Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
lidi co basti jejich PR tomu rikaji datadisk, ostatni vedi ze to je DLC. A jinak vesko umis se ohánět oficialnima zvastama jak málokdo, na tom je videt ze vis o zivote kulovy a nebude ti ještě ani 30, mozna bys mel zkusit politiku tam mají tohle tuze radi.
-
ty jsi krásně zpracovaný. Ty v tom nevidíš PR? Naprosto jasné PR. Oni prohlašují, co jim hodí, aby vždy byli za ty úžasné Santa Clausy...
Co jsem koukal, tak tohle jde dohrát klidně za 8 hodin. Datadisk k Pramenům prostě hraješ 30 hodin. Rozšiřuje závěr hry. DLC k Zaklínači nerozšifruje kampaň, je to jen vedlejší quest. Fyzické medium nenajdeš ani u konzolových verzí. Vše napovídá, že je to DLC vydávané jako datadisk. Takže prostě PR. -
Germánský hnuse... vím že si naklikáváš... chci mít 200 mínusů, a presto... :D
a tady je motivace... nikdy nebyla lepší hra než Zaklínač 3 :D -
Kruciš, sorry, jsem to zjednodušoval, aby to přesněji vyjadřovalo co myslím a ty si mezitím odpověděl.
Souhlasím, je to rejžování. DLC osobně nemusím a většinou je nekupuju. -
jasne a kdyby CDP na zacatku oznamil ze jsi blbec tak to taky bude pravda. jezisi jasne ze to oznamily, dyt oni chteji aby si kazdej myslel ze to jejich dlc je datadisk. Vezou se na vlne odporu lidi k placenym DLC a mistrne toho vyuzivaji...dyt to jejich DLC existuje jen jako download..vis co to znamena?..ze to je DLC ..Downloadable content.
-
Proboha...chceš mi říct, že HoTS pro Starcraft II není datadisk, protože lze jej zakoupit digitálně? Nebo jaká je podmínka?! To, že není DVD v balení mě naprosto netankuje. Fakt nevím, kam by ho dali, když celý prostor zabírá pěkná krabička na Gwint. Mimochodem takový MGS V tam krabička se hrou obsahuje jenom kód na hru. Žádné DVD se základní hrou! Datadisk=/=fyzické médium, dutohlave.
CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC budou zdarma. A všechny DLC jsou zdarma!!! O Expansion tedy po česky Rozšíření/Datadisk byla vždy řeč jako o placeném kontextu! To, že jsi nejspíš stejně blbý jako flash a nechápeš to, fakt nemá smysl cokoliv řešit. Datadisk to nazval český distributor, v zahraničí je to Expansion. Bylo by tvé dušičce lépe, kdyby to Cenega Czech pojmenovala jako rozšíření než jako Datadisk? Můžeš jim napsat na FB, odpovídají téměř okamžitě. -
nechápeš psaný text nebo co? I když to oznámili, nemají právo napadat všechny DLC. Chápeš? Navíc proč je tam teda ten kod, když je to datadisk? Proč to nesplňuje regule datadisku apod.
-
Tak stačilo vypíchnout 2-3 věci.
-
Píše něco o plivání, ale pokud je to všechno jen o tom že někdo poukázal na skutečné chyby v jeho oblíbené hře a on to není schopný přijmout tak je to celkem dětinské kopání kolem, ale o tom tu psát nechci.
-
*3*
-
To taky dělám, ale neskutečně mě s*re, že v recenzích a v poslední době i v diskuzích je hra vychválená do aleluja a po tom, co za ní vyklopím prašule se z toho vyklube konzolová arkáda, ačkoliv to má být hororové postapo nebo RPG.
-
ne, CD Projekt od začátku oznámil, že budou free DLC a placený datadisky
-
Nenech se vysmat hlupaku. Pestickama tu mlatis tak akorat ty.
-
"tohle dodelavani obsahu ktery mel byt už v puvodni hre je smutne rejžovani penez" - to co napsal je blbost :) ...podle tebe jsem dal spatny priklad ...mozna ...spis mi jde o jeho vykrik do tmy ...proste nekde neco naposlouchal a ted to soli do diskuze, kde se to absolutne nehodi. to, ze jsi reagoval je uz tvoje vec, ja jsem odpovidal na tu jeho blbinu. Pro me treba from Ashes zadara nebylo ...nepredobjednavam.
-
V žádném případě. CDP vydalo prohlášení, že všechny DLC by měly být zadarmo, tímhle zaútočili na všechny placené DLC. Od skinů až po DLC typu Skyrimu, Dragon Age apod. Je to neskonalý PR a jen hlupáci jim na tom skočí.
Že si to pojmenovali datadisk? Pff. Jak píše Flash, v krabici dostaneš kod, takže to splňuje Downloadable content a ne datadisk. CDP si tímhle vyloženě vysrali do huby :)
Mohli bychom diskutovat, co je datadisk a došli by jsme k závěru, že tohle datadisk není. Zahraj si Procitnutí k Pramenům.... -
Ty se hlavně podívej, jestli nemáš nějaký Germánský hnus v trenýrkách.
Mimochodem o co jde v tom příspěvku? Mám v tom zmatek, mícháš mezi sebou své hodnocení hry, pak si stěžuješ na fanboye (nevím proč ti vadí, když sám říkáš, že ta hra je dobrá a navíc ji ani nekritizuješ a proto by ti tu neměli fanbojové oponovat). Pak tu provádíš přednášku o Germánské mytologii (wtf ? )
Co ti vadí? Že nebyla válka vykreslena realisticky? Ale vždyt ve hře žádná válka není proboha.
Děj se odehrává po tom, co Nilfgard obsadil Temerii a Redanie obsadila a drží Novigrad a Oxenfurt. Momentálně je to tedy trochu na mrtvém bodě a nic se neděje.
Ano schyluje se k dalšímu velkému střetnutí, ale momentálně je to na mrtvém bodě.
A co se týče té tvé slavné mytologie, tak je fuk, jestli je ta hra germánská, slovanská, mongolská nebo arabská. Lidem se líbí to, že svět je ve hře syrový, není tak dobře rozlišitelné dobro a zlo jako ve většině her. Postavy jsou prostě vykresleny realisticky a mají typické lidské rysy (prosto je to ve hře samý grázl a nikomu se nedá věřit). A třeba potvory se lidem líbí proto, že jsou prostě jiné a originální (ne jen dokola goblini, draci, kostlivci atd.) a každému je jedno, z jaké mytologie pochází či nepochází.
Vážně tu nechápu tu tvoji filozoficko-historickou přednášku. -
Ne jen dnesni. tady na games to takhle je/bylo/bude vždycky. Na seriozni poklidnou diskuzi chodim jinam. Tady se psi ze retezu utrhli uz davno a cenzor ma co delat 24/7 :)
-
On napsal že něco v tom článku pana Vávry o Skyrimu není pravda?
-
Snad si nemyslis ze tady po 150 ty budu rozebirat šest let starej clanek, mozna sem magor, ale takhle velkej ne. jestli mas zajem procti si dikuzi primo u toho clanku je tam kolem 3500 prispevku, myslim ze si pak udelas obrazek sam.
-
jasne vesko je to datadisk, vytetuj si na prrdel CDP aby na tobe ta PR masirka byla videt do smrti.