Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
To už neplatí. Teď jsou recenze od toho, aby byl článek, autor za něj dostal honorář a neumřel hlady. Aspoň na některých webech *3*
-
Kápo a nemajú byť recenzie na to aby si ľudia rozmysleli jednú vec a to či dať prachy na daný produkt alebo nie ?
-
já jsem tu hru dohrál do konce, dal jsem jí něco přes 100 hodin čistého času. A jsem k ní kritický, což se tobě jako fanboyovi nejspíš nelíbí. Co bys tady chtěl číst? Samé pochvalné názory a komentáře o tom, jak je Witcher 3 skvělý? Nebo tady rozebírat spoilery?
-
Destiny ne. Tam je speciální měna tejden a slouží pouze k nákupu emotů. Nic urychlovat nebude a nebude dávat žádnou výbavu.
-
Muzu videt jak si to pocitas? Ja hraju od poloviny 90 let a nemam vubec paru kolik her sem dohral.
-
No ne dele, ty jsi napsal takovej dlouhej příspěvek a o me ani slovo? To je teda něco, to ti muselo dat zabrat aby ses aspoň kratkou urážkou nebo jinou srrackou nezminil o me..je mi z toho smutno, jeden z mojich největších fandu tady a zapomel na me..tak snad priste..fnuk.
-
Ty ses vuul dele, myslis ze si je tam klikam ja nebo co, muzu za to ze tady nejakej retardd nemá nekoho rad a klika plusy vsem co jdou proti nemu?
-
Veskoslave, co blbneš? Jasně, že Beowulf je germánská mytologie, stará angličtina byl germánský jazyk a angličtina je germánský jazyk - s příměsí keltských jazyků a francouzštiny. Tolkien studoval starou angličtinu - germánský jazyk, germánskou kulturu. Jestli umíš trochu jazyky, tak v angličtině máš hromady slov podobných, jako v němčině, anglické dny v týdnu se jmenují podle skandinávských bohů (Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday) - tisíce slov, house/Haus, home/Heim, way/Weg, finden/find, laugh/lachen, Kirche/church - prostě germánský jazyk.
A to o Prstenu Nibelungově je další blábol. Tolkien asi Wagnerovu tetralogii znal (tehdy se hodně hrála), ale jde o to, že Wagner i Tolkien vycházeli ze stejných pramenů - tj. jedné a druhé Eddy, Volsungů atd. Ale Prsten Nibelungův je politicko/filosofické podobenství - čili přesně to, co Tolkien nechtěl. Tolkien nevychází z nějaké "německé fantasy", on byl profesor přes středověkou literaturu.
Zaklínač (knihy i hry) je pro lidi, kteří o evropské kultuře něco vědí - ale pro ostatní je samozřejmě Zaklínač dobrá příležitost se něco dozvědět. A v některých případech je to věru potřeba. -
Recenze číst vždycky až po dohrání. Stará zkušenost. Nejen na games, ono to prostě nejde, psát o něčem a nic o tom nenapsat.
-
To sa tu dnes zliezli vsetci zakomplexovani minusovaci noliferi? :D Niektori jedinci v diskusii vazne potrebuju ustavnu liecbu! :D
-
Mě baví jak někteří mají tolik elánu a času se hádat kvůli úplne pi**vině ať už z jedné nebo druhé strany. To opravdu nemáte na práci či zábavu nic lepšího?
-
Já bych řekl, že to je jeden zdegenerovaný jedinec, který mění IP adresy a minusuje, co se dá :D.
-
Pisat nieco inteligentne na games.cz do diskusie je hadzanie periel sviniam...doslovne...ale taka zumpa, ako je z toho teraz, to nebola nikdy. Fakt hnus.
-
Proč se tady pořád objevuje tolik hejtů na Witchera? To nemáte na práci nic lepšího, než pořád všude komentovat hru která vás nebaví? Rád bych si tady přečetl nějaký dojmy, názory a ne ubrečený kecy. Zajímalo by mě, jestli aspoň půlka z vás, co tady má pořád s něčím problém tu hru vůbec hrála. Že by snad čecháčskovkej komplex, kdy lidi urážej něco, co mají ostatní rádi? Samozřejmě, že to neni bezchybná hra, ale která je, že jo. Srovnáváte to tady s hrama se světem 20x menším a a herní dobou do 30 hodin.
-
Vazena redakcia games.cz, mily cenzor. 202 minusov pri jednom komente - to ako vazne?
-
Public Relations, marketingový termín. Jedná se o budování vztahů s veřejností / zákazníky / okolím firmy / whatever. Různé tiskové prohlášení, společenské akce, sponzorování, zapůjčování produktů atd.
-
tak je jasný, že aby se to dalo řešit, museli by celý systém diskuze překopat, resp sehnat někoho kdo napíše nový skript na kterém to poběží, protože tenhle zdědili ješte po Jaydeem a kýho čerta jim do toho zaklel, no a to asi nikdo z redakce nezvládne a jinak to bude stát prachy a nejsem si úplně jistý, jestli by to předplatitelský program Games úplné pokryl *7*
-
úvodní obrázek: Geralt vs 4 klony Dana Vávry
-
co znamená to PR?
-
to je hrozne sa tu prescrulovat k nejakym normalnym nazorom citam tu ako sa nejaky super naklikavaci raduju z toho ze si naklikali a nic konstruktivvne sa v diskusii nedozviem a ked hej tak medzi 200 prispevkami stravim hodinu redakcia by to mala riesit