-
Chudaci chlapi z Cryteku, uprimne mi je ich luto :( Ja sa na Crysis 2 neskutocne tesim, ale stahovat leak mi ani vo sne nenapadlo! Ja chcem hotove, vyspele dielo.
-
Já hlavně nechápu, jak může někdo takovouhle verzi hry hrát. To už fakt ty lidi musí bejt slušný závisláci, že hrajou tyhle uniklý alfaverze či betaverze, ve kterejch půlu věcí chybí a ta druhá nefunguje.. Tim si přece musí ten zážitek ze hry strašně zkazit..
-
Frustraci vývojářů chápu a nedivil bych se že PC scéně ukáží .i.
-
Ja neviem, ci ste si nevsimli, ale v tom clanku je jasne napisane ze je to verzia z leta, cize ake 4 tyzdne na dotiahnutie ? Hra je dokoncena, maju maximalne tyzden na konecne doladenie a potom hura do lisovne, vyroba a distribucia totiz nejaku tu chvilku trva ... Okrem toho smutni urcite su, ale preto ze piratske grupy dostali do ruky neocenitelny material, crack budu vediet vydat spolu s hrou (kedze teraz sa uz zmenit nieco tak zasadneho ako ochrana neda) a to je najvacsi problem, vsetci vydavatelia vedia ze ich hra bude cracknuta, ale dolezite je za ako dlho od vydania ... Ak by to trvalo 2 tyzdne za ten cas stihnu zarobit aspon cosi. Ak bude crack k dispozicii okamzite nezarobia nic. Osobne to vidim na odlozenie vydania hry, prave kvoli zmene ochrany ... :(
-
-
Ale prd, crack je téměř u každé hry otázkou několika hodin maximálně den dva. Vyjímkou jsou hry jako AC2 a Silent Hunter5, který potřebujou připojení k internetu abys mohl hrát dál. Jak tvrdím už nejaký čas, vývojářům jde o to aby na singlplayeru navnadili hráče na MP, kde můžou rejžovat.
-
cti poradne .. je to z pulky ledna :) .. konkretne 13.1.2011 :)
-
-
njn cobolak, jak to zacina na LE tak to je LETO a ne LEDEN, to totiz ani nevi co to je :D hledal by tam tak maximalne nejaky ten januar :D
-
-
:) no tak ja jsem taky cobolak ale dost stary na to abych u rozdeleni republiky uz netahal kacera .. treba se jen unahlil v cteni . se deje furt :)
-
Beriem spat ;) Kto sa ma v tych vasich mesiacoch vyznat, je pravda ze som to cital ako LETO :)
Ale potom klamu, ak je to naozaj tak zabugovane ako tvrdia, ako to chcu za tyzden-dva doladit ? -
-
ano .. potom klamu ;) a konspiracni teorie .. vypustili to schvalne aby hodili odklad na nutnost prekopani ochrany hry ;)
-
-
-
-
-
Ona to taková tragedie asi nebude.Stejně si to stáhnou lidé, které by ani nenapadlo si to koupit. Pro ty co bavila jednička snad bude nějaká ta oficiální hratelná ukázka.
-
-
ja bych spis tipoval ze SP ukazka nebude .. pac by urcite proceto lidi ktere bavila jednicka uplne odradilo .. proto jen MP ...
-
-
taky si myslim,dvojka je pojata prece jen jinak nez jednicka a to spouste lidem,ktere bavila jednicka moc vyhovovat nebude.
Na druhou stranu ta hra je cilena asi na trochu jinou cilovou skupinu hracu *3*
-
-
-
Sám programuji menší hry a vím co to dá strašně práce a jak mi záleží aby se každá moje hra líbila. Jednu mám už skoro hotovou, ale stále je plná chyb. Kdyby jí teď někdo viděl tak by mě to mrzelo...Lidi z Cryteku chápu, navíc vím, že jsou jedny z mála, kteří podporují stále pc hraní. A proto si dvojku koupím ikdyž jsem si jedničku nekoupil, abych aspoň trochu podpořil jejich snahu..
-
-
Jednu vec tem konzolim nemuzu uprit. Kdyby nebyly tak by hry na pc byly uz tak promakane a navykove, ze by se u pc sedele mnohem casteji a dele *1* Vice by se umiralo u monitoru z nepretrziteho hrani atp. z tech dnesnich arkadove komernich cool her se u pc kazdej uz po chvili zacne nudit chte nechte.
-
-
betu jsem hrál asi půl hodiny (zrovna tak daleko, kolik přibližně trvá demo), potom se zasekla a nešla dál hrát...ale za tu chvilku jsem si udělal celkem ostrý obraz o tom jak bude hra vypadat...kýčovitý příběh vyprávěný způsobem, který se snaží hráče pohltit (a la CoD), změna prostředí, které v tomto díle pravděpodobně nebude už skoro vůbec interaktivní.
Na druhou stranu lepší nanooblek, chytlavější a snazší(konzole) hratelnost a v neposlední řadě to, co mi vyrazilo dech...postupné vylepšování vlastností obleku (RPG prvky v takové míře jako BioShock, Dead Space atd.), což zaručuje si přizpůsobit hratelnost přesně podle vkusu...
...a celkový dojem? Těším se!
PS: Tipoval jsem, že to bude ze začátku ledna nebo z jeho půlky a bylo by absurdní myslet si, že většinu těch bugů neodstraní, vždyť na to mají ještě ode dneška čtyři týdny... -
ten cas toho vydani tohoto clanku byl schvalne nebo je to nahoda? 22.2.2011 11:11
-
-
lol co se divite jste jeste nevideli redakcni system s volitelnou dobou publikovani clanku?
-
tvoj prispevok bol napisany 22.02.2011 12:04 bolo to schvalne alebo je to nahoda?????
-
-
Nahoda:P
-
-
Predchozi novinka nahozena v 22.2.2011 10:10 a ta jeste pred ni v 22.2.2011 09:09. Tady se deje nejaka mysterie? *8* *8* *8*
-
-
fakt diky ted si toho budu všimat vzdy
-
-
ty tu asi nechodis dlho, ze ?
-
-
Dlouho sem chodim, minimalne rok, ale tohodle jsem si nikdy nevsiml
-
-
-
Chudáci ty lidi z Cryteku.
Jak by se vám líbilo kdyby vám někdo ukradl Dílo a Práci na které pracujete tak dlouho.
A vložily bystě do ní tolik peněz a času. -
-
BTW. Crytek už dostal zaplaceno:) Jedinýho koho to musí štvát je EA:)
-
Je jasné, že taková věc zamrzí, když na tom dělaly desítky lidí několik let. Ale v dnešní době už se dá jen těžko říct, jestli se nejedná jen o marketingovou kampaň, jak dostat hru do povědomí i lidem, kteří první díl neznají.
http://www.1up.cz -
urcite si vydelaj vic nez trictvrte lidi v CR. *1*
-
-
kdybych mel stejnej plat jako pred ukradenim tak by mi to bylo u prd§le a jeste bych si to stahl *1* *1* *1* *1*
-
-
-
jasne je to neprijemne .. nicmene myslim ze vetsina lidi se po hrani bety stezovala na samotne herni principy a ne nejake graficke, herni ci jine bugy, u kterych je jasne, ze se jeste pred vydanim (nebo patchem po vydani) doladi ... ja teda betu jen videl a presvedcila me .. o tom, ze neprinasi to co jsem cekal, tudiz jsem jasny .. ale myslim, ze zpusob jakym to ve dvojce pojali oslovi vetsi masu lidi nez 1, prevazne na konzolovem trhu ..
-
-
ja tu betu hral asi pul hodky,nejakej pozdejsi level ve hre.Bugy at uz graficke nebo jine jsem neresil,protoze se nejednalo o finalni verzi.
Ale jak rikas,co me nepotesilo byl spis celkovy koncept hry,ktery se oproti prvnimu dilu vice priklani k arkadovejsimu pojeti atd.
Nicmene me to uz moc neprekvapilo,hra tak na me pusobila uz z gameplay ukazek a tak me ta hra mohla uz jen mile prekvapit,coz se nestalo.
Ale myslim si ,ze hra bude mit uspech,je to zamereno vice na masy nez jednicka
-