Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jooo už to neni jako driííív ...Drtili sme Dungeon Master a boli sme v nebi...dnes nechapem ako som mohol pri to kysnuť do rana 3 dni po sebe...a dnes ma nebavi ani Zaklinač ani Skyrim, DS nehrozi...ake mame dnes velke naroky...všetko je ine , aj recenzie sa pisali v INOM duchu, prevladalo obrovske nadšenie...dneska je už všetko nadraka, a bude horšie, sami HATE...asi najvyžši čas nasjť si lepšiu zabavu, ešte počkam na Fallout 4 ... *1*
  • Drzzte jsi vazne tak pitomej nebo ti někdo zaplatil? Ve Skyrimu zadny potvory nelevelujou, az na par mensich výjimek. Pokud ma Giant level 12 na zacatku hry když na nej poprvé narazis tak ho bude mit i na konci hry. Jediny co se snad prizpusobuje hraci jsou draci, ale tak ze se proste vymeni za silnejsi druh, na zacatku obycejnej dragon na konci ancient dragon. Na zacatku hry muzes narazit na mnoha mistech na draugr lordy kteří te zabijou jednou ranou..ty vole prestan psat tyhle srracky když si to poradne nehral.
  • Ja bych mu dal 8/10. A mimochodem jsi to napsal pekne, jsem rad ze ti nemusim odpovídat ve stylu hodpodske rvacky:)

Pro Vesku - myslim ze nebudu daleko od pravdy když reknu ze je realna sance ze budu starsi nez tvůj otec, takze bez s tema kacerama nekam a bud rad ze mi nemusíš vykat :)
  • @bambusák
    tady to borec taky srovnává a říká, že Gothic je jeho Nr. 1 a DS Nr. 2
    http://fextralife.com/forums/t27417/gothic-is-still-better-dark-souls-comes-next/

a Gothic byl taky akční RPG, ale jako jedno z mála se ten systém povedl. Ono trvalo několik hodin, než si člověk zvykl. Asi by to chtělo někoho, kdo hrál obě hry, aby to mohl posoudit. Nemyslím že po půl hodině hraní máš nárok na nějaké ostré názory na hru. Teda nárok máš, ale nepůsobí to moc důvěryhodně.

Já mám Dark Souls pořád na disku, mám k tomu i ovladač, jen se nemůžu dokopat k tomu to hrát *4*
  • Pravda je ze s podstupem casu si clovek uvedomi ze svet v Zaklinaci 3 pusobi umele a moc nezije, vsechno to zachranuje krasna vegetace a prostredi.
    Vo Skyrimu se ani bavit nehodlam to je prumer za 6/10
  • Proboha dej si facku, jak můžeš srovnávat veledílo jako Gothic s hnusnou japonskou umělinou?
  • hrál jsem DS taky asi hodinu celkem a jako jrpg to teda moc nepůsobí, ani vizuálem ani nijak jinak. A to mám klasické jrpg docela rád (hlavně ty ze SNES, co se dnes dají hrát na emulátorech). DS spíš připomíná wrpg typu Gothic, i když stylem hraní se od Gothicu nejspíš dost liší.
  • Hrál jsem asi půl hodiny, pak mi došlo, že mě to vůbec nebaví a do toho ten japan vizuál...hrůza.
  • Veskoslav
    Já mám i Z3 10/10 například, mám i BG II 10/10 a nakonec Final Fantasy VII 10/10. Myslím, že my dva se nikdy neshodneme, ale shodneme se, že každého baví něco jiného a tím bych to uzavřel:) Nemá cenu tady zasvinit celou diskuzi naší "hádkou", protože výsledek bude takový jako byl vždycky, když se pustíme do "křížku".
  • Rhulad
    kdybys nic nepsal, uděláš lépe, takhle všichni vědí a vidí, že jsi to nehrál *3*
  • Rhulad
    Samozřejmě jsi chtěl naspat neexistují naraci, že ano? Souhlasím, hra nemá naraci a věřím, že hráči Witchera a podobných mainstremovech s tím můžou mít problém, tím neříkám, že si nerad zahraji klasickou mainstremovku.

Další 10/10 je bezesporu Torment. Tam je přesah opět hlavně v oblasti fantasy. Není to dospělé sexuálními scénami a vulgaritami, ale settingem, příběh, dialogy atd.
  • Čekal jsem, kdy se objeví nějaký japan fanboy, který bude obhajovat DS. Není příběh, furt dokola stejné lokace, trapní bossové, pohlavně nevyhrazení hrdinové, strašné ovládání.... mohl bych pokračovat celý den.
  • Ty jsi asi nikdy neviděl 40 letou ženskou *1*
  • Veskoslav
    Prosím, nezačínej s tím zase.....DS je skvělá, ale i na ní najdeš dost chyb. A prosím, hlavně zase nerozebírej ten neexistující příběh, co si hráči vycucali z prstu a 70% lore z toho světa je smyšlené.
  • Rhulad
    Vidím tu srovnávaní jen Witcher´s fanboys, kteří mají potřebu se s někým pořád srovnávat. Desítku si zaslouží jenom Dark Souls, jelikož tam jsi úplně svobodný, můžeš jít kamkoliv, nemáš tam omezení v nadlevelovaných postavách, můžeš si hrát jakkoliv jak chceš. Navíc jediné Dark Souls má přesah. Nejen přesah v oblasti her ale přesah i v oblasti fantasy.
  • Veskoslav
    Ve hře vypadá pěkně;)
  • Ještě si zapoměl, že nesmíš používat slovo konzolista jinak ti smažou příspěvek a zabanujou tě.
  • Veskoslav
    Já hrál hry, když jsi ještě tahal kačera či se flákal na houbách....Mám prakticky všechny významnější RPG dohrané a projeté. Od prvních Baldur až po DA:I, který jsem dojel minulý měsíc.

Ty jsi evidentně tak zaslepený, že kdyby se vedle tebe postavil slepý člověk, tak by zvolala aleluja, já vidím....
  • Rhulad
    Nemají Poláci trochu mezery v timeline nebo proč Shani vypadá na 40? Hra se odehrává asi pět let po sáze, kde Shani byla hodně mladičká medička takže kolem 18 let, v téhle hře by ji nemělo být ani 25.
  • Veskoslav
    Redakci je to vesele jedno, spíš ti tento příspěvek smázne cenzor. Tady zaprvé nesmíš na něco upozornit a za druhé čekat, že redakce něco udělá. Nejspíš jim je to zvesela jedno a současný bordel jim vyhovuje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit