Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
Jen že tady máš řeči proti kritikům tvé modly Witcher 3, takže jsi ve výsledku stejný blb jako oni.
-
ano, to je dobrý díl, bohužel pořád jsi jen za dalšího truhlíka, který neumí reagovat a raději udělá další nesmyslné vlákno plné výkřiků hloupého fanboye...
-
82% od hráčů a od kdy jsou nějaké měřítky fanboyoů a haterů na MT kvalitou dobré hry? Božinku
-
Hlavně v debilitě a takhle diskuze je tomu svědkem. Výkřiky do tmy, žádné argumenty, základní neznalosti viz Veskoslav atd... Místo aby na moji kritiku zareagovali, tak založí nové vlákno s výkřikem, že je to Goty apod. IQ 0....
-
MGS je hlavně příšerně přehypované recenzenty. Stačí se podívat na metacritic, kde dle recenzentů to má 90 a dle hráčů nějakých 70. U W3 je to celkem vyrovnané.
-
Jasne ze jo, ja a muj klan movementarianu. A kdyz na muj ucet posles vsechny svoje prachy, ktere mas, tak se k nam muzes pridat a spolu odletime na platenu zvanou Blahoslavie, kde budes zit happily ever after.
-
No vidis, pokud nemas DAO 2 za spatnou, tak uz asi zadnou spatnou hru od Bioware si nezahrajes. Protoze podskocit latku nastavenou DAO 2 uz nejde, leda ze by si nekdo prinesl krumpac a vykopal pod ni diru. *5*
-
v debilitě určitě ne
-
a co ty jsi přesně ta typ odborníka? Určitě ten, co si myslí, že má svatou pravdu, že ano?
-
Dark Souls fanboye překonavají Witchers fanboys s takovou rezervou, že sem vlezou ještě Skyrim fanboys a MGS fanboys.
-
a ty na Punishera jo? *4*
-
DA 2 jsem hral v roce 2014 poprvé a navzdory malým očekáváním (špatné recenze) jsem si hru užil mnohem víc než W3. DA2 mi poskytla ten zážitek, který jsem chtěl od W3, ale nedostal - dokázala mne absobovat do svého světa, pro mne nejlpší herní zážitek roku 2014. A musím říct, že mám hry od Bioware obecně velmi rád, snad jsem od nich nehrál špatnou hru (DA3 jsem ještě nehrál). Ale mám obavy o budoucnost - zakladatelé společnost opustili po akvizici EA, EA studio vysaje a z dobrého studia se stane farma na komerční srajdy.
-
DS je dobrá hra, jen fanouškovská základna je banda takovejch dementů, že by jim to mohla závidět i League of Legends
-
Měl sem tady příspěvek i já (který smazali) bylo zde vysvětleno kdo a co a jak dělá hehe.
-
Máš na ten avatár copyright? zavání to totiž duplicitou. *7*
-
Vzdy me pobavi cist si prispevky takovych odborniku jako Flash a Drizzt - prvni z nich ma Skyrim 10/10 a druhy z Dragon Age Origin 2 9-10/10. No proste proti gustu zadny disputat aneb vzdy se najdou lide bez vkusu. No a kdyz se nachomytne k tomu par vetrniku od DS, kteri tu hru maji za modlu, tak ma diskuze vzdy grady a je jiste, ze zas bude v alejich nablito.
-
víš jak se to říká, myslet znamená h*vno vědět *3*
-
proti výkřikům haterů mají vysokou hodnotu, protože to jsou lidi co hru doopravdy hráli a užili si jí, blitky haterů, to je to co nemá hodnotu
-
poslední příspěvek mi hodně napověděl, díky
-
dost abych mohl prcat tvojí mámu a nebylo to divný