Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cítím s tebou bratře... Všude kolem nás jsou samí nepřátele v podobě obrovských korporací jako je EA, kteří z nás chtěj dostat jen peníze!!!! Měli by jsme založit asociaci pro podporu starých her a zamést se současným režimem - určitě se připojí i lidé z ciziny, kteří to cítí stejně.
  • Já souhlasím s Honzou Vrobelem. Zaklínač je po Bloodborne jako nějaká dětská hra. Na Witchera 3 jsem přišel z vrcholných dungeonů, kde jeden špatný pohyb= smrt. Neskutečná výzva a pak si dam Zaklínače a je to jak Uncharted :D Ano, Zaklínač 3 je Uncharted mezi RPG... Ta symbolika s Uncharted je fajn, jelikož tam taky absolutně nefunguje bojový systém.
  • Jack1947
    Ještě že je rozdvojení osobnosti léčitelné... aspon myslím *7*
  • delO
    škoda že ty jsi tu ještě za své působení silnou chvilku neměl *15*
  • Jack1947
    JN, přesně "tehdá to bylo lepšěejší, dneskanc škoda hrát a voubec mluvit" . Bud tlo je plíšerně dlouhé, Nebol to je hrozně nudné a stále o tom samém. Stalé zlaléé časy tehdá hry něco znamennalli ale dnesknac? to je jenll hloupé, povrchní nudné atak dálej Vlattě stalé časy .
  • delO
    souhlas vše je přehypované. Ale nejvíce izometrické hry, jelikož na to všichni čumí přes trojíte růžovky a pak Witcher. Witcher to je kapitola sama pro sebe. Nejvíce hypovaná hra historie, nejvíce vymytých mozků fanboyů historie atd
  • JJ souhlasím a k tomu Gothic celá série, Dragon age, Dark souls, Mass effects - prostě hrůza. Od tý doby co jsem poprvý hrál Wacky wheels mne už nic tak tolik nebavilo. Začal jsem dokonce chodit na terapie skupinové (mimochodem zdravím Veskoslava!) a nic... Ta mezera -- prázdná díra tam zeje ještě dnes a žádná hra jí nenahradí
  • delO
    Nejvíce je ale přehypované Pillars of Enternity a Original Sin. Takový cýpoviny *15*
  • Jack1947
    Máš plus za zmínku o mne. *3*
  • delO
    Witcher 3 je přehypovaný skoro jako Baldurs Gate 2. Obě jsou šíleně natahované nudy,
  • nejtrapnejší koment nejen tyto diskuse ale asi posledni dekady
  • slyšel jsem že na xboxu to jede 25 fps, jinak je to hra pro lidi jako ty
  • dík za radu *4*
  • TheGGG
    Jen tak abych taky napsal něco rozumnýho. Witcher 3 mě baví a to hodně. Platonicky jsem se zamiloval do jezdců divokýho honu (awesome badass zbroje a masky) a i když jsem zatím ve hře strávil asi jen 35 hodin, musím říct, že to je rozhodně výborná hra. Lidi tu brblaj, že W3 není žádná výzva, pfff IMAO by měl být geralt ještě silnější, protože je fakt divný, když se postava s tak badass reputací musí půl hodiny šmidlit s nějakým redneckem s vidlama. Když jde o RPG, kde se hraje za nějakýho no name mamlase co musí zachránit svět, nemám nic proti tomu, že ze začátku jen pižlám krysy a pavouky. Toto je ale vážení Geralt Bílej Vlk a tak by mu kurňa pár vlků nemělo zatápět. V tomto se prostě ten HC feeling co někteří lidi potřebujou ke svý seberealizaci musí odklidit do ústraní.
    Jinak hraju na xone, hrál jsem i PS4 verzi, grafika prostě neuvěřitelá, člověk občas je kouká do dálky a nechápe proč eště vůbec chodit ven. Chyby naštěstí žádný. Jak říkám, eště sem W3 ani nedohrál (zdaleka), ale mohou říct, že to je peckoidní hra. Soubojovej systém sice mohl být lepší, ale alespoň geralt při krytí různě hejbe z mečem a nestojí v nějaké statické obrané póze. Eště by snad některé animačky zasloužili vylepšit, protože prostě vedle japonskejch her tady ty cutsceny nejsou vždycky stoprocentní. Jinak ale zatím 9/10
  • Nebo degenerujeme my. Docela dobře si umim představit ze kdybych W3 hral jako jednu z prvních her v zivote bude z ni celej pryc.

jinak k tomu prikladu s Gothicem, ono je to tak ze lidi nechteji byt ve hre nuzaci a otloukanci, chteji byt statcni rytiri v blyskave zbroji co vse zabiji pohledem, je to smutny ale je to tak. Něco jako..mamiinkoo oni me furt zabijej ..a vypadam jak trhan..a ten svet je moc velky a nevim kam jit..a vůbec, koukam ze mi propdla noha skrz texturu a bezi to jen 30 fps..pujdu to hejtnout na forum a smazu to..je to srracka..
  • neni potřeba na něj levelovat, jen to chce správnou taktiku... nesmíš se od něj nechat zasáhnout, tím se uzdravuje, útoky provadí vždy v konkretním pořadí, takže neni problém se naučit uskakovat... vždy je tam krátké okno, při kterém mu lze zasadit až dva údery, při správném načasování... taky je potřeba ničit duchy, které si přivolává, aby z nich také načerpal zdraví...

jednoduše - hlavní je nenechat ho uzdravovat :D
  • del0
    "MGS je hlavně příšerně přehypované recenzenty."

Stejně jako LoU, GTA5, Bloodborne a očekávám, že U4 na tom bude stejně. Nová doba. Hlavně u konzolových her. Pak přijde nějakej jouza typu yoyo a bude ti tvrdit, že hodnocení hráčů nemá relevanci. To by mě zajímalo co teda má. Určitě ty zaručeně profesionální, objektivní a neplacené stovkové hodnocení ze zpravodajských webů... *15* Prostě vrchol novinářské kritiky.
  • del0
    Dal si koko a měl silnou chvilku.
  • Srdce z kamene je parádní. předčilo mé očekávání. Má excelentní příběh, obtížnost šla trochu nahoru, zatím se mi nepodařilo zabít toho správce, tak budu muset asi trochu vylevelovat. Jinak na PC jsem se nesetkala za celou dobu s žádným bugem, tak to bude spíš problém konzolí. Prostě poláci opět nezklamali.
  • Mám nahráno 110 hodin a bug jsem potkal jen jediný - nefunkční steam achievementy. Na jinej jsem nenarazil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit