Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde na konci února 2015 v opulentní sběratelské edici a zažije návrat důležité postavy
5.6.2014 | Aleš Smutný
298 příspěvků
-
Nebudu to skrývat. JSEM NADRŽENÝ
Letho. Má oblíbená postava. Škoda, že musel zemřít. Měl jsem ho rád, i jako gerald. ale prostě se mi neměl s*át do cesty. Já jsem Gerald, kterej tohle bere tak, že odejde jen jeden. Ale stejně ho chcu pacholka vidět, tak to budu muset rozehrát podruhé tu dvojku. *1* -
-
Nemusel zomrieť, u mňa stále pekne žije pokiaľ si pamätám :D
-
-
Nemusel, ale nějak mám asi hluboko zakořeněné, že nejsilnější zážitek vyvolá smrt hlavní postavy.. Bylo to pro mě kulervoucí, ale nedalo se svítit. *1*
-
-
Nechat ho jít byl taky dost silný zážitek, protože dokázal své činy ospravedlnit.
-
-
Ano byl to klasa. Doteď mě to mrzí, jako rozchod s bejvalkou. :))
-
-
-
-
Co ted? Máš tam ještě Vodku?
http://i.imgur.com/RKjmqyh.jpg
-
-
jestli nekoho zaujala ta hudba tak
https://www.youtube.com/watch?v=1fXqg7bGMss
ta druha je od Żywiołak -
Neskutocne... kvoli tomuto kupujem ps4 :)
-
Vypadá to tradičně moc dobře, pokud je to ze hry ? tak klobouk dolů hodně velké množství detailů, grafika detailní pěkná - náročná ( kupodivu asi *15* ) nevím no ... třeba se nakonec odhodlám sjet a vůbec zahrát 2zaklínače ono ještě rok čekání to je ( no ani ne rok) celkem dost dlouho nato. Tohle nemůže nejen skončit špatně ale ještě to může být daleko lepší než se očekává. Jako hoodně zvědavý na to jsem to jo no.
I takhle se dá prezentovat hra která tak nejspíše bude i vypadat. (néé jak ty už mně to ani nebaví... vyslovovat to jméno , tohle je hrůza. Woč dogzy pff... už t nechci o nich ani slyšet...) -
-
Ty si tej vašej češtine ale dal *15*
-
-
Tvoje ruština taky nic moc.
-
-
Prestanete nás slovákov konečne urážať ??? Ďakujem za pochopenie. *16*
-
-
Zjavne si nepochopil pointu *15*
-
Myslíš diskutujícího niceguyfromrussia.ru? On je Slovák?
-
-
-
-
To je čestin jak za protektorátu. *11*
-
-
Bravo, Poláci. Hned mám chuť si znovu přečíst všechny knihy. Tohle bude první trilogie, která bude v každém dílu trošku rozdílná. Tím lépe. Nejsem extra velkým fanouškem fantasy, ale Geralta a jeho svět mám v srdci už dlouhé roky, ještě před jedničkou. Slovanská mytologie a smysl pro detail a barvité rozhovory s hloubkou zkrátka umí to, co žádám. Škodam že zde asi nebudou jižní země, které mají orientální ráz, ale Skellige + Temerie a další jsou taky fajn.
PS: Geraltovi a Triss přeji lásku, takže to ve trojce dotáhnu do konce. Snad nezaplatí některý z jeho přátel :) -
-
Geraltova femalefatal je Yenefer, Triss byla vždycky spíš takový záskok.
-
-
Ano, ale Yenefer mi není tak sympatická. Jinak, asi se znovu podívám na seriál :)
-
-
-
Slyším tam Gabriela Byrnea nebo Charlese Dancea? Zdálo se mi, že toho druhéjo jmenovaného ale nejsem si jistý
-
-
Dabuje v angličtine Emhyra. *8*
-
-
Jo, už jsem se prokousal komentářama až na spodek, tam už to někdo zmiňoval
-
-
-
Škoda, že zatím snad nikde nebyla možnost kombinovat bonusy a vytvořit si nějakou vlastní verzi objednávky. Mám rád klasické papírové knihy atd. a tedy digitální verzi mapy a knihy moc nemusím. Tisknou to nehodlám...
Zase tu velkou figurky také zrovna nechci i když je to kvalitní kus. I když u WH bych si koupil nějakého cínového vojáka ale to protože je doma mám. -
Jinak trailer má fantastickou atmosféru, hned ta první scéna v noci se stromem oběšenců je úžasná, dál to vypadá, že se vrátí i další zaklínači s Vesemirem v čele + navíc Yennefer, Ciri, Triss a Dandelion, snad jen Zoltana jsem tam nikde neviděl, ale nebojím se, že ten by nakonec chyběl.
Monstra co jsem viděl taky super, myslím, že jsem tam zahlédl v polích dokonce polednici a Ježibabu, takže velká inspirace slovanskou mytologií za což jsem moc rád.
Celkově super a za mě rozhodně nejočekávanější hra. -
-
Rád bych viděl, jak popravované tahali na ty horní větve. To bude know-how, které se asi ze středověku nedochovalo.
-
-
Vystrelíš šíp cez hornú vetvu a obiešenca vytiahneš hore,dole uviažeš o kmeň. Samozrejme,že to je hlavne na efekt.
-
-
Visí tam elegantně jak vánoční ozdoby bez rušivého lana vázaného ke kmeni. Kat musel dostat slušné známky za umělecký dojem.
-
-
-
...snad jen Zoltana jsem tam nikde neviděl...
Je to Trpaslík, ten je někde zalezlej v hospodě *15*
-
-
najlepší trailer za posledné roky? určite! ...blíži sa najlepšia hra všetkých čias? pravdepodobne áno!
-
-
Jo vypada to krasne, ale na to aby to byla nejlepší hra budou muset zapracovat na soubojích a rozvoji postavy, coz v obou dilech zaklinace byla dost slabota
-
-
Hlavne uz ne kotoulovej fight ala zaklinac 2 *7*
-
-
jedine takove hry jsou duvodem proto koupit si novej hardware :D
-
-
Vidíte někdo nějaké informace o předobjednávkách na http://buy.thewitcher.com/ ? Nikde nevidím žádné ceny a ani když vyberu platformu - nic se nestane...
Btw, nezdá se vám ta Ciri nějaká moc stará? :-) -
-
Odhadem jí teď bude kolem dvaceti. Na začátku knihy jí nebylo ani třináct ( na začátku Krve elfů měla teprve první menstruaci). Zbytek knih pak zabírá asi tak dva roky. Zaklínač 1 začíná pět let po bitvě u Brenny. Vrahové králů pak půl roku od událostí v jedničce. Takže jí je asi tak devatenáct, dvacet. A rozhodně vypadá k světu.
Mimochodem Yennefer (ta černovláska na palubě za Geraldem a vedle Triss) mi připomíná Jennifer Lawrence.
PS: V této hře budou hráči postaveni před nejtěžší volbu všech dob. Triss, nebo Yennefer? -
-
Ta
menstruace z Krve elfů je spoiler. Otaguj si to. -
-
Me prijde spoilovani u knizek starsich 10ti let kapanek zcestne.. Pokud nekdo narazil uz diky hre na zaklinace a mel chut si precist diky tomu knizku, tak to jiz udelal a ten kdo si ji neprecetl, tak nemuze ocekavat, ze mu tu lidi nebudou spoilovat.
-
Jo máš recht. Mohl by si mi prosím tě popsat, jak to otagovat ?
-
-
Z obou stran -
, nz. *4* . kurna
< spoiler >
Prostě spoiler vlož do < >. a máš otagováno. Nz.
Ty vole já to nenapíšu... nemůžu napsat spoiler ... prostě SPOILER
vlož do ... <>.
-
-
-
Možná obě *5*
-
Nebo obě? :D
-
-
Xzone jí má za 3699, což je o víc než 1000 dražší než za kolik to mají v přepočtu v Polsku, docela sviňárna, pokud se to ještě nezmění, ikdyž píšou, že na 99% ne....
-
http://www.gog.com/thewitcher3/en
-
-
Tam ale není ta limitka, zajímala by mě cena :-)...
-
-
Zrovna jsem chtěl napsat to samý s tou Ciri... ale je pravda, že už je to pár let po ději v knížkách a bohové ví, co jí ten divokej honec provedl :D
-
-
Co jí asi mohl provést Divokej Honec *15*
-
-
No právě... co? :D
-
-
Radeji nevedet :)
-
-
-