Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Protože to Betha jednoduše datadisk nepojmenoval! To je jediný důvod. Nechala tam označení DLC. Protože to kdysi nebylo nic jiného než označení datadisku, který se stahuje digitálně! Mimoto i v tomto datadisku utopíš hodiny. A není to důvod mlít hovadiny o tom, že je to na 30+ hodin, jak to dělá Flash u Dragonu! Navíc Dragon byl dražší a to o 100%.
CDP si nenasralo do huby, to si nasralo pár lidí jako ty, co neumí číst. Od prvního prohlášení bylo jasné, že je rozdělení na Expansion a DLC. To, že to ty, Flash a ten jeden dole nepochopili, nechtějí pochopit či nečetli vyjádření CD Projektu, to je věc druhá.... -
Reaguju na tebe, ne na Maxe. Ty píšeš, že smutným příkladem je From Ashes. S tím nesouhlasím, protože to bylo zdarma. To, že se pak prodávalo si vybrečeli ostatní hráči. Od začátku to bylo od EA/BioWare nešťastné rozhodnutí. Ale to nic nemění na tom, že bylo zdarma.
-
Jen taková technická co v tom článku od pana Vávry není pravda?
-
Ne, ty jenom meleš něco o tom, že Dragon má 50 hodin herní dobu....
-
Nikdo mi nikdy na písečku bábovičky nerozšlapával, ale docela podivné, že se tu o tom zmiňuješ. Udtud pramení tvoje dnešní chování???
-
Pořád můžete vypnout PC a jít hrát třeba šachy, když takovéto hry jsou pro vaší inteligenci až moc "hloupé a primitivní".
-
myslis ze zaslepeny fanoušek by napsal ze Skyrim rozhodne nepovazuje za nejlepší hru? Pac ja to tady kousek dal napsal, ale z mojeho pohledu je lepsi nez W3. Sposuta fam o Skyrimu vznika z neznalosti od lidi kteří se nedostali dal jak do první vesnice, a jelikož tady na games po vavrove clanku je modni plivat na skyrim tak se toho radi ucastni.
-
Mám pocit, že hráči Zaklínače nechápou psaný text. Takže to vysvětlím za Flashe, divím se, že na vás má ještě nervy. On nikde neobhajuje Skyrim, on reaguje na Veskoslava, který píše o HoS jako o datadisku ze staré školy, na to reaguje Skyrimem, uvádí příklad, že v DLC pro Skyrim, klidně můžeš utopit desítky hodin a Bethesda to nikde neobhajuje jako datadisk. Prostě kod, dostaneš DLC. To je DLC. Takže se trapní fanboys vzpamatujte. Tohle už je vrchol.
CDP samozřejmě to musí zahrát do autu, jelikož si neskutečně nasrali do huby prohlášením, že by DLC měly být zadarmo. -
Kňučíš jak malá holka. Prostě si CD Projekt rozdělil Expansion (datadisk) a DLC. DLC jsou zdarma, to je placené. Skyrim měl jenom placené DLC a neměl žádné Expansion. Pokud se s tím neumíš smířit a mlátíš kolem sebe pěstičkami, tak to už je jenom tvůj problém.
Stačí si projít net a podívat se, pro mě nepochopitelné walkthrought skrz tento přídavek. Žádný se ani nepřiblíží tvé "metě" 50 hodin i kdyby ses na hlavu postavil a odrážel se učima! Ty to bereš kolik času si tam zkisnul ty, fakt by mě zajímalo jakou logiku průchodu jsi na to vzal. Protože i kdyby jsi prolezl každou pitomou novou píď, co tam přidali, tak přes 30 hodin se nedostaneš. To, že stojíš na místě a "kocháš" se 10 hodin pohledem, to není hraní....
A navíc cena. Dragon stál 19,99 euro, Zaklínač stojí 9,99 euro. Postav se klidně na hlavu, já si tomu budu říkat DLC i kdyby jsi tady napsal, že jsi Skyrim hrál 560000 hodin a nejsi stejně na konci. Dle tvé logiky je Diablo III na bezmála 900 hodin. -
Myslim, ze reagujes na neco uplne jinyho nez pisu. Rekni rodicum, at ti to prectou "chlapce".
-
chvíli jsem měl pocit, že toho debila jenom hraješ (zatraceně přesvěčivě) ale ne, ty jsi fakt úplně vypatlanej
-
A ukazujes si doma prstíkem na obrazovku ze jsem to byl ja? verim ze ano, a urcite si bonzoval na piskovisti když si byl malej,vid. To byl on, to byl on..on mi rozslapl bábovičku...dospej ty vole.
-
to funguje jen na prosťáčky se slabou vůlí
-
Ale chapes ze tady o to vůbec nejde, ty troglodyte? jde tady o to ze Dragonborna nikdo neoznacoval za datadisk a polaci delaji co muzou aby si lidi mysleli ze to jejich DLC je datadisk. Poukazuje to na to jak moc se chteji hracum zalíbit a za cenu toho ze je takhle oblbuji..to jestli sem hral něco 50 hodin je uplne jedno. A stejne Dragonborn ma vic obsahu nez ten polskej ,,datadisk,,
-
O té hře slyším prvně, vypadá dobře. Snad nebude zabudována. To je častý problém nezávislých her
-
Hype dela kvalitni hru? :-D posad se chlapce, Watch Dogs ti rekne jednu legendu.
-
Ty vole. Me se libi jak Flash nadava na Polaky a Fanboys Kids od Witchera. Ale ze se sam chova jako naprosto zaslepeny fanousek Skyrimu, to asi jeho bystre hlavince uniklo.
Vidim že i ve zdejsi diskuzi funguje hodnotici prvek naprosto skvele :-D -
hele me je u prrdele jak ty hrajes hry, jestli tam litas jak splasena koza aby to uz bylo, tvoje věc..ja hral Dragonborna 50 hodin, tecka.
-
Protoze hype kaspare.
-
Že jsi to hrál 50 hodin nic neznamená. Proto by se tu měla brát průměrná herní doba či doba dohrání, kterou uvádějí autoři.
Stejně tak někdo může říct, že hrál tento datáč k Zaklínači 60 hodin. No a co?
Ostatně Skyrim dohrál jeden za 40 hodina a druhý třeba za 150. Záleží, co v té hře děláš.
Navíc někteří lidi jsou holt prostě zpomalení, případně je baví udělat každý pitomý achievment.
Takže argument "tohle jsem hrál XY hodin" nám toho moc neřekne.
Já například dohrál Dragonborn za cca 10-11 hodin.