Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale jinak ma o zjednodusovani her pro casualy na konzolich pravdu.
  • kennyB
    Ovečky bez mozku by se ani nehádali, kdyby jsi nezačal o délkách dlc/datadisků ty...
  • o Zaklínači recenzenti jednoduše píšou hodně protože je baví, stejně jako 92 procent ostatních hráčů... tak nebreč :D
  • 50 hodin? Při dobré vůli dějová linka a úkoly zabraly maximálně 20 hodin a to ještě přeháním. Myslím, že větší důkaz tvé slepoty si poskytnout nemohl. Dle tvé logiky mi třeba quest Krvavý baron trval bezmála 40 hodin.
  • O Age of decadence jeden malý článek, zato pro datadisk pro W3 se zase hypuje. Fuj. Současné hry mají 2 obrovské problémy, který má společného jmenovatele - prachy:

1. posun her do konzolovitého prostředí - u stříleček to na první pohled nebije do do očí, ale že se tam posouvá i RPG, to je tragédie. Hloupé a jednoduché 5 tlačítkové ovládání jakoukoliv hru úplně zdegeneruje v tupou arkádu "jdi a střílej/mávej mečem" - klik, klik, klik, každá použitelná nebo uchopitelná věc je obrovskou nápovědou a blikáním zdůrazněna, aby ji i ten nejjednoduší pitomeček našel (jak je u konzol běžné), arkád zvěrstva podpořená nápovědou typu "rychle mačkej klávesu" apod. svinstva.
    2. protože přiblbí konzolisti generujou víc zisku, je dost škváry na masírku, jako je tahle. Pak se o zajímavých hrách téměř neví a tlačí se ten konzolový hnus horem spodem.

Ať ale jen nehatuju, tak W3 mohl dopadnout ještě hůř, např. by z něj mohli vyhodit ty osekané rozhovory, ty stejně konzolisty zdržujou od mačkání tlačítek nebo ještě víc omezit na Yes, No, OK. To je to pravé konzolové ořechové, či je nahradit ukecaným povinným společníkem, jako v Metro Last Light, který polopatě vysvětluje kromě ovládání i co se děje v "trávě". Nebo po vzoru Afterfall InSanity omezit boj na 1 klávesu. Ah pardon, to ve W3 skoro je. *1*
  • Ja myslel ze tu jde hlavne o to ze polaci strasne prosazujou to ze jejich DLC není DLC ale datadisk, přitom jsou dalkeo rozsahlejsi přídavky ke hram a nikdo se urputne u nich nesnazi lidem namluvit ze to je datadisk. navíc když si koupis krabicovku tak tam ani není disk, jen kod ke stazeni..DLC = downloadable content. Ale holt ovecky bez mozku se tady budou hadat ze to je dadisk protože to ma 12 hodin, to by se clovek possral když to cte *7* *1*
  • co Ard, ale co třeba takové Axii? Geralt je lama, radši týden běhá po blatech, než aby použil Axii na Krvavého Barona.
  • fallanga
    Já jsem to řešil pomocí alt. Axie, ale když se kolem mě seběhli, tak jsem neměl čas to použít.
  • Ja vim, delam si srandu :-) Igni na max je celkem pecka a Yrden je nejvhodnejsi na prizraky. Nicmene me ve hre chybi ze treba Ard ma prakticky nulovy vyuziti.
  • přesně tak, Já strávil asi přes 20 hodin v Artorias of the Abyss, kdybych počítal arénu, tak ještě více. Kde se psalo o Artorias of the Abyss jako o datadisku?
  • ...takze podle tve retoriky je DLC From Ashes zadarmo ...podle me bohuzel zadarmo nebylo a jeste k tomu bylo vytazeno z puvodni hry a nasledne zpoplatneno (mimo predobjednavatele), cili presne ten pripad, ktery popisuje max a srovnává ho s tímhle datadiskem. co ti na tom neni jasne?
  • nightborne
    Hele, určitě netvrdím, že jsou jediní, kdo to dělají, to vůbec. A jak říkáš, je rozhodně škoda, že ostatní firmy, které provozují stejnou praxi, ve světle reflektorů nejsou. K tomu by zřejmě potřebovaly nejdřív vydat tak velkoprofilovou hru, jakou W3 byl - smutné, ale je to tak.
  • něco jako kouzla... Igni je oheň, Yrden je takovej kruh okolo tebe co zpomalí vše co do něj vstoupí, duchům zamezi v transformaci atd... každý to kouzlo ma este nekolik levelů kdy každej level dělá něco trochu jinýho
  • Nikdo jim nebere ze se snazej, ale ta uber hero aura co kolem nich lidi vytvarej je k zbliti. Pritom třeba takovej Egosoft tohle dela uz leta. davaj dlc zdarma, muzes si od nihc stahnou no steam exe soubor když si u nich zaragistrujes hru, vydavaj patche s novym obsahen zdarma, podporujou modifikace i oficilani cestou atd. A dela někdo kolem nich to co lidi kolem CDP? proste je to spis trapny co vytvari lidi kolem tech polaku. A pokud vim plno her co si koupis ma nekde podekovani, akorát ti to necpou na cervenym papire aby to nahodou někdo neprehlidnul..vazne..k zbliti.
  • nightborne
    Opět, o které Germanii se bavíš? Malé? Velké? A pokud o Malé, máš na mysli jižní, či severní? Nebo snad bereš Germanii jako celek? Pokud ano, tak rozhodně nesahala "až k Dánsku", protože to byl právě směr, odkud pár set let před Kristem germánské kmeny začaly osidlovat evropu. Od Skandinávie. A z tý doby moc pověstí vážně nemáme.

Jak říkám, stojí to a padá na definici pojmů. Kdo je Germán? Co je germánská pověst? Germanii jaké historické doby řešíme? Jenže tvým argumentem, zdá se, jsou pouze osobní útoky. Škoda.
  • Co to je Yrden a Igny?
  • jakej sen pitomce? :)
    ja to tech 50 hodin hral, tak snad vim o cem mluvim, s vedlejsima ukolama to na tech 50 hodin proste je.
    jestli myslis statistiky s howlongtobeat tak ses jeliman, ty jsou zkresleny az beda, když ti tam nazasej lidi co prosli jen hlavni pribeh udaje je jasny ze tam tech 50 hodin videt nemuzes. A když se podivas na udaj o nejdelsim hrani uvidíš 40 hodin. Jo ja se v tom docela babral.

proste polaci kolem toho nadelaj..ale to je furt dokola..
  • nightborne
    Přesně tak, proto to je hrozně subjektivní, a tudíž dost tenkej led =). Statistiky z howlongtobeat (předpokládm, že o ně se opíráš těž) hovoří nicméně jasně, to máš pravdu.

Pořád to ale neznamená, že se v tom někdo nezasekne na dýl. Nebo na míň, třeba, osobně jsem Dragonborn třeba zkusil, nezaujal mě, takže nemůžu vykázat ani těch průměrných 6 hodin, ale věřím tomu, že až se dostanu k Hearts of Stone, nechám tam klidně těch dvacet, protože W3 osobně miluju =).
  • Abych zapadl do úrovně zdejší debaty a výkřiků. Tak napiši jednu věc:

Ho(!)no.

Děkuji za pozornost.
  • "Tedy, pokud za "germánské pověsti" považujeme mýty pouze na území Germanie, tak jich 1) opravdu moc nemáme a 2) Tolkienovi jako inspirace spíše nesloužily, a pravdu má Vesko"

Zase špatné. Germánie sahala až k Dánsku, takže těch materiálů je dost. Už po desáté tu napíši, že Tolkien se inspiroval jak Severními Germány, tak jižnějším(i pro tvoje dobro). Píseň o Nibelunzích je toho jasný důkaz.

Že jsi začal reagovat naprosto zcestně a mimo téma a diskutuješ o hře, i když jsme se tady o tom nebavili, je tvůj problém, máš na to právo, bohužel ze sebe děláš jen dalšího Veskoslava, já jsem na to pouze tvoji přechytralou maličkost upozornil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit