Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To si zaklínač nezaslouží a divím se Szapkowskému, že jim to nezatrhne. Tím to doku..í. Pravda v USA je analfabetů a obrázky "číst" umí, ale to není důvod k takovému zločinu.
    • Zaklínač jako komiks vyšel už dávno před nějakými hrami, stačí hledat a ne hned začínat flame ;)
      • Před hrami byly knihy, což je vzkaz pro všechny neandrtálce. Pak byl seriál, který je otázkou vkusu a jeho komprese ve formě filmu.
        KNIHY os Szapkowského byly první a komik bude pěkná pi..vina. Knihy jsou geniální, ale toto smrdí blbou americkou konzumní kulturou. Kdo nečetl knihy, tak nemá šajna jak geniální jsou a atmosféra není Hamburger made in USA.
        Mínuska mám od neandrtálců co neumí číst a jak vidím je jich dost.
        • Von_Ljonborg
          Geniální, to určitě, hlavně Paní jezera (thx necro), to byl vyloženě GENIÁLNÍ díl! Artuš FTW! *1* *1* *1*

Zaklínače mám rád, ale co si budeme povídat, knihy mají sestupnou tendenci a ve výsledku je to "jen" nadprůměrné fantasy (viděl bych to tak na 70/100).
          • Já jsem zhltnul všechny knížky za pár dní. Pravda, že Paní jezera má hodně slabou 1. polovinu a druhá je docela uspěchaná. Ale závěr ságy je výborný. Asi jsem holt anomálie (určitě podle rozdaných +/-)

U mně před Sapkowskim vede jedině Herbert a to mám knihovna narvanou od Homéra po Schillera a Nietzeho.
            • Každý průměrně inteligentní jedinec z toho pochopí, že jsem naznačil, že mám knihovnu plnou všech žánrů a všech autorů. A z nich všech se mi Sapkowski s Herbertem líbili nejvíce. Rozhodně nesrovnávám tvorbu Sapkowského s Schillerem. To jest k označení Sapkowského za nadprůměrné fantasy. Hádám ale, že jsi jedinej, komu to nedocvaklo.
            • Von_Ljonborg
              "U mně před Sapkowskim vede jedině Herbert a to mám knihovna narvanou od Homéra po Schillera a Nietzeho."

Tahle věta implikuje, že Nietzsche před Sapkowskim "nevede", tudíž je dle tebe horší ergo srovnáváš dva naprosto nesrovnatelné autory.
            • Já jsem srovnával? To co předvádíš se svou inteligencí naprosto stačí kníže.
            • Von_Ljonborg
              Srovnávat Sapkowskiho a Nietzscheho...tvůj nick je vskutku korespondující *1* *1* *1*
          • nekromant33
            Nebyl Artuš až v Paní jezera?
            • Von_Ljonborg
              Ano, ano, popletl jsem to, dík.
          • Souhlas. Sapkowski je mistr povídky. Tam smekám. Do román ho semlel a udělat to jako pentalogii, to místy nezvládl. I tak je z toho nadprůměrné čtení. Ale osobně bych raději dvě další povídkové knihy než pětidílný román.
      • Jack1947
        Ne , to neni flame... to je jen ma nevedomost zda se , tak se omlouvam nechtel jsem nikoho pobourit. Ja netusil ze uz Zaklinac je tak popularni v komiksove podobe a zaroven to nepovazuji za detinskou zabavu to vubec. EE zle vlakno ale i tak to je spravne.
    • Čtení komiksu je paradoxně mnohem těžší než čtení knihy. Zejména kvůli vysoké intertextualitě, hrami s časem a podobně. Typickým příkladem je From Hell.
      • Komixy a čtení? HA HA HA
  • A jéje. Zrovna včera jsem listoval jejich komiksem k Fallout: New Vegas a říkal jsem si, jak je ten komiks příšerný. Ten jejich rádobystrašněcool styl je mi vyloženě protivný a i Čtyřlístek vedle něj vypadá jako seriózní věc.
    • Nikdo tě nenutí si to kupovat :) Takže jsi ze sebe udělal akorát hloupého čtenáře :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit