Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • risa2000
    Díky za info! *4*
  • Veskoslav
    To jsem nikdy nepochopil. Přiznám se, že jedinou sérii, co jsem projel více jak dvakrát je ME série a to jenom proto, že jsem pokaždé jel jinou milostnou linii:) Samozřjmě pak vyjímky jako Warcraft 3, kdy mám kampaň asi 5 krát projetou. Ale když hraji hru, tak si ji snažím vychutnat. Stejně tak posledního Wolfa například. Skvělá hra na první projetí bezmála 25 hodin. A až minulý měsíc jsem to rozehrál podruhé. Kamarád, to je jiný level, jede snad po 5565655 Torment a stále jej baví. Diablo 3 tu taky jezdím stále dokola, ale to neberu jako klasickou hru, spíše něco jako CS. Takže osobně neberu kvalitu hru podle toho, kolikrát ji dojedu:)
  • del0
    To je holt flashík. O to víc dementněji působí, jak má vždycky naklikáno 50 plusek... *15*
  • Veskoslav
    Ne nepočítám. Takže letos, co jsem hrál a dohrál. Kromě práce, rodiny a té srandy, co si říká sociální život:

Watch Dogs, Unity, AoE II (základní kampaň), AoM, Mad Max, Warcraft 3+Frozen Throne, Starcraft II HoTS (datadisk na 100% ještě letos také), dodělal jsem maximální levely v Guild Wars 2/Wildstar, dojel jsem znovu KOTOR 1+2 (na tablet je to skvělé), Armikrog (zklamání), Dex (po posledním patchi už paráda), Ori and the Blind Forest a Pillars of Eternity.

K tomu pár hodin Dota, D3, CS: GO, PlanetSide 2 či Hearstone. Týdně mám cca 20 hodin nahraných. Hraji po večerech, protože zaprvé trpím nespavostí a za druhé čekám, až drahá polovička usne. Samozřejmě jsou týdny, kdy nehraji vůbec. Je to o čase a jak si jej rozvrhneš. Navíc některé hry jsem hrál na tabletech, protože co cestou do práce dělat.
  • jenže tady už máš rozdíl oproti hrát jako Baldurs Gate, které někteří hráli 10x dokola. Tam jsou totiž uplně jiné možnosti role-playingu - každá třída se hraje uplně jinak, vyžaduje jinou taktiku, má jiné dialogy, pokaždé můžeš vzít jiné společníky, můžeš hrát za různé přesvědčení atd. Máš tam různé obtížnosti a ty nejtěžší obtížnosti vyžadují dokonalé zvládnutí DnD pravidel a taktiky soubojů.
    RPG hry devolvují. Právě proto jsem vděčný za PoE nebo Age of Decadence. Mainstreamový proud mně nějak přestává oslovovat.
    Přesto dám ale nejspíš šanci Mass Effect 4 i Cyberpunku 2077 - sci-fi mám totiž mnohem raději než fantasy.
  • Veskoslav
    Počkej Drizzi, 8,5/10 je skvělá hra ale:) Jinak osobně já třeba W3 dohraji další datadisk a někdy za pár let si to znovu dám znova. I když je to podle mě špička, co se týče RPG žánrů, tak rozhodně nejsem takový, že dohraji a jedu znova. To by mě nebavilo a příběh bych měl pořád v hlavě:)
  • homeles8
    flash: v článku je opravdu všechno pravda. A já jsem hrál Skyrim 88 hodin a stejně jsem prošel drtivou většinu, nechápu moc tvůj koment. Zřejmě má stejnej smysl, jako původní Drakenova otázka.... *10*
  • kennyB
    Tak to je fakt...
  • lol *15* *15* *15* Další fanboyek *15* *15* *15*
  • já nevím kolik her jsem odehrál, 400 ani možná ne. Na gymplu jsem moc nehrál, na výšce trochu, a teď jsem se k tomu vrátil. Snažil jsem se ale odehrát všechny dobře hodnocení RPG co vycházely v průběhu let. A witcher 3 není uplně špatná hra - 8.5/10 - ale na špičku v žánru jí toho spousta chybí. Z mého pohledu je nevětší nedostatek nezajímavý a nekonečně natahovaný příběh. Ale o tom se můžem hádat do nekonečna, koneckonců to není matematika, ale dojmy a názory. Každopádně kdybych se měl nyní znovu rozhodnout, jestli ještě jednou obětuju 100 hodin čistého času na hraní Witchera, tak bych do toho nešel.
  • takze kdybys hral uz jako nemluvne odehral bys 20 her rocne. Coz asi tezko, takze to spsi vypada ze jsi odehral 40 her za rok..kdyz bys zacal nekdy když ti bylo 10-12 let. Asi hrajes speedruny nebo do toho pocitas falshovky na dve hodiny, jinak nevim.
  • Tak ona i redakce ve Fight Clubu se jednohlasně shodla, že je to PR, že ano? Takže Veskoslave? Redakci taky nevěříš?
  • homeles8
    Kdybys měl rád ženu (sestra, matka, přítelkyně, babička, to je jedno) která je tlustá a trochu divná a někdo by o ní napsal, že je debilní píča, přijmul bys to i když je to pravda? Pro mě jsi ten blbej ty, protože jsi zareagoval otázkou, která je úplně mimo, jen aby sis připadal chytře, lépe, nebo tak něco.
  • Jediné co tady předvádíš je demence v akci... jde o to jak lidi chápou pojem DLC a datadisk... Hádáš se kvůli totální kravině... To co CDP projekt vydali rozhodně není to co lidé chápou jako DLC, ale je to datadisk... tak to lidi chápou, protože je to obří spousta obsahu.
  • Drizzte neotravuj, já chci svoje mínusy... :D jinak palec nahoru, taky jsem začínal na Atárku a Slušovické PMDčko jsem taky potkal... :)
  • Veskoslav
    Drizz a flash. Taková dvojice "milovníků" Zaklínače. Něco jako militantní vegani, co hlásají zabíjení zvířat je vražda a pak díky jejich zásahu zemřou desítky zvířat.

A her jsem odehrál stovky, dohrál kolem 400 her za herní "život", což je cca 23 let. A přesto si myslím, že nemám takový rozhled, abych si hrál na "soudce" jako ty. Mimochodem raději se neptám, co považuješ za kvalitní RPG poslední dekády. Protože jestli z tebe vypadne DA2 například, tam pak mluv něco o chybách Zaklínač 3.
  • Veskoslav
    Není mi ani 30, ale jestli ty jsi flashi starší jak 30, tak to je smutné spíše u tebe než u mě. Mimoto Vy dva jste se prostě rozhodli. Když by to DC pojmenoval DLC, poserete se, že to není zdarma, když to nedají jako DLC, poserete se, že to není DLC. Stojí to 10 euro. Slovy 10 euro. Ostatní vědí, že je to DLC? DLC je jenom forma stahování obsahu do hry. Nic víc. To, že pod pojmem DLC se skrývá prakticky cokoliv od oblečků až po kompletní datadisky, to je věc druhá. S Vámi ztrácet čas skutečně nemá cenu.
  • a kolik už jsi těch her odehrál? Já hraju hry od 80. let (ještě na PMD 85 a Atari ST) a zcela vážně tvrdím, že ta hra má spoustu vážných designových chyb. Z mého pohledu obrovský krok zpět oproti atmosférickému a vydařenému Witcherovi 1.
  • precti si vavruv clanek, precti si diskuzi k nemu, pak si zahraj aspoň 250 hodin skyrim.. a pak sem prijd házet rozumy, do te doby bych te velmi rad pozadal abys drzel tlamičku.dekuji:)
  • mám to taky tak. Většina těchto hrozně hypovaných AAA her jsou komerční hry pro masy. Naštěstí je dost dobrých her na indie scéně - Pillars of Eternity, Age of Decadence, Lords of Xulima, Undertale.
    A existují prakticky nekonečné možnosti hrát staré hry - třeba na emulátorech konzolí hry jako Phantasy Star I-IV, Earth Bound, Secret of Mana, Ocean of Stars. Existuje spousta výborných indie dungeonů, třeba od Spiderweb software - Avernum 1-4, Geneforge 1-5 atd.
    Výhoda těchto her často je, že člověk na ně nepotřebuje 20 GB na disku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit