Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3: Srdce z kamene - recenze
16.10.2015 | Miloš Bohoněk
647 příspěvků
-
a co jsi napsal přesně ty na vyvrácení mé kritiky dole? Proč jsi nezareagoval tam. Proč se mi to nesnažil racionálně vyvrátit. Trollovaní je jednoduší co?
-
já se zas směji všem haterským jelitům, že tráví tolik času diskusí o hře kterou nenávidí, snaží se to vnutit ostatním a ještě si bůvhí proč myslí, že to někoho zajímá, to je opravdu extrémně hloupé
-
kritika je seriózní disciplína mladej, to co jsi napsal je jen snůška dojmů a blábolů, žádné podklady, žádné argumenty, nic, jen prázdno
-
mas na blbe prispevky copyright ?
pretoze sa u teba dost casto opakuju -
souhlas. z takových pokrytců je mi na zblití *11*
-
dole jsem psal kritiku, mohli jste reagovat tam. Co napadlo Witchers fanboys? Založit x dalších vláken, o tom jak jsou všichni haters apod. Takže tady mláti pěstičkama jenom Witchers fanboys :) Já se jim jen nepokrytě vysmívám...
-
ostatní tu argumenty předložili, měl by ses taky snažit nějaký vymyslet
-
To nebude rukama,to bude chyba hry.Nemam duvod lhat,byl bych rad,aby to opravili,abych ty ukoli mohl dokoncit.
-
A ty sem prilezes a zacnes hejtovat DA2 a Skyrim, takze to z tebe dela urcite lepšího člověka. Delas uplne to samy co vyčítáš ostatním, pokrytce..fuj.
-
to už abys s těmi argumenty začal jojo, zatim vidim jen ubrečeného hatera co kope kolem sebe
-
jsi trapný a vůbec ne vtipný. *13*
-
subjektivní kydy pokládané za fakt. Nikde žádné podklady, studie. Nic, jenom výkřiky hloupého fanboye... Hodnota příspěvku 0.
-
ze o hodnote prispevkov hovori hater bez argumentov je zaujimave :)
naklikaj este zopar minusov nech mozes ist spokojnejsie spat :D -
Od Vas to beru jako poklonu, myslenkovi giganti. Obzvaste co se Vasi naprosto mylne projekce tyce. Ale nezoufejte porad mi muzete prispet na ucet 3055103/0300 a i pro Vas je moznost spasy na nasi planete.
-
MM6 jsem nedávno nainstaloval na svůj netbook a hra tam překvapije jede zcela krásně. Ne že bych to chtěl hrát, spíš jsem jen chtěl vyzkoušet, jestli tam bude fungovat.
Na MM6 mám krásné vzpomínky, bylo to jedno z prvních pořádných RPG, co jsem v životě hrál (koupil jsem si ho na CD ve Score) - obrovský svět, měsíc denního paření, než jsem hru dohrál, vlkodlaci, draci, krogani. A nejlepší byl ten Easter Egg na konci. V poušti byla budova obklopení snad padesáti těmi nejtěžšími draky. Když je člověk po hodinách práci jednoho podruhém zabil, tak v té budově byly myslím kanceláře vyvojářů :-)
Těžko říct, jak by se mi hra líbila dnes. -
Drahe jojo, psat o kvalitach Skyrimu, ktery i s dvema datadisky a radou modu stoji za prd, nebot i s jednim prstem dloubajici se v nose jej dohrajete na nejtezsi obtiznost nebo rozpitvavat problemy DAO2, je snad nosenim drivi do lesa. O obou uz bylo napsano tolik, ze dal tyto temata rozvadet nema cenu stejne jako polemizovat s tvory, kteri tyto hry glorifikuji a stavi si je na pedestal. Bavit se o hre, ve ktere travi bojem cca 90-95% herni doby jako o RPG, take nema cenu, nebot temto malomyslnym lidem bez zkusenosti a znalosti stejne jejich pravdu nevezmes. Takze co presne chces tady rozebirat?
Zaklinac 3 ma jiste celou radu problemu a nezaradil bych jej mezi 3 nejlepsi RPG, co jsem kdy hral, presto vsak nechava vsechny zminene hry svetelne roky daleko za sebou. -
Hrál jsem Witchera, hrál jsem Skyrim, Dark Souls a MGS taky a u všech her jsem se bavil. Jsem proto fanboy??? Pokuď ano, čeho tedy???
-
v tom DLC je více cutscén než gameplaye... 9/10 *15*
-
ano, to je to smutné a on si to neuvědomuje. chudák
-
Z prvních tří hodin hraní jsem asi 2 a půl hodiny sledoval enginové animace, to je opravdu extrémní zábava a vrchol vývojářského umu. Bože ať se vrátí časy Might and Magic VI.