Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Miliony prodaných kusů po celém světě. Mnohdy absolutní hodnocení světových médií. Co když je ta hra prostě dobrá a dost lidí prostě nic nenapíše, jen ohodnotí s čím souhlasí a s čím ne?
-
ty hlupáku a jakým jazykem asi mluvili na severu? Ano, přestav si germánským *15* Takže Legenda o Sigurdovi je germánská. Chápeš ty IQ nulo? Ty víš absolutní hovnooo, jen máš otevřenou wiki a kopíruješ naprosté nesmysly, o kterých se ani nebavím.
-
From Ashes byla zdarma jako bonus pro všechny, kdo si hru předobjednali.
-
ja tvuj prispevek taky nečetl, iba první vetu *3*
-
A víš, že to vychází ze Ságy o Vølsunzích? A to je staroislandské dílo z roku cca 1400 n.l. To opět vychází z Edda, což je staroisladská sbírka pověstí, která se inspirovala severskou mytologií. Kde máš ty Germány, to by mě fakt zajímalo. Nejsem hlupák, co nečte a můžeš napsat kdejakou kravinu a myslet si, že jsi na herním fóru, tady to nikdo nebude vědět. Mimochodem to, co tam je jako předmluva, tak je předmluva Christophera Tolkiena, jeho syna. A o něm se ví, že si často rád upravil věci svého otce.
-
Vidíš to pro mě je jednička nejhorší, atmosféru to možná mělo, ale grafika vyblitě šedivá a ten soubojovej systém nudnej. A co se týká DLC, nebuď naivka, že tak rozsáhle DLC, jakým tohle je ti dá někdo zadarmo. Navíc za cenu cca 300 Kč dostaneš skoro datadisk. Který by klidně mohl stát i dvojnásobek a pořád by to byl dobrý kup.
-
Toto je Expansion (datadisk), nikoliv DLC. CD Projekt vždy říkal, že malá rozšíření budou pro všechny zdarma. Nikoliv rozšíření jako je toto. O tom nikdy neřekl, že bude zdarma;) To jenom tak na okraj.Jinak pokud nemáš rád barevnou paletu. navštiv Nexus a podívej se na úpravy, co můžeš provést:) Možná ti to pomůže, co se týče barevného spektra.
-
Nebudu na tebe plýtvat svými silami, stejně to nemá cenu. Pokud máš možnost, sežeň si Legendu o Sigurdovi a Gudrún. Tolkien tam má předmluvu o starší Edde, čili o germánských národech a i samostatných mýtech...Sbohem....
-
Kup si oficilani příručku a pocti si, budes se divit, to co tvrdis je internetovej hoax prvního kalibru.
-
Nectu nazory ostatnich, protoze mne nezajimaji. Vubec. Recenze jsem si nejake precetl. Hru jsem hral a nedohral. Hele reknu to asi takto. Tisic lidi, tisic chuti. Nekomu se The Witcher 3 libil. Me malickosti ne. Respektive abych to upresnil, hra nebyla spatna, ale neskutecne mne nezaujal jak soubojovy system, prijde mi to neskutecne konzoloidni (Gamepad rulez) tak i graficka stranka hry. Jako omalovanky muzu si stahnout leckde z internetu a zdarma. Hnidopichove mne ukamenuji za to, ze grafika je az na "poslednim" miste. Pro mne ne. Na to jak hra vypada, je dost podstatna cast hry. A jelikoz hratelnost je pro mou malickost dost hrozna, tak ta grafika mohla byt trochu v normalnich mezich. Kazdopadne pribeh je velice zajimavy, to nepopiram, ale jak si si nemohu pomoci, ale pro mne srdcovka a zaroven patrici do mych TOP her co jsme kdy hral je Witcher 1. Sakra to melo atmosferu, ktera se dela krajet. Uzasne RPG tehda. 2ka byl humus a 3ka je lepsi nez 2ka, ale porad ji schazi neco, co ted nedokazi jmenovat. Mozna proto, ze sam nevim. Kazdopadne CDP si mi trochu zprotivil jednim zasadnim faktorem a to tim, ze hlasal ze VSECHNA DLC budou zdarma. At si rika kdo chce co chce, ZDARMA JE ZDARMA a ne ze jista DLC (MOR) budu za penize. Tod asi vse
-
Vidím že klikac má rád všechny, co jsou proti Zaklinaci. Nenapadnost bude asi jeho druhe jmeno. Urovni to zacina jako na Eurogameru. Jeste shadow bany a je to komplet.
Vážně je tak slozite, aby hlasovat mohli jenom registrovaní? Já vim, redakce by musela vykázat nějakou snahu a to je na ne prilis. -
1. Proboha co máš neustále s těmi Germány....O nic je naprosté minimum informací, včetně pověstí a legend! Všechno je to uměle vytvořené v 19. století! Si asi myslíš, že Germán=Němec....
2. Jaká volnost proboha je v Z2? Můžeš mi to osvětlit?! Mimochodem lovení v lese a sběr v lese jsou v Z2 naprostá "lahůdka", obzvlášť když ti blbne mapa.
3. A.I je rozbité? Konec? Odpověď hodná giganta.
A ty nechceš vést diskuzi. Ty si prostě pleteš germánskou mytologii a mytologii, uměle vytvořenou v 19. století. Je to to samé jako Pověsti české. Mají nějaký základ, ale zbytek je vycucaný z prstu. Ty jsi nepřišel diskutovat, ty jsi přišel napsat, že ty máš pravdu a je ti jedno, co na to ostatní. To není diskuze. -
Pro mě je Zaklínač 3, Skyrim i Dark souls lepší, než celej "zlatej Baldur" (než BG1 zcela určitě, BG2 byla lepší, ale i tak..)
-
vždyť jsem ti to už vysvětlil, levelují se s tebou, ale jen v určitém rozmezí, tedy ten bandita nikdy nebude mít vyšší level než třeba 10, no a dungeony se levelují taky s tebou, podle toho na jakym jsi levelu když do nich vlezeš tak vygenerují monstra, ale stejně jako u monster, jsou i "easy" dungeony co maj capnutý max level
google mi dává za pravdu, tak si taky něco počti ať nemeleš hlouposti, neměl jsi pravdu a já jo, good day sir ;)
www.gamefaqs.com/boards/615805-the-elder-scrolls-v-skyrim/61122862 -
Jo, Zaklínače 3 si určitě zahrát chci. A tohle DLC taky. Okolnosti mě však nutí si koupit japonskou PS4 verzi. Být doma tak bych samozřejmě šel do PC verze česky+polský dabing, ale tady to nejde. To bude zážitek.
-
tvoje neznalosti jsou šílené. Jsi hlupák pane. Tolkien si inspiroval germánským okruhem viz Siegfried nebo Nibelungové. Sám jsem četl od něho legendu o Sigurdovi a Gudrún.
Dále: Zaklínač 2 je daleko svobodnější při plnění questů, nejsi odkázan na koridor červených stop, proto je W2 daleko svobodnější hra po mě.
A.I je ve trojce rozbité. Konec
"Když už se bavíš o inteligenci, tak prosím tě, neříkej, že Tolkien vděčí za své myšlenky a nápady Germánské mytologii. Tam se totiž trpaslíci a elfové moc nevyskytují. Na rozdíl od anglické, severské nebo slovanské mytologie."
Když vidím tohle, končím s diskuzí. Pá. -
asi myslíš 10 bodů z 12-ti možných, ne?
-
vazne? a jak mi vysvetlis ze když na lvl 25 vlezu do dungeonu u první vesnice tak tam ty bandity zabijim jednou ranou a nikdy jsem v nem předtím nebyl? protože se skaluji s hracem?..meles blbosti..napred si to poradne zahraj a pak pis.
-
právě naopak, ve Skyrimu je pár příšer, co maj pevně danej level, jako třeba obři, co budou vždycky lvl 32, ale většina monster a dungeonů scaluje s hráčem
-
Jako.....Za pár kaček na GOGu? Super!
Dlouhé DLC, příběh opět propletený, zajímavý apod. Jen některé nové věci u craftingu mi nepřipadají použitelné. Ale nic zásadního.