Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Co já pamatuju tak hráče lidi brali většinou jako podivíny a outsidery. Dneska jak nemáš pleják tak nejsi kůl.
-
Dark Souls jsem nehrál, ale ty další 2 hry 10 nezaslouží. Odkdy se rozdávají desítky pouze za velikost světa a grafiku? A krom velikosti světa a grafiky jsou ty hry dost průměrné. Ani jedna z nich mne nedokázala vtáhnout do svého světa tak, jak bych si představoval, že by mne hra tohoto typu měla vtáhnout. Ani jedna z těch her nepředstavovala jakoukoliv výzvu - ve Skyrimu je uplně jedno, jaký má člověk level, protože potvory levelují taky, tak proč hru nedohrál na levelu 1? Obě hry ukazují questy na mapě, takže člověk pouze běhá od jedné značky k druhé a celou cestu mu uzakuje kompas. Co se to stalo s RPG hrama, že se takové zmetky dnes vydávají za kvalitní RPG? Zlatý věk Baldurů, Wizardry 8 atd. Je to tím, že dnes je hraní mnohem víc dělané pro masy než tenkrát a tyto akční RPG jsou prostě masám přístupnější než složitá herní pravidla?
-
DS ani náhodou. Projít level a zakončit ho bossem... jak staré hry na PS1.
-
From Ashes byl zdarma a přidal do hry dalšího parťáka. Proč to srovnáváš s příběhovým DLC do Zaklínače?
-
Nevadí. Diskuze plné hádek vedou ke zvyšování návštěvnosti webu. A větší návštěvnost vede k větším příjmům za reklamu. Jednoduché.
-
Já bych to s tím srovnáváním tak nehrotil. Podle mě Zaklínač 3 má z těch tří (W3, TES:S a DS) nejlepší příběh a rozhovory, Skyrim má nejlepší zlepšování postavy a open world hratelnost a Dark Souls má nejlepší souboje a motivaci (musím dát toho bossáka).
Prostě každá ta hra má něco. Zaklínač 3 je super, když se člověk chce vžít do toho, že je zaklínač ve středověkém světě, chce se potkat s postavami z knih, skutečně chodit po místech, o kterých četl. Skyrim je nejlepší, pokud si člověk chce dlouhodobě plánovat vývoj postavy, vybírat si herní činnosti víceméně podle nálady a bavit se tím, jak funguje RPG systém a jak reaguje svět. No a Dark Souls je taková ta oldschoolová hra, která je těžká, ale odmění člověka za postup dál (dostal jsem se přes bossáka, odhalil jsem novou lokaci).
Všechny tři tyto hry pro mě oscilují někde mezi 9/10 a 10/10. Skutečnou desítku bych dal asi jen Zaklínači 3, ale je to proto, že jsem dost zatížený jak na Sapkowského, tak na příběhové (kecací) hry, a proto W3 rád odpustím slabší RPG systém a poněkud nevyužitý open world. Ale neuráží mě ani desítka pro Dark Souls nebo Skyrim. Je to spíš o preferencích a zkušenostech hráče. -
To je sice hezký, že si se prihlasil i na mobilu, ale jak si to pobral tak ze myslím tebe když píšu "flashíku" a reaguju na Dentona to opravdu nevím. *7*
(Ne za flashe tě nepovažuj.) -
Uz sem se prihlasil i na mobilu aby tady nekteri jedinci netrpeli schizofreni
-
Vidíš flashíku? Jde to i takhle a ani ze sebe nemusíš dělat "experta" co sežral Todovo h*vno. *2*
-
Tohle není DLC, ale datadisk :-)
-
Urazit sem te nechtel. Proste nekomu staci min, a nekdo se s malem nespokoji.
Muzes teda napsat co je na Dying Light tak uzasnyho.
Podle me letos az na Zaklinace a Project Cars nevysla popradna hra. Jenom tuna prumeru. -
Mám rád když někdo napíše "bez urážky" a pak na to naváže něčím co znamená urážku. Znáš tu o Dude Lebowskym ?
https://31.media.tumblr.com/55d170c898b240783dc332124bbd197d/tumblr_inline_n4foafra0C1sew80h.jpg
Nemám nutkání nikoho přesvědčovat (ani urážet), každej má rád něco jinýho a je mi jedno co si o tý hře (nebo kterýkoliv jiný) myslíš. -
Žádné fantasy RPG není lepší než Zaklínač. Nechápu jak dokázali udělat tak obrovský svět s tak vynikajícím příběhem a postavami. A co mi přijde na té hře snad nejlepší je fakt, že téměř jakýkoliv sidequest dosahuje kvalit hlavní příběhové linky v jakékoliv jiné RPG hře.
-
Jenže on to kumpán doopravdy je, víc než padouch. Svým způsobem... nechci spoilovat. -
Přesně tak, v NG+ je i doporučený level pro Srdce z Kamene navýšenej o 30, takže na 60, nedá se to tedy hrát od začátku, ale až ke konci hlavního příběhu.
-
Jaj... tak tohle je jeden z nejdementnejsich příspěvků co jsem kdy měl tu smůlu videt.
-
To má být až v Blood and wine.
-
Pozeram, ze par uchylakov dokaze stravit cely den naklikavanim minusiek...hosici, vy ste tragedi... :DDD...a a gamesom nerozumiem, preco stale ostava pri tomto anonymnom systeme, to vam ten hnoj v diskusiach vazne nevadi?
-
Ne.
-
Neslibovali nahodou v tomhle DLC novy prostredi?