Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač vás zve do předělaných obrázkových galerií
15.3.2011 | Petr Poláček
33 příspěvků
-
Mě už to nebaví pořád psát, že to bude bomba. Takže naposled, tohle bude bomba! No ale stejně to napíšu i u další novinky o zaklínači.
-
Na ten culik se neda divat.. Ve trojce mu daj i natacky? *8*
-
-
Nechci ti kazit dojmy,ale pokud se nepletu tak v knize je nekolikrat napsano ze nosil vlasy svazane. V me predstave je mel sice vzdy rozpustene,ale realita podle autora je proste jina *2*
-
-
Vypada to dobre, je je to na mne vsechno moc " leskle"
-
Můj bože díky díky díky za tu galerii. Na ten starý systém prohlížení obrázků jsem naprosto rezignoval protože to bylo prostě utrpení. teď je to perfektní :)
-
Nová galerie super, ale chybí mi možnost vidět všechny náhledy hezky v tabulce a až po rozkliku některého obrázku se posouvat po jednom vpřed nebo vzad. Ještě bych uvítal, pokud by se při kliknutí na obrázek v článku nepřesměrovalo na galerii, ale obrázek se jen zvětšil. Potom by už bylo všechno v pořádku a neobtěžovalo.
-
-
Ta moznost tu je, staci na obrazku v clanku kliknout na ikonu lupy a obrazek se hned zvetsi bez presunu do galerie. Nicmene, jak jse psano v clanku, i funkcnost obrazku v clancich se bude celkove menit :)
-
-
I love you guys... přesně na tohle jsem čekal.
-
Ovládání galerií je stále spíše utrpení. Klikání na náhledy se zde na games vyhýbám a to dost. Klasický lightbox by byl mnohem user friendly než xnásobné klikání a zavírání.
-
Jelikož jsem se zatím obrázkům vyhýbal, tak tohle po rozkliknutí mě dostalo jako už dlouho nic. Jestli to takhle bude opravdu vypadat a bude se to hýbat, tak to bude prostě mazec.
-
Game of the Year. Neni co dodat.
-
po 45ti hodinove jizde Dragon Age 2 se uz nemuzu dockat Zaklinace 2, pak Mass effect 3 a Skyrim :) letos je stedry rok
-
-
ja sa hlavne tesim na zaklinača a skyrim. to bude poriadne maso cez zimu :D
-