odpaření Bloodborne na platinovou trofej, a po pokusech o Acenutí všech levelů v LBP3, konečně něco po čem mne nebolí palce :D, co si dám jako oddych jen kvůli příběhu. Protože proti zmíněným je to i na "Death March" oddychovka. -
a uz si tu zase nekdo prodluzuje p3nis klikanim bodiku, bude to nekdo resit a ten stupidni system zrusi/opravi, nebo to zase nechate bejt?
-
Ok flashíku, ale do té doby musíš požívat tenhle tag - http://s24.postimg.org/4nqw8giud/bethestard.png
-
Hochu nekdy te vezmu nekam do hospody a tu desitku co bych dal Skyrimu ti vysvetlim, pak pujdes domu, hlavu jak patraci balon a v duchu si budes rikat..jo ma pravdu ten kluk flashu. Do te doby drz hubu a krok, protože malo vis:)
-
Říká člověk co by dal desítku Skyrimu. *15*
-
když si myslis ze W3 je absolutni hra, tak jsi toho zas tolik nehral.
-
hms, 9/10? za me malo, tohle ma na absolutku, rozhodne se muze zaradit do toho nejlepsiho, co jsem kdy hral, a ze jsem toho hral hodne *3*
-
Já jsem absolutně spokojený. Za málo peněz - hodně muziky.
-
Zaklinac 3 byl celkem dobra hra, ale tohle DLC me vůbec nezajima. Poslednich zhruba 20 hodin z tech 120 co jsme ho hral jsme se musel nutit to vůbec hrat. Amatersky systém hry tahnul pak jen pribeh a postavy, to je na dobre rpg malo. Ale polaci urcite ziskali plno zkusenosti, tak snad ten Cyberpunk bude lepsi.
-
No, jasný. Co jsem pochopil, 30. level je třeba v první linii. V new game+ na 30ce začínam (resp. 35ce, byl jsem napřed), tak jsem počítal s tím, že v new game+ ten potřebnej level na quest bude vyšší (logicky mi vycházelo 60)
-
Smutna byla 15ti minutovka s Javikem v ME3, tohle neni ten pripad.
-
Bad troll is bad troll.
-
Tvůj avatar je zažene. *5*
-
to zase bude v soulsfanboyovských sklepeních rozbitých gamepadů a vypoceného tuku
hra dekády se stává lepší a lepší - nemohu se dočkat druhého datadisku -
Rozumně uvažující člověk tu nápovědu nepotřebuje, zachová se tak sám od sebe, nemluvě o tom, že spousta lidí ji beztak nedostane, protože předtím zvolí jinak. Každopádně já narážel hlavně na to, že až koncem hlavní dějové linky se dostaneš na dostatečně vysoký level, abys mohl absolvovat Srdce z kamene. Navíc si myslím, že vybodnout se na hlavní příběh Z3 kousek před jeho koncem, pak 15 hodin řešit úplně jinou questovou linii z datadisku, a pak se zase vrátit k hlavnímu příběhu... není úplně elegantní. Ale každého jeho jest, to už je subjektivní.
-
9/10? To zas bude v diskuzích nablito od Soulsboys...
-
Lepší je být o pár levelů výš (kolem 33-34), 60 rozhodně mít nemusíš. Ono je to i prakticky nemožné, mít 60. level na první dohrání. Na 60ku se dostaneš až koncem NG+, baj voko.
-
"Nejlepší způsob, jak si Srdce z kamene zahrát, je dokončit hlavní dějovou linku a pak plynule navázat s uloženou pozicí."
S tím teda nesouhlasím, už jen proto, že jako jednu z odměn můžete na konci dostat nápovědu jak se vyhnout špatnýmu konci. -
https://www.youtube.com/watch?v=0aOp1p7e0d4