Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nevím jestli lepší, ale má je různorodější s větší svobodou. Jinak obě RPG mají hodně generických questů. Příběhove jsou ty questy lepší u Witchera, herně pak u Skyrimu, teď je na každém hráči, co zvolí a co mají raději.
  • tak anime je dobré a špatné jako všechny žánry, některé jsou vážně dobré, filozofické apod. Klasika Ghost in the Shell, Ergo Proxy atd. to je jedno. Mě spíše zajímá, co vede tady vykřikovat Witcher's fanboys něco o anime, když tu skoro nepadla snad jediná známka o anime a jestli považuje vše japonské za anime, tak to je pak deebil no, což zase není překvapení, že ano? Je to přece jen Witcher's fanboy...
  • Skyrim má lepší questy :D

Konzolista zase siří moudra
  • Mno neviem oproti Souls hram je ten subojovy system akoby ho kodili na pomocnej skole na 386tke s nonstop lagom. Pribeh ma nezaujima kedze ten od sapkowskeho je 3x lepsi, skyrim ma zase lepsie questy i vsetku tu omacku naokolo. Nevidim jediny dovod na kupu takejto polskej bejkoviny...
  • navíc nevím co je na anime špatného. Nejsem žádný velký fanda, ale je to žánr jako cokoliv jiného. Kdo o kvalitách žánru pochybuju, tak ať se podívá na Zápisník smrti
    http://www.csfd.cz/film/227201-death-note-zapisnik-smrti/komentare/
  • typický příspěvek na inteligenční úrovni(čili žádné) Witcher's fanboys. Omluva vyjímkám. Prolítl jsem tak zběžně diskuzi a nikde jsem neviděl grorifikaci anime, můžeš mě navést, kde přesně se tu rozebírá nebo oslavuje anime...
  • A ještě mírný OFFTOPIC.
    Dovolím si zareagovat na v diskuzi často zmiňované "jsme SLOVANÉ, tato tématika nám je bližší, než US Fantasy".
    Jen pro rekapitulaci:
    Česká krajina je srdce Evropy - od dávné historie docházelo ke střetu a mísení kultur.
    - Používáme latinku NÉ azbuku
    - nevím o tom, že by na našem území byla v historii ve větší míře Pravoslavná církev.
    Převážně katolíci a evangelíci.
    Na našem území byly keltské kmeny, ty Slovanské přišli později. Karel IV. BYL CÍSAŘ ŘÍŠE ŘÍMSKÉ. Stovky let tu panovaly Habsburkové - Germáni. Z hlediska složení krve v populaci jsme originál. Jsme mix krve Germánské, Románské a OK - Slovanské. Chápu, že od roku 1948 se striktně vyučovalo, že jsme Slované, ale není to tak úplně pravda. Bylo by dobré, kdyby naše kultura přestala konečně papouškovat to, co nám komunisti 50 let lili do hlavy! Nesrovnávat prosím naší kulturu s Ukrajincema, Maďarama, Bělorusama, Polákama atd. I Hitler s Čechama do budoucna "počítal" dobře věděl, že nejsme tak úplně "rasově nečistí". Doufám, že se toho nechytne nějaký hlupák a nezačne řešit hodný Putin, zlý Obama.
  • než jsem hrál Witchera 3, tak jsem byl fanouškem (předchozích dvou dílů), pak jsem hrál witchera 3, dojel jsem ho do konce, a mé fanouškovství poněkud ochladlo. Po 100+ hodinách strávených ve hře mám snad právo k ní diskutovat a můj názor snad nemusí být jen pochvalné ódy, ne?
  • No ja si myslim, ze kdyz je diskuze o nejake hre, tak ze se tam sejdou spise fanousci te hry, nez ti kterym se nelibi. Je teda docela normalni ocekavat, ze se o hre budou vyjadrovat pochvalne. To ze jsou nekteri czela nekriticti je dano spise tim, ze trolove toho vyuzivaji k ruznym provokacim...pak je jednoduche sklouznout k extremnimu nazoru.
  • mě zase přijde, že jsem nikdy neviděl v diskuzích tolik poblázněnejch lidí, kteří by tak fanaticky obhajovali hru. Víš, ona má každá mince dvě strany - tady je jedna skupina haterů, který prostě Witchera nerozdejchávaji.....ALE zároveň tady je velký procento fracků, kteří ve snaze toto dílo označit puncem "LEGENDÁRNÍ" argumentují tak blbě a směšně, že lidi, kteří předtím mlčeli, teď začnou do diskuze psát taky.

Prostě takový ty patoky o tom, že ve Witcherovi je div né literatura allá světový fantasy bestseller a jiné perličky......ty vole, to už je jak červenej hadr pro bejka. Chápu, že z jisté solidarity k polskému sousedovi se bude na ČR webech psát spíše v kladném smyslu, ale stokrát nic umořilo osla. To že to někomu nevoní z něj ještě neděla kmána.....a to že to někomu voní, z něj nedělá pána.
  • Anime nemůžu vystát, Zaklínač je hra roku. Myslím, že mluvím spíš o tobě.
  • Evžene.....mluvíš o sobě předpokládám....
  • Proboha co to je tady za ufňukanou partu zamindrákovaných, postpubertálních chudáků. Kdy už lidi pochopíte, že Zaklínač není pro anime úchyly. Hrajte co vás baví a nezasírejte diskuzi takovýma blábolama. Sice je hezké, že tak skvělá hra přitahuje takovou pozornost ale co tady někteří předvádějí to je hrozné.
  • Zatra skočila mi tam iná přezdífka *7*
  • 55 na krku, p3nis svislej (stará a tak už to není co bejvávalo)
    Tak jediná má ventilace a ejakulace je taady na webu, boužel ale neohu
    Si pomoci, prostě to tak je... tehdy hry něco znamenali dneska to je výsměch
    Nedostatek sexu a krach v osobním životě ( na prácáku už 3 rokem...)
    To víš no tak s celou tou frustrací to je třeba někam ventilovat.
    Tot vše ještě omluva mladším ročníku.
  • Mana není, ale energie pro znamení se doplňuje jako mana. Nestranný pozorovatel by poznamenal, že to tedy vlastně je mana. *1*
  • V Bloodborne už tuplem ne. Je lehké býti pitomcem. To, že je nějaká hra letos lepší, neznamená že se Witcher 3 haní. Všechy ty tři hry mám v top3. Witcher je u mě také třetí.
  • Ty tvoje komentáře jsou pořád stejné. Přiletíš nasraně do diskuze, něco odcituješ, pod tím se člověku vysměješ, napíšeš něco o fanboys a konec. Od tebe jsem tu neviděl ani jednu chytrou myšlenku, jen čistou zlobu, nenávist. Strašně nenávistný člověk, proto se ptám, vše v pořádku v osobním životě?
  • Já bych chtěl ještě rozvést myšlenku dole okolo té atmosféry. Člověk dole píše, že nejlepší atmosféra je v první kapitole, s čím souhlasím, a pak že to vyprchá, s tím také souhlasím. Osobně bych řekl, že je to tím, že CDP se snažil vytvořit realistické ztvárnění fantasy sandboxu, čili dost podobnou krajinu v jedné oblasti, čili nedojdeš z východu, kde jsou hory a mínus deset pod nulou a za deset minut po mapě jsi v hlavním městě, kde je teplo a sluníčko. Z toho jasně jde vyvodit, že atmosféra nejlepší bude v první kapitole, jelikož to vidíš poprvé a Velen už tě nepřekvapí, jelikož je poměrně blízko, takže krajina by měla být podobna. Pak někdo namítne Skellige, na to mu řeknu, že už jsme to viděli a viděli jsme to lépe ve Skyrimu.

Celkově tohle ztvárnění realistického fantasy vítám a je to změna, na druhou stranu je otázka, jestli je dobře, jelikož je to fantasy, člověk čeká trochu více toho efektu, který dle mého splňoval např. Flotsam forest, kde na tebe vždy dýchlo fantastično :) Pak můžeme namítat, že i když se snažili udělat realistické fantasy, mohli tam dát více zajímavých lokací, více typu architektury apod., co tam dle mého prostě není. A pak je tu rozpor nakonec a to ty barvy. CDP se snažili vytvořit Zaklínače, což je low fantasy, udělali realistické ztvárnění fantasy sandboxu a přitom tam narvou barvy jako z Prague Pride, tady si naprosto protiřečí a plivou na svou první myšlenku. Dle mého tady nevěděla, co dělá pravá a levá ruka v oblasti level-desingu.

Takže nakonec shrnutí. Nejjednodušší forma je to, co má Dragon Age a pohybovaní po mapě. Za prvé hráči ukážeš více menších lokací a funguje to. Pak je samozřejmě ta nejtěžší, to co má CDP, vytvořit realisticky podaný sandbox se vším všudy, bohužel tam zůstali na půl cestě viz. moje kritika nahoře a pak někdo může být geniální a vytvořit na poměrně malé mapě level-desingový zazrák a to se povedlo právě jen z poslední doby prvnímu Dark Souls, dvojka je proti tomu neskonalá sračkaa v level-desingu, že by se to nemělo jmenovat Dark Souls 2. Bloodborne to trochu napravil.
  • Odulin
    Koupeno, spojenost, takhle si přestavuju pořádné DLC, datadisk, expansion nebo jak se tomu teď říká.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit