Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Tvé problémy bych chtěl fakt mít *7* (trochu ouzkoprs ne?)

Já zase mám rád hrát za tanky, nejlépe op aby dokázali absorbovat co nnejvíce ran a měli i dobrý DMG.
  • Dyt ja vim ze jde vytvořit, ale při sebelepsi snaze vypada spis jak chlap. v DS to je ještě ok, ale v Bloodbornu je to o dost horsi.
  • Jack1947
    Lol Flashi XD (Vždyt je to rpg jako každé jiné ne? , takže i s tvorbou postavy lol a v Demon/Dark postava jakákoli šla všetně ženské vytvořit)

Jinak souhlas žádná zlomová hra vyloženě posledních x let nebyla, HW je a bude ale hry zatím nic moc...

Mám PS2 (od roku 2002 ?) no a tyhle hry jsem fakt hrál jen v demu což je celkem mrzuté dal jsem tehdy přednost jinejm hrám. Dokonce i celkem blbostem ( ale mně bavily no tak co no a zahrál bych je znova).

ICO a hlavně SOC si asi budu muset sehnat na PS3 a napravit to. (jednou...)
  • Co presne ICO a Colossus redefinovaly?
  • Proste me se ten styl Bloodbornu nelibi, navíc rad hraju za zensky a tam vypada jak chlap :)

Jinak k ty atmosfere. Mam pocit ze cim je grafika dokonalejsi tim to je horsi. Když si vzpomenu třeba na starej Syndicate nebo Space Hulk tak me nenapada jedina hra ze posledních cca 10 let která by mela lepsi atmosféru.
  • to určitě zahraj. Kdyžtak si půjč PS3, jestli máš možnost, je tam HD verze. Ty dvě hry jsou více hry než cokoliv jiného, co jsem hrál. Genialní záležitost, ale to se musí hrát a ne čumět na youtube... Tohle ti dá tolik emocí, že ani milion slov ve Witcherovi na to nestačí....
  • nightborne
    Jo, hry, který redefinovaly budoucnost videoher... jednou si budu muset doplnit vzdělání a konečně si je ZAHRÁT *1*
  • ještě ICO a Shadow of Colossus. Samozřejmě jsem v očekávaní, co vznikne z Last Guardian.
  • nightborne
    Ale přesně tak, Ori je poezie, a právě třeba v takových hrách bych já hledal svoji nejsilnější atmosféru. Ori. Dust: An Elysian Tail. Journey. Child of Light. Nebo třeba, čert to vem, To The Moon.

I když to samozřejmě jmenuju spatra, když se zamyslím pořádně, jistě ze mě vypadne i jinej žánr *1*

edit: Limbo. Cloud. A sakra, The Longest Journey, jak jsem mohl zapomenout =)?
  • Jo Ori je fantastický, mám rád tyhle poetický hry viz např. Journey. Jinak mně Ori nepřišel nějak sluníčkový, má to moc pěknou atmosféru a řekl bych, že je až melancholická. Super hra. Víc takových.
  • nightborne
    Což bych, mimochodem, od tebe čekal taky - ty sluníčkovější věci. Minimálně proto, že řadíš Oriho mezi top hry, čímž jsi mi učinil radost, aspoň vidím, že nejsem sám, koho ta hra neuvěřitelně vzala =).
  • nightborne ty se mně libíš. *3*

Flashi. Pff ale prd. To není viktorianské(navíc nic takové ani neexistuje), ale pražské a navíc to není Van Helsing ale Lovecraft. Toho Van Helsinga asi soudíš dle klobouků, co?
  • nightborne
    S tím, že takhle tísnivě syrovou, animálně hnusnou a beznadějnou atmosféru jinde nenajdeš bych souhlasil =). Nicméně v souladu s mým osobním vkusem bych "nejsilnější" atmosféru hledal jinde, a to prostě proto, že mám radši sluníčkovější věci *1*
  • Me celej styl a atmosféra Bloodbornu moc dobra neprijde, celej to je takovej ujetej van helsing smichanej s nejakou viktoriánskou dobou. Proste tenhle styl vůbec nemusim. To jen abys videl ze jde jen o subjektivitu v tvem pripade. Bloodborne na 100% hra roku nebude. Ale chápu ze pro plno lidi to tak byt muze.
  • Co myslíš ty? *3*
  • nightborne
    Jistě, on ten skelet příběhu nebyl kdovíjakej (v zaklínači), ale jeho podání mi přišlo skvělý - to pak člověk drobný klišé odpustí. Alespoň teda já =).

Já spíš narážel na to, že mi přijde podivný, že se nikdo nepozastavuje nad tím, že příběh Skyrimu je Morrowind se změněnejma jménama.
  • nightborne
    Máš na mysli "hra s takovýmto druhem atmosféry", nebo "hra s tak silnou atmosférou"? Protože v prvním případě bys měl pravdu, ve druhém už by to byla krutě subjektivní věc =).
  • Tak ve Witcherovi taky zachraňuješ klasicky svět, co? Pradávné entity v cool zbrojích tam jsou taky, co?
    Jinak CDP měl charaktery, svět, lore čili prostě vše jako pro truhlíky předem připravené od Sapkowskiho a stejně z toho nic nevymáčkli, co by stálo za připomenutí. Promarněná šance a strašná škoda.
  • Jack1947
    To jsem si myslel že si ten z těch rozumnějších... no inu... *7*
  • S tím pivem jsi to trefil, co chtít po českým národu, co? :P

Jinak Bloodborne je výjimečný z několika důvodů. Hra s takovou atmosférou ještě nebyla nikdy vyrobena. Hra s takovým stylem, ještě nikdy nebyla vyrobena. Jedna z nejdepresivnějších her, co kdy byla vyrobena. Hra s takovou architekturou ještě nikdy nebyla vyrobena.

Proto je to zásadní titul nejen tohoto roku, ale celé herní historie. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit