-
crysis 2 = fail, jednak je ta hra naprosto tupa a nudna co do pribehu a hratelnosti, tak vubec celkove pusobi dojmem rychlokvasky. Tim nenarazim jen na technickou stranku, kterou dle meho za priblizne 2 mesice opet jen horkou jehlou slepi (a neni to jeste nahodou tak, ze se hra musi lisovat jiz nakou dobu dopredu, nez vyjde na DVD???). Takze to dopadne mozna hure jak u crysis prvni, kde ta hra je zabugovana i po opravach nebo ze dokonce nejake chyby po tom pribydou. Hratelnosti, zabugovanosti (uz toho moc nespravi), spatnou optimalizaci a celkovou splacanosti mi to pripomina F.E.A.R. coz taky bylo neco. Cela tahle hra je vlastne dost zbytecna a vykalkulovana podobne jako Singularity a snad bych pral i nafoukanemu Cevatovi, aby mu spadl hrebinek z toho jak to dopadne. Jeste k te optimalizaci: v posledni dobe soucasne projizidim stare crysis 1 a warhead a jak mam pomalejsi pocitac, kdy mi to jede kolem 20 fps na optimalizovane high jeste tak idealne v nakem nizsim rozliseni, jsem prisel na klicove nastaveni e_shadows 0 (10-20 fps) a r_HDRrendering 0 (par fps) a pak jeste sys_spec_shading 2 (dost fps) = pak i pri zapnutem vyhlazovani hran r_useEdgeAA 1 je to sice celkove mirne plossi a sedivejsi ale jede to od 30 do 60 fps po celou dobu. I kdyz je pri vypnuti HDR renderingu rozdil treba jen 5 fps, je to viditelne plynulejsi = proste vsechny ty postprocess efekty jsou priserne neoptimalizovane (coz je snad kazdemu jasne a vysmech, kdyz dnesni ultravykonne karty na max. detaily u teto hry jdou tez do kolen) a snad je puvodne pridali az dodatecne, ale kdyz vidim v titulkach hry, ze na kodovani engine hry delalo jestli moc tak 4 lidi (podle jmena madari), tak at tady nekdo neplaca, ze hru odladuje 200 lidi, kdyz to je celej tym vcetne grafiku, sekretarky a uklizecky. Jak nekdo ma tu odvahu splichtit si na kolene velkolepe a velkolepe neoptimalizovane a zabugovane enginy jako ARMA/Flashpoint, Mafie, FEAR, nebo Cry (you will) engine jen aby "usetrili" proste nechapu. Ale kdyz neco nejde silou, jde to jeste vetsi silou, ne? Toz tak*12*
-
Istotne budu stratovy tosa moze cakat ale aj bez toho cryengine 3 je fakt skvely stiahol som odskusal a moj nazor na to je nasledovny nadchol ma engine no inteligencia,fyzika,atd... su vazne nedorobene a toma natom hlboko sklamalo ale co cakat od bety no ale chvalim dx9 full je to fakt pekne no este musim vytknut textury su neni take narocne ako na 1 neni vidno do dialky a preto crysis 2 roby zo seba 85% hru no ja si tak isto pockam na tu finall a posudim az potom dobry gamer si zahra kvalitenjsie a to vide offiacialne ......
pocity v skratke - 1 sa odohravala na velkom pristore crysis2 je neco uplne ine (prislomito ako keby som terminator a idem stale rovno a strielam po case nuda )
2 prehadzovanie schopnosti je neprakticke (ti co boly zviknuty v 1 ma manualne tu ich to sklame )
3 cryengine 3 je podla mna pekny uz len na dx9 to bolo fajn velke +
4 odporucam cakat na final bude istotne lepsi a bez chyb ! -
já se přiznam, že sem to stáhnul a dohrál, ale stejně to koupim, páč ta beta verze je fakt děs.
-
Naopak já bych řekl že to možná prodeje může i trošku zvýšit..například kámoš..mi zavolal a řekl že stáhl betu původně to koupit vůbec nechtěl a po 5 minutách hraní bety řikal že to prostě koupí už jen kůli singlu..takže bych to neviděl zas tak černobíle taky sem jí zkoušel a docela mě to taky chytlo takže to taky vidim na koupi..podle mě o nic nepřídou spíš můžou dokonce i vydělat..řekl bych že lidí co si po odzkoušení bety rozhodlo koupit hru bude určitě víc ale to je prostě můj názor :) jinak o nic určitě nepřídou piráti pirátama prostě sou a stáhli by to tak jako tak přiznám se že například hry typu cod taky pirátim to nemá cenu kupovat a te'd do mě že sem pirát ale kupuju jen kvalitní tituly a crysis 2 rozhodně kvalitní je když i v betě vypadá a hraje se líp jak některé dnešní "dodělané" hry...
-
-
tak až si hru koupíš, pastni sem účtenku :) tyhle silné řeči má na internetu kde kdo a když má pak dojít ke koupi, couvnou a sáhnou po verzi zdarma...
co se týče škod, u bety těžko říct, když ale vyjde plná verze dřív, než je k prodeju, prodejům to škodí velmi. zapomínáš totiž na skupinu, která chce hru jen dohrát a které je jedno, zda za hru zaplatí nebo ne. prostě chtějí hru mít a dohrát ji. pokud mají možnost si ji stáhnout dřív, než ji koupit, tak ji stáhnou a už si ji většinou nekoupí (protože jejich cíl ohledně dohrání byl splněn). a díky cracklé verzi na internetu prodejce od těchto lidí většinou neuvidí žádné peníze, protože někdy je jednodušší hru získat z internetu než v obchodu. tady je slabina v distribučním modelu a (ne)fungování ochran proti kopírování, kde se hraje o hodiny. samozřejmě, že notorický pirát si hru stáhne vždy a nezaplatí si za ni. stejně tak je důležité, že kvalita prodává. trh se ale neskládá z jednoho typu člověka. je tam několik typů a ti mají různé chování, různé preference. a když je tady varianta, která je zdarma, někdy se váhy jednoduše převáží k tomu, že se sáhne pro tu verzi (vždyť je to tak jednoduché), i když dotyčný chvíli uvažoval o koupi...
-
-
Asi zde dostanu hodně negativních ohodnocení,ale já se přiznám že jsem si tu betaverzi stáhl a hru dohrál,pár chyb se vyskytlo,ale pro člověka zoceleného z her jako třeba Boiling point či G3:forsaken gods to nic nebylo.Hra ač nám krapet zkonzolovatěla(klávesa pro vyklánění,menší lokace)je parádní,akorát trochu zamrzí příchod mimozemštanů v druhé části hry,se kterýma již není taková zábava(stejně jako tomu bylo u crysis prvního a u far cry s mutantama)Plná verze bude určitě vychytanější,tato beta však v sobě má spoustu zajímavostí jako například možnost přepnutí kamery do pohledu ze 3 osoby či klávesa na vyputí textur,je to zkrátka taková příjemná raritka...
-
No co, aspoň, že verze pro PC bude tou nejlevnější. Jen doufám, že cena neurčuje kvalitu obsahu pro danou platformu.
-
-
by mě zajímalo, jak tě to jako napadlo :D
-
-
Ti co ukradli tu nedoladenou verzi a dali ji na net jsou neskutecny debilove. Jen tak dal vy kriplove, jen tak dal. Za chvili se na nas PCckare vichni vyvojari z vysoka vyserou. I ti, kteri povazovali PC platformu za prioritu a budou delat hry jen na konzole. Osobne, kdybych byl vyvojarem taky bych byl z toho zdrcenej, mesice a roky tvrde prace jsou ted vazne ohrozeny co se prodejnosti tyce, kvuli par debilkum ktery maj hovno misto mozku. Nedivil bych se, kdyby nekteri z tech vyvojaru dostali vyhazov, protoze ta nedodelana verze muze lehce zpusobit pad prodejnosti finalni hry, ocekavany profit bude nizsi nez se predpokladalo a zamestnavatele nebuou mit penize na vyplaceni mezd vyvojarum a resenim muze lehce byt vyhazov. Byt tim nestastnym vyvojarem, tak uz nikdy zadnou hru na PC neudelam, a to kvuli takovejm blbum jako jsou tito. Jen si pak nestezujte ze je tech her na PC hrozne malo, hovada..
-
-
Klidně, proč ne? aspoň pak se všichni vrhnou na prolomení konzolí :-) A pak už faktem ty gamesy budou jen a jen vo ničem,,,, zlatý PC a období do 2000..
-
Ty delas jako kdyby to ukradli pc hraci.Jenze on to vynesl na net bud nekdo z vyvojaru ,nebo nekdo z EA pripadne dalsich lidi co k tomu meli pristup.
Takze muzou byt nastvani akorat tak na sebe.
To,ze si to plno lidi stahlo nemuze nikoho prekvapit.
-
-
Tak jéžiš , stane se no...toho ještě bude než se oženijou *3*
-
A nejvíc byl určitě deprimovaný ten změstnanec co ji vynesl :-)
-
Já to stáhl a to mám předobědnanou limitku už delší dobu, hrál jsem to tak 2 kola a poté smazal. hra JE zabugovaná, nicméně nic to nemění na faktu že Crysis 2 JE ve svém formátu absolutní špice :) a vůbec se nemusí bát toho, že by si tu hru kvůli tomu někdo nekoupil, protože ten kdo to viděl, by jinak musel být úplný debil! *3* máte se všichni k*rva! na co těšit !
-
-
sorry Radku, ale i presto, ze bych netvrdil, ze jsem uplny debil, me par levelu bety absolutne odradilo .. je to nejspis o tom co od toho kdo ocekava ..
-
-
Je velký rozdíl mezi betou a nedodělanou mrdkou.
-
-
to urcite je .. ale grafika, bugy a podobne veci me nezajimaji .. celkove herni pojeti me proste neoslovilo a jsem rad, ze jsem se to dovedel predem, kdyz planuji jen MP demo
-
-
-