Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chudaci chlapi z Cryteku, uprimne mi je ich luto :( Ja sa na Crysis 2 neskutocne tesim, ale stahovat leak mi ani vo sne nenapadlo! Ja chcem hotove, vyspele dielo.
  • Já hlavně nechápu, jak může někdo takovouhle verzi hry hrát. To už fakt ty lidi musí bejt slušný závisláci, že hrajou tyhle uniklý alfaverze či betaverze, ve kterejch půlu věcí chybí a ta druhá nefunguje.. Tim si přece musí ten zážitek ze hry strašně zkazit..
  • Frustraci vývojářů chápu a nedivil bych se že PC scéně ukáží .i.
  • Ja neviem, ci ste si nevsimli, ale v tom clanku je jasne napisane ze je to verzia z leta, cize ake 4 tyzdne na dotiahnutie ? Hra je dokoncena, maju maximalne tyzden na konecne doladenie a potom hura do lisovne, vyroba a distribucia totiz nejaku tu chvilku trva ... Okrem toho smutni urcite su, ale preto ze piratske grupy dostali do ruky neocenitelny material, crack budu vediet vydat spolu s hrou (kedze teraz sa uz zmenit nieco tak zasadneho ako ochrana neda) a to je najvacsi problem, vsetci vydavatelia vedia ze ich hra bude cracknuta, ale dolezite je za ako dlho od vydania ... Ak by to trvalo 2 tyzdne za ten cas stihnu zarobit aspon cosi. Ak bude crack k dispozicii okamzite nezarobia nic. Osobne to vidim na odlozenie vydania hry, prave kvoli zmene ochrany ... :(
    • Ale prd, crack je téměř u každé hry otázkou několika hodin maximálně den dva. Vyjímkou jsou hry jako AC2 a Silent Hunter5, který potřebujou připojení k internetu abys mohl hrát dál. Jak tvrdím už nejaký čas, vývojářům jde o to aby na singlplayeru navnadili hráče na MP, kde můžou rejžovat.
    • cti poradne .. je to z pulky ledna :) .. konkretne 13.1.2011 :)
      • njn cobolak, jak to zacina na LE tak to je LETO a ne LEDEN, to totiz ani nevi co to je :D hledal by tam tak maximalne nejaky ten januar :D
        • :) no tak ja jsem taky cobolak ale dost stary na to abych u rozdeleni republiky uz netahal kacera .. treba se jen unahlil v cteni . se deje furt :)
        • Beriem spat ;) Kto sa ma v tych vasich mesiacoch vyznat, je pravda ze som to cital ako LETO :)
          Ale potom klamu, ak je to naozaj tak zabugovane ako tvrdia, ako to chcu za tyzden-dva doladit ?
          • ano .. potom klamu ;) a konspiracni teorie .. vypustili to schvalne aby hodili odklad na nutnost prekopani ochrany hry ;)
  • Ona to taková tragedie asi nebude.Stejně si to stáhnou lidé, které by ani nenapadlo si to koupit. Pro ty co bavila jednička snad bude nějaká ta oficiální hratelná ukázka.
    • ja bych spis tipoval ze SP ukazka nebude .. pac by urcite proceto lidi ktere bavila jednicka uplne odradilo .. proto jen MP ...
      • taky si myslim,dvojka je pojata prece jen jinak nez jednicka a to spouste lidem,ktere bavila jednicka moc vyhovovat nebude.
        Na druhou stranu ta hra je cilena asi na trochu jinou cilovou skupinu hracu *3*
  • Sám programuji menší hry a vím co to dá strašně práce a jak mi záleží aby se každá moje hra líbila. Jednu mám už skoro hotovou, ale stále je plná chyb. Kdyby jí teď někdo viděl tak by mě to mrzelo...Lidi z Cryteku chápu, navíc vím, že jsou jedny z mála, kteří podporují stále pc hraní. A proto si dvojku koupím ikdyž jsem si jedničku nekoupil, abych aspoň trochu podpořil jejich snahu..
    • Jednu vec tem konzolim nemuzu uprit. Kdyby nebyly tak by hry na pc byly uz tak promakane a navykove, ze by se u pc sedele mnohem casteji a dele *1* Vice by se umiralo u monitoru z nepretrziteho hrani atp. z tech dnesnich arkadove komernich cool her se u pc kazdej uz po chvili zacne nudit chte nechte.
  • betu jsem hrál asi půl hodiny (zrovna tak daleko, kolik přibližně trvá demo), potom se zasekla a nešla dál hrát...ale za tu chvilku jsem si udělal celkem ostrý obraz o tom jak bude hra vypadat...kýčovitý příběh vyprávěný způsobem, který se snaží hráče pohltit (a la CoD), změna prostředí, které v tomto díle pravděpodobně nebude už skoro vůbec interaktivní.
    Na druhou stranu lepší nanooblek, chytlavější a snazší(konzole) hratelnost a v neposlední řadě to, co mi vyrazilo dech...postupné vylepšování vlastností obleku (RPG prvky v takové míře jako BioShock, Dead Space atd.), což zaručuje si přizpůsobit hratelnost přesně podle vkusu...
    ...a celkový dojem? Těším se!
    PS: Tipoval jsem, že to bude ze začátku ledna nebo z jeho půlky a bylo by absurdní myslet si, že většinu těch bugů neodstraní, vždyť na to mají ještě ode dneška čtyři týdny...
  • ten cas toho vydani tohoto clanku byl schvalne nebo je to nahoda? 22.2.2011 11:11
    • lol co se divite jste jeste nevideli redakcni system s volitelnou dobou publikovani clanku?
    • trolo
      tvoj prispevok bol napisany 22.02.2011 12:04 bolo to schvalne alebo je to nahoda?????
      • Nahoda:P
    • Predchozi novinka nahozena v 22.2.2011 10:10 a ta jeste pred ni v 22.2.2011 09:09. Tady se deje nejaka mysterie? *8* *8* *8*
      • fakt diky ted si toho budu všimat vzdy
    • mmrrxx
      ty tu asi nechodis dlho, ze ?
      • Dlouho sem chodim, minimalne rok, ale tohodle jsem si nikdy nevsiml
  • Chudáci ty lidi z Cryteku.
    Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo ukradl Dílo a Práci na které pracujete tak dlouho.
    A vložily bystě do ní tolik peněz a času.
    • BTW. Crytek už dostal zaplaceno:) Jedinýho koho to musí štvát je EA:)
    • Je jasné, že taková věc zamrzí, když na tom dělaly desítky lidí několik let. Ale v dnešní době už se dá jen těžko říct, jestli se nejedná jen o marketingovou kampaň, jak dostat hru do povědomí i lidem, kteří první díl neznají.

http://www.1up.cz
    • urcite si vydelaj vic nez trictvrte lidi v CR. *1*
      • kdybych mel stejnej plat jako pred ukradenim tak by mi to bylo u prd§le a jeste bych si to stahl *1* *1* *1* *1*
  • jasne je to neprijemne .. nicmene myslim ze vetsina lidi se po hrani bety stezovala na samotne herni principy a ne nejake graficke, herni ci jine bugy, u kterych je jasne, ze se jeste pred vydanim (nebo patchem po vydani) doladi ... ja teda betu jen videl a presvedcila me .. o tom, ze neprinasi to co jsem cekal, tudiz jsem jasny .. ale myslim, ze zpusob jakym to ve dvojce pojali oslovi vetsi masu lidi nez 1, prevazne na konzolovem trhu ..
    • ja tu betu hral asi pul hodky,nejakej pozdejsi level ve hre.Bugy at uz graficke nebo jine jsem neresil,protoze se nejednalo o finalni verzi.
      Ale jak rikas,co me nepotesilo byl spis celkovy koncept hry,ktery se oproti prvnimu dilu vice priklani k arkadovejsimu pojeti atd.
      Nicmene me to uz moc neprekvapilo,hra tak na me pusobila uz z gameplay ukazek a tak me ta hra mohla uz jen mile prekvapit,coz se nestalo.
      Ale myslim si ,ze hra bude mit uspech,je to zamereno vice na masy nez jednicka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit