Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
výstřiky fanboyů bohužel mají naprosto nulovou hodnotu. Sry...
-
To snad nemůže ani vadit, ne??? To je jako kritizovat v GTA to, že tě při jízdě v autě omezuje silnice lemovaná zábradlím.
-
suhlas, tym jednoduchsim staci druhym naklikavat minusy v diskusii a su spokojni, ti narocnejsi drtia GOTY Zaklinaca 3 expanziu ;)
-
Kolik ti je? 12?
-
nezbývá než ti závidět, že sis tu hru tak dokázal užít. Taky bych chtěl mít takový herní zážitek. Bohužel tato hra mi ho nedokázala dodat. PoE jsem si užil víc, i když tam taky byly hluché místa.
-
hodně kvality, úžasná grafika, přiběh, atmosféra, strhující otevřený svět, souboje, vše na jedničku
-
píše jako dobytek, ale má pravdu. Jestli jsem pochopil, tak kritizuje, že je to lineární koridor při řešení questů, což je pravda. Pořád tě navigují červené stopy po uzoučkém koridoru.
-
hodně balastu, ano...
-
ale Zaklínač je hodně, hra roku minimálně, udavte se hateři *2*
-
Tohle jsem nějak nepochopil...
-
některým stačí málo....
-
Zaklinac je kvalitka a GOTY je na ceste :)
a haterov (hlavne souls naklikavacov) moze roztrhnut :) -
Holt nejaky vemeno klika veskovy minusy a me plusy, podivna cinnost. Ono uz je docela velka ztrata casu sem něco vubec psat, ale fixlovat + a - na to uz musí bejt někdo slusnej magor nebo mu veska spi se starou..nebo nevim:)
-
souhlasím, že menší lokace by byly daleko lepší. Takhle je mapa nacpána balastem a otazníky a je to prostě a jednoduše NUDA! Já pořád nechápu, jak mě ta hra nemůže bavit, tohle mě být vše, co jsem od Witchera chtěl a nic. Ano, některé momenty jsou fajn, mě osobně neučaroval ani ten Baron, strašně zdlouhavý quest, který není dobře napsán dle mého. Další problém CDP, že kopíruji sami sebe a předlohu, takže vznikají dosti podobné úseky her, které jsme už viděli nebo četli. Souhlasím ta pařba je fajn, oblékaní do šatů, taky jsem se pousmál, ale samozřejmě si uvědomuji, že je to infantilní humor.
CDP se snažili o mega-kurvaa-cool příběh, tak tam nacpali, co mohli. Bohužel nakonec je to úplně o ničem a smrskává se to na hledaní jedné osoby a pak odvety. Ano, prostá zápletka, ale i ta může být udělaná zajímavě, bohužel nulová gradace, natahovaní a příšerný patos zabíjí i tohle.
Nekritické ohlasy mě ani nepřekvapují. Hra je dělaná trošku povrchově a hráči jsou z 90% povrchoví a nejdou do hloubky. -
V tvém případě by bylo jistě užitečnější, kdybys místo cválání na virtuální Klepně zjišťoval, co je to shoda podmětu s přísudkem.
-
Panečku tady se festově naklikává. A zajímavý jen u vláken s Veskoslavem a flashem. *15*
-
tvůj názor :) za mě nejlepší díl série :) Otevřený svět zaklínači evidentně sedí a téměř vždy když jsem vstoupil do nové lokace jsem musel alespoň 5 minut sedět na Klepně a jen tak si prohlížet krajinu. Atmosféra je úžasná. Nejlepší ze všech her co znám a žádná jiná hra mě tak nevtáhla jako právě Witcher 3. 9.9/10 . 0,1 za spoustu glitchů a bugů :D ale to mi celkový dojem ze hry nekazí :)
-
snažím se srovnávat s konkurencí. Ta hra zase určité vysoce nadpůrměrné kvality má, proto těch 8.5/10. Jinak souhlas, že White Orchard byla nejlepší lokace. Pak tam byl Krvavý Baron, to jsem si říkal že je OK ale doufal, že bude něco víc. Bohužel to jsem ještě netušil, že od Krvavého Barona už ta hra půjde velmi pozvolně ale jistě pouze z kopce. Novigrad byl horší a Skellige nejhorší. Jediné co mne pak už pobavilo byla zaklínačská pařba na Kaer Morhen
myslím si že hra by byla mnohem lepší, kdyby obsahovala třeba 10 lokací o velikosti White Orchardu, přičemž každá lokace by měla vlastní charakter, prostředí, grafiku a byla by konzistentní. Viz první díl Witchera, který byl imho mnohem lepší. -
Při prvním díle, který jsem dohrál několikrát, jsem si říkal, co bych dal za takovou hru ve velkém světě, kde bych plnil zakázky atd. Teď tu hru mám a vůbec ni nejsem z nadšený a hru jsem dohrál jen kvůli tomu, že mám rád ságu, takže jsem chtěl vědět jak moc to zmrví, a že ty charaktery zmrvili docela dost.
Je to takové jákesi očekávané, člověku nic nevyrazí dech, ano grafika je fajn, ale co dál? První kapitola(lokace) je remake čtvrté kapitoly z jedničky a přesto je to nejlepší kapitola, Zaklínači sluší menší oblasti a první kapitola to jasně potvrzuje. Druhá lokace(Velen) je pak obří záležitost, ale jaksi bez atmosféry, je to generické, Novigrad je velký, ale že bych se zastavil a kochal se? Ne! Architektura je strašně nudná, fádní a nezáživná. Příběhově je to také fádní a člověku stačily trailery a přesně věděl, co se stane, žádné překvapení nic. Smrt postav jsem taky odhadl. Pak je tu Skellige, naprosto zbytečný úsek hry, který hráči nic nedá, tam není nic, absolutně nic, co by stálo za povšimnutí až na jeden dobrý quest Poslední přání. S combatem si od prvního dílu neví rady, takže je to pořád napůl cesty k funkčnímu combatu. Mohl bych tu psát dál a dál. Drizzt dole píše 8.5/10 a pořád kritizuje, tomu já říkám alibismus na entou. Za mě stěží 7/10. Nejhorší díl série a chci zpátky menší lokace. -
Nedelat ty priblbli rozhovory,a nejezdit na koni kvuli kazdy blbusce na koni tak daleko,a cestovat rozcestnikama,tak je to tunel jako krava.Proste udelat mapu rozhazet ukoli na mapicku a z otaznickama,to by slo i linearne.Stejne se mouzu bavit jen s urcitejma osobama.ne s kazdym.