Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trochu mě mrzí, že si recenzi nemohu přečíst bez spoilerů. Takto jsem musel skončit hned u druhého odstavce. Možná by stálo za úvahu na to alespoň upozornit, nemyslím že je nezbytné napsat hned všechny podrobnosti. *13*
  • maros.goc
    povieš mi koľkými tlačidlami sa ovláda Age of Decadence? ;)
  • No vida i del se zapojil, to by nebylo ono kdyby se neprisral s tema svojema bludama. *1*
  • del0
    "Vidím tu srovnávaní jen Witcher´s fanboys, kteří mají potřebu se s někým pořád srovnávat. Desítku si zaslouží jenom Dark Souls...."

A pak přišel člen Soulsboys (kteří vůbec nemají potřebu DS se vším srovnatelným i nesrovnatelným srovávat, že ano) "to všem vysvětlit". Tomu říkám kvalitně si nakálet do úst...

"jelikož tam jsi úplně svobodný, můžeš jít kamkoliv, nemáš tam omezení v nadlevelovaných postavách, můžeš si hrát jakkoliv jak chceš"

Lol. Když pominu, že svoboda kam jít, je v DS naprosto směšná v porovnání s jakoukoliv open world hrou a argument "hrát si jak chceš" je nicneříkající (to můžu aplikovat i na Sims nebo Minecraft a ve finále i na Dooma - můžu jet jen motorovka only, nebo bez běhání apod. bláboly), tak nic z tohodle pořád nedělá ze hry kvalitní RPG. Možnosti roleplaye jsou v DS na úrovni Diabla (čili výběr classu, equipu, statů a mlácení), to je fakt. *7*

Mimochodem, líbí si mi u Soulsboys to neustálé obhajování NEpříběhu v DS nepřitomností narace. To by samozřejmě nebyl problém, pokud tu nepřitomnost následně neglorifikovali jako něco lepšího, něco víc uměleckého a méně mainstremového (ve skutečnosti je opak pravdou). Faktem je, že kvalitní narace > žádná narace, jinak by za vrcholná umělecká díla literatury byly považované leporela a ne knihy. *15* Ono vůbec glorifikovat něco, co si musím domýšlet, když primárním úkolem kvalitního vyprávění příběhu je... ehm překvapivě... umět to kvalitně a sofistikovaně vyprávět, mi připadá jako znouzecnost. Argumentace, že musím víc zapojit fantazii je sice pěkná, nicméně irelevantní, protože v první řadě práce s mojí fantazií nemá žádnou souvislost s kvalitou práce toho autora.
  • sry, měl jsem dočíst reakce do toho bodu, kdy jsi psal, že si děláš srandu :D
  • homeles8
    flash: já vím že by to šlo, nicméně by to mělo stejnou hodnotu, jako Vávrovo 100 důvodů proti.

Draken: Moc nechápu, co přesně tě urazilo, opravdu se chováš jako slečna, co se špatně vyspala :-)
  • řekl ten co má Ranuncul na profilovce .... chtělo byto zahrátalespoň nějakého Witchera :D
  • dovolim si nesuhlasit co sa tyka obtiaznosti - W2 som presiel 4x vratane Dark obtiaznosti a je pre mna lahsi nez W3 - akonahle sa clovek naucil spravne pozuvat kotule bol za vodou. W3 nie je bohvieako tazka hra ale par protivnikov da pekne potrapit - hlavne v tomto dataci
  • del0
    Zabalil bych to. Hádat se s flashem je jako plavat na místě v hovn3ch ( hlavně to nezkoušet přes logiku, to je úplný konec :o] ). Nelze brát vážně člověka, který o Skyrimu prohlásil, že je to revoluční hra a že kvalita každé hry je přímo úměrná nákladům. Následně ti řekne, že tě vezme do hospody a tam ti to vysvětlí. Jeho argumentace je zřejmě tak sofistikovaná, že funguje jenom v hospodě.
  • nejvíc mě baví zohle škatulkování .... viz, zjednodušování kvůli konzolím. Ale k tomu zjednodušování nedochází kvůli konzolím, ale jen a pouze proto, že se snaží u projektů s velkým rozpočtem aby to i zvládl každej casual, aby si to koupilo co nejvíc lidí a měli co nejvyšší výdělky .... na to nemá vliv žádná platforma
  • Ty jsi prostě tard... Hádáš se o slovíčka a trollíš. To je jediné co tady děláš a co do téhle konverzace přinášíš. Jsi arogantní, zaslepený kvůli slovíčku DLC a pokud se takhle chováš i v reálu...lituji ty, který tě potkají. gg wp
  • A ty Drakene se nepotento, nebud slecinka *1*
  • ja se o obsahu clanku bavit ani neminim, jen se staci zamyslet proc vavra při prezentacích svoji nove hry tak často cituje Skyrim. Vis ono by se dalo docela dost dobře naspat i clanek 100 duvodu co je na Skyrimu dobře, a vavrovo neustale pripomonani skyrimu ohledne jeho hry inteligentnímu napovi mnohe. Mam dojem ze Dan by mozna byl ted radsi kdyby ten clanek nikdy nenapsal.
  • Přidám také svoji kapku do "rozvášněné" diskuse co se tu semlela :D ... záměrně ne jako reakci, protože threadů se stejnou "hádkou" je tu víc. A záměrně se vyhnu škatulkovám zmíněných pojmů.

Ať už stažitelnému obsahu budeme říkat jakkoliv.

Myslím, že jak to dělá CDP Red u Witchera, nebo From Soft u svých her, tak bych byl i spokojen kdyby to dělali všichni, U Witchera dali všechny drobné blbiny (reskiny, nové účesy, nové questy) zdarma, a pak rozšíření s obsahem na X hodin za lidovou cenu. Nebo u her od From Software bývá většinou jedno (nebo malý počet - 3 u Dark Souls 2) podobně rozsáhlých rozšíření a žádný "balast" okolo. Nemám nejmenší problém si takové rozšíření koupit.

Oproti tomu, jak to dělají jiní vydavatelé, viz třebas zmíněné prameny, kde každý stažitelný obsah byl poměrně drahý a dost z nich mělo hodnotu 0 .... jako třebas "Witch Hunt" atd. Jistě, Awakening byl kvalitní stažitelný obsah, ale v úplně jiné cenové kategorii - porovnaje 30h za 40 doláčů vs cca 10h za 10 doláčů, dá se tak říct že poměrově cena za čas si tyhle stažitelné obsahy nemají moc co vytýkat.Věršinou si všichni nechají zaplatit "bobek" zlatem, jako třebas ždímačka u posledního Mortal Kombatu, kde chtějí cca +/- 150 kč za reskin postavy atp, nemluvě o těch kde se dá opakovaně dokupovat balíčky nějaké virtuální měny díky které se dá urychlit přístup k věcem které se dají otevřít hraním ... a to u AAA her s vysokou počáteční cenovkou, z toho je mi úplně šoufl ... mrkám na vás ... nový Metal Geare a Destiny. Tak by se dalo pokračovat dál ...

Ve světle těchto "počinů" je stažitelný obsah jako je Heart of Stone ještě jeden z toho mála dobrých stažitelných obsahů.
  • Veskoslav
    Jsem blbý, bohužel....

150 her? Flashi, došlo tvé hlavičce to, že každý rok se to od sebe liší? Jeden rok to může být 15 a druhý třeba 50?....A jdu ven, měl by jsi jít taky, takže vypni Skyrim a hurá do světa.
  • Tak jsme radi ze mas plodny život, ale porad to nejak hapruje, je to mozna 20 her..ale rozhodne ne 40. takze se domluvime, ze jsi spis dohral tak kolem 100-150 her a pujdem si každý po svým..co ty na to? :)

PS: porad to je slusnej výsledek, takze bych to radil moji nabidku prijmout, preci jen hadat se tu další dve hodiny je dost kontraproduktivni.
  • homeles8
    nechápu že se tady na ty lidi nevysereš a furt jim něco dokazuješ. Ty jsi pro mě nejvíc v pohodě uživatel, ale tak trochu v tomhle ohledu blbej, no :) To že se tu skoro všichni do tebe naváží je ale známka toho, že tady jsou skoro všichni uživatelé úplně vypatlaní a ne že ty jsi nejdivnější.
  • Veskoslav
    A? Když se redakce shodne, tak je to něco směrodatného? Ta redakce, která tu nechává řádit cenzora, dala HOMAM 7/10 a v novém Levelu 8/10 a že je to skvělá kombinace III. dílu a předchozích dílů? Ta radakce, která odmítá řešit nefunkční prvek vlastního webu? To je jako něco směrodatného, že redakce řekne, že je to PR? *7* Myslel jsem, že jsi chytřejší. Já tomu klidně budu říkat Rozšíření a ne Datadisk, když tvá duše chytne klid...
  • Draken69CZ
    Nevím co vám je jen jsem se zeptal tak mě nemusíte hned urážet, ale pokud nemáte nic věcného k debatě tak vám asi už nic jiného nezbývá tak vám děkuji za váš čas a už se běžte trefovat do někoho jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit