Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No mohli by zkásnout TV Prima za používání hudby z Neverhoodu ve svých pořadech.
    • Aj ve farmáři... Tedy ne, že bych ho sledoval :D
    • tak ta hudba je aj v panelaku a tiez ma to stve
    • GlaDOS
      :D Taky jsem si všiml. Když mamka sleduje Prostřeno a já to tam občas slyším, tak se chytám za hlavu, kam se tak geniální soundtrack dostal. Ale jsem si jistý, že Prima má tuhle hudbu licencovanou.
      • Cosi
        V autosalonu taky dost často hraje herní hudba. Třebas z posledního Deus Ex.
  • Tipuju, že vyberou minimálně dvojnásobek. Neverhood je božský už kvůli hudbě. Tu můžu poslouchat pořád.
  • Generalmagor
    Neverhood je má srdcovka z dětství a od té doby vždycky jsem tak tiše doufal, že by mohlo být nějaké ,, pokračování ''. Konečně je tu ta možnost a já rozhodně neváhám a přispěju. Doufám, že se to podaří a hra výjde. Neskutečně originální hra! *5*
  • calwin
    chceme grgajúce muchotrávky!!! :D
  • Děkuji, děkuji všem bohům, děkuji všem domacím kutilům a Idie vyvojářům za hry, které jsou stále ještě hravé, kreativní, vtipné a mají duši, to se bohužel o některých AAA říct nedá. Děkuji všem lidem co tuhle hru podpoří. Tahle hra ovlivnila mé dětství a nedokážu ani slovně vyjádřit co pro mě znamená...a poslední děkuji patří plastelíně bez, které by tenhle svět nikdy nevznikl *4* *15* *1*
    • jabbo126
      si mi uplně vytlačil slzu z oka... *3* mám to podobně
  • Corvus
    Naprosto GENIÁLNÍ!!! Jestli si někdo zaslouží podporu komunity a hromadu zlaťáků na vývoj, tak jsou to tito abnormálně šikovní a zapálení klasici/srdcaři. Nádherná záležitost. Nemám slov. Pouštím si soundtrack a se slzou v oku vzpomínám na The Neverhood...
  • Vzdycky si rikam ze uz tech kickstarter her mam predplacenych dost a pak se ukaze neco takoveho a musim to podporit. Holt asi dobrych veci neni nikdy dost ;-)
    • Mato1987
      pre mňa je toto prvá kickstarter hra ktorú som podporil :D
      Len tak zo zaujímavosti daj sem zoznam hier ktoré si podporil
      • Wasteland 2, Project Eternity (rpg od Obsidianu), novy Torment, novy Broken Sword, Shroud of Avatar (nova Ultima). Proste takove ty navraty legend ;-)
        • A co Star Citizen a nové Elite? I když je fakt, že obě hry jsem podpořil mimo Kickstartet, SotA a Torment jsem podpořil také mimo kickstarter a ještě Distance, doufám, že i Armikrog bude jednou mimo kickstarter:D
        • Mato1987
          uff, tak to už si podporil 6 hier :D ešte mám čo dobiehať
  • Budu mit asi hlad, ale jdu jim to poslat :) ...doufam, ze tam neco nedomrvim ...prispivam poprve.
  • Paráda, doufám že sem jim to podaří.... stop-motion je jedna z nejtěších animačních technik. Každopádně na tom už makají delší dobu, takže se myslím, že to dodělají i bez kickstarteru.
  • za toto vyzbieraju minimalne 3 mega podla mna
    • Mato1987
      kiež by si mal pravdu *5*
      • prosim ta :) ...ked uz za prvy den budu mat 200-250k. 29 dni maju este pred sebou. to sa rozsiri jak virus po vsetkych hernych portaloch, forach a redditoch a peniazky pojdu exponencialne hore. je to proste odsudene na uspech
        • ucho
          určitě to uspěje, ale nejvíc peněz přibude prvních 5 dnů, pak už peníze tak rychle nerostou. to až zase poslední 3-5 dnů.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit