Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo 130hodim,kdyz kvuli kazdymu ukolu jedes jak mag.15min na koni.Pouzivam rozcestniky,jako u tunelovich her,a nedelat tak debilni ukoli jako to divadlo,tak za 16h dohrano.Jako rozsekat tam nakou priseru nou problem,neni to bloodborne.Ukoli,nepratele stupidni,jen grafika famozni.Proto rpg uz nikdy.
  • To bude rukama. I tvoje schopnosti psat jsou naprosto bezkonkurencni.
  • pro me zabugovana hra roku,aspon co se ps4 tyce.Mam uroven 34,a brez ty bugy to bylo utrpeni,straceli se mi zluty puntiky na mape,zidle letajci ve vzduchu,propady do textur,diky nim nemohu zk zakazku,nejhledanejsi na skellinge,kde vlkodlak nejde zabit,a pochvili se propadne do textur,A u zberacske vyzvi,mi to neukaze zlute puntiky na mape,mam najit 7 nakresu vybaveni medveda mam4 ze 7,puntiky zmizi z mapi,a nepomaha ani rezet ps4.TAK hold musim jit primo Na pripravu na bitvu,setkat se s Avallachem na lodi.
  • To ma pobavilo. *1*
  • Hele nebud drzej spratku *1*
  • tak třeba takovej flash tvrdí že je mu přes 30 a přitom neni schopnej dát dohromady jednu rozumnou větu, věk asi nebude všechno
  • ženská tě zničí, nebud zlomyslnej
  • Vojta_Ilavsky
    Jsem ve třeťáku na střední a tyhle potřeby nemám. Jenom mě nas*alo tvoje bagatelizovaní.
  • A divíš se?Vždyť tady chodí povětšinou děti školního věku a ty kromě školy nemají většinou žádné povinnosti a málo které chodí do práce ,tak mají celý den na to, aby se ve zdejších diskuzích mentálně vyzvracely.
  • ZapojKabel
    Za mně je to hra roku (asi pro více lidí) na první gameplay mám 137 hodin a ted jedu NG+.
    Určitou roli v tom taky hraje fakt, že zaklínač je pro mě srdcová hra. Pamatuju si když jsem začal číst ságu o zaklínači tak jsem si říkal jaká by to byla bomba kdyby to někdo udělal ve stylu morrowindu a ikdyž poláci totalně zkurvily ten seriál tak tohle se jim povedlo. Chyby tam jsou ale upřímně když vás ta hra baví tak to ani nevnímáte.
    P.S. Přidal bych tam grupe sex s Yen, Triss, Shani a Horstem Fuchsem *16*
  • Pak stejně nemůžu pochopit, jak si u toho těch 100 hodin mohl vydržet. To jenom z důvodu aby si pak psal do diskuzí jaká to byla ztráta času? Přece jenom za 100 hodin se dá stihnout spousta věcí a malý výběr her dneska rozhodně není... To mi prostě hlava nebere.
  • No ty tvoje bludy za to taky stojí mistře flashi...
  • nebo ženskou
  • No me ty detektivni pasaze zas az tak nevadili, a treba linka s Baronem ta je uplne bozi a hned tak na nu nezapomenu. Pribeh je natahovane posledni par hodin a to me taky dost stvalo.
    Zase musis vzit v uvahu ze udelat fungujici a smysluplne pribeh v takhle velke hre neni jednoduchy a myslim ze se to povedlo vic nez dobre.
  • v podstatě souhlasím až na ten příběh, ten bych nenazval skvělým. Geralt si celou dobu hraje na detektiva v tom, že hledá nějaké pohřešované osoby, je to nekonečně natahované. K tomu je potřeba ještě přimíchat stovky vedlejších repetitivních questů o hledání stop v trávě.
    Skvělý příběh měl KOTOR nebo i Mass Effect, The Longest Journey, ale toto podle mně ne.
  • Mas celkem rozumny nazory.
    Ja mam ve hre 130 hodin, v zivote sem do singl hry vic casu nenarval, takze to mluvi samo o sobe.
    Ale chyby vidim, stvou me a prehlizet je nehodlam.
    Hlavni zapory sou, nezive a spatne fungujici svet (kdyz NPC rve jake ma hlad a pritom ma v baraku 10 chlebu pusobi to vic nez divne)
    Stve me i to jak je hra lehka a vubec se zjednodusil system crafteni, sve me UI a ovladani Geraltha.
    Ve finale ale hromadu chyb takhle velke hre se skvelym pribehem (ikdyz konec je natahovana patlanina) su schopne odpustit.
    Na 9/10 to neni a hra roku to pro me taky nebude ale 8/10 je zaslouzenech ahre sedi.
  • :D

Dana bych očekával jako záporáka spíš v dalším díle The Elder Scrolls...
  • Lukass
    Tak za 300 kila dostanes 10-15 hodin, tady neni moc o cem se bavit.
  • Chápu, říkám, že to není hra bez chyb. Kůň občas na přesdržku, někdy opravdu nereálný situace (když v Novigradu rozsekám pár witch hunterů a lidi kolem toho souboje procházej jak kdyby se nechumelilo, atd, atd...), ale pořád je to jedna z těch nejlepších her posledních pár let.

Co bych tady chtěl vidět? Chtěl bych třeba vědět, jak se ostatním líbí ten datadisk, jak dlouho ho hráli, jestli i vedlejší Q jsou dobrý, zda-li poměr cena/zábava je dobrej, atd. Ne pořád číst nějaký dohady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit