Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • po tomhle všem už je jasno - počkám, až to prostě vyjde úplně všechno, doplňky a dodatky a patche (a s největší pravděpodobností zase nějaká enhanced edition) a pak to teprve začnu hrát :) ale těším se!
  • Skyrim není pribehova hra, W3 ano. Skyrimu lze slabsi pribeh odpustit, u W3 uz to je horsi.
  • taková hra už existuje
    http://pussywalk.com/cs
  • DnD pravidla jsou mizerie a na NWN2 byl dobry jen jeden datadisk, jinak prumerna hra
  • h0p3
    Neverim vlastim ocim, GGG napsal vtipnej trolling! Snad se do konce zivota dockam druhyho..
  • ve Witcherovi neni mana
  • TheGGG
    eště by mohl pubertou projít zbytek návštěvníků a bude tu třeba klid.
  • TheGGG
    naopak, žijeme v době kdy vacházejí ty nejlepší hry. Jen je škoda, že vždy budou existovat retrojdi co budou vzpomínat na své mládí, kdy vše bylo lepší, rohlíky voňavější a hry zábavnější. LoL
  • Jack1947
    Proč ne? vždyt je to každého názopr a nějakej trotl má holt smůlu že to nikoho nezajímá. Atr si klidně zavání mně to je fuk.
  • Před Delem nerikejte nikdy ze se vam libi nejaka hra, zacne pak strasne prdet všude kolem a z toho smradu se dela nanic.
  • del0
    "Jinak Bloodborne je výjimečný z několika důvodů. Hra s takovou atmosférou ještě nebyla nikdy vyrobena. Hra s takovým stylem, ještě nikdy nebyla vyrobena. Jedna z nejdepresivnějších her, co kdy byla vyrobena. Hra s takovou architekturou ještě nikdy nebyla vyrobena.

Proto je to zásadní titul nejen tohoto roku, ale celé herní historie."

Chybí už jenom housle. Taková snůžka fanboyských výronů by si to zasloužila.
  • tak GGG prosel pubertou vzasadě online na games, ted je mu uz drsnejch 15 a je snad uz bude klid
  • narace? Ty vole, to pomalu zni jako by byla FF7 textovka:)

Jo jacku rano na sebe koukam do zrcadla, ono to ani jinak nejde když ho mam nad umyvadlem. A musim se učesat a upravit, protože pracuju mezi lidma, na curraka s ospalkama v ocich a vrabcim hnizdem na hlave není nikdo zvedavej, vime?.)
  • nightborne
    Já absolutně nemůžu hrát za ženskou, v ničem, nikde... není za tím žádnej sexismus, ale abych si hru užil, musím se vcejtit do postavy, musím se nechat pohltit... a to mi s ženskou poněkud nejde =/.
  • Jack1947
    Proč by žena nemohla bejt pak macho, že?

Jinak, ty se prohlížíš ráno v zrcadle? není tu trochu problém někde jinde... jak potom se stavíš k tomu že některé hry ti tu možnost změny pohlaví nenabízejí to je ani nehraješ co?

Což je vtipné na bonuswebu, měli jednou článek proč ženy hrají za mužské postavy v MMMO a muži naopak za ženské. ( ženy protože se pak vyvarují sexuálním návrhům a jiným nerlichotivým poznámkám, muží zase rády dostávají dárečky a nevím připadají si v ženském těle dobře asi krize gender identity). Jen tak naa okraj.

Tom má pravdu takovéhle hry dlouho nikdo neudělal a asi ani neudělá, jsou velive originální na svou dobu a bohužel i na tuhle SOC demo jsem hrál snad furt dokola, to jsem byl malej harant tehdy co znal snad jen QIII. Revolution (posléze UT).
  • Já taky často zkouším ženu, ale v Souls hře mě nikdy nenapadlo vytvořit ženu, to je taková chlapská hra.

Jinak co jsem viděl na wiki, tak v Bloodborne mají ženy jiný look armoru, což taky není obvyklé, mají např boty na podpatcích apod. Takže minimálně takhle bys měl být spokojen.

PS. Final Fantasy je ale pořád klasická narace, ICO a SoC s tebou komunikují úplně jinak .)
  • No nevim, ICO a Colossus jsem hral, ale rozhodne mi prijde ze daleko vic emocne zainteresovanej jsme si prisel při hrani Final Fantasy 7, obvzlast když Sepiroth zapich Aeris, coz je ostatne notoricky znama scena. Tekze ja jsem redefinoval zrejme nekde jinde.
  • tak na chlapa koukam každý rano v zrcadle, tak ho nepotrebuju ještě videt ve hre:)
  • redefinovali pojetí videoher a rozhodně redefinovali emoční dopad na hráče v oblasti videoher.

Jinak hrát jakoukoliv Souls hru za ženu je smrtelný hřích, Flashi vy se mi moc nelíbíte.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit