Přejít na výpis diskuzí
Zapomeňte na průhlednou mapu v Diablu III
7.2.2012 | Adam Homola
108 příspěvků
-
Proč to prostě vážně nejde jednoduše ... options -> HUD -> transparent map -> ON/OFF ... tak jednoduchý a účinný :)
-
Tyhle pochody nechapu. Kdyz se to nekomu nelibi, neni duvod aby si nemohl zastavit a zapnout nepruhlednou mapu. Jenze obracene to nejde. Kdyz pruhlednou mapu zrusim tak si ju tezko zapne nekdo kdo tak hraje rad.
Sice je moznost kompromisu ale ja to tak nechci, chci ostatnim rikat co maji delat.... *11* -
Teoreticky to může fungovat, hlavní důvod, proč to bylo v předchozích dílech tak potřeba byl ten, že náhodně generovaný úrovně vypadaly většinou dost stejně, nelogicky, a screen byl nazoomovanej natolik, že se tam bez mapy nedalo totálně vyznat. Největší problém to bylo samozřejmě v druhým aktu, naopak ve třetím tenhle problém prakticky odpadl.
Pokud se jim povede udržet ten generátor nějak na uzdě a levely zpřehlednit, nemusí to bejt marný rozhodnutí. -
Mě se náhodou to rozhodnutí celkem líbí. A to přesně z důvodů, které sami uvedli.
-
Komu se to nelíbí, nemusí si hru kupovat. Schválně nepíšu stahovat, protože to vypadá, že nelegálně vůbec hrát nepůjde.
-
-
Tomu prece sam neveris? ;)
-
-
Tak to je krok stranou. Přijde mi děsně otravné pořád se zastavovat a nechat do sebe někoho mlátit jenom proto abych zjistil, kde to vlastně jsem.
-
Co ohlásili D3, tak se podávají jen špatné zprávy, aby z toho nakonec nebyl fail. Thx Activision ...
-
-
Nweni to spis jen o tom ze ty sledujes novinky okolo jen zritka a vdycky se trefis jen do spatnej zpravy a co vdyt tohle neni spatny... Je pravdou to ze se spis hrac dival v D2 na mapu nez na samotnou hru!Dalsi zmena co vitam jako treba zruseni tech zviratek:D:D vdycky k serii Diablo patrilo aby si clovek sebral sam zlato tak ted k tomu nepotrebuju naky kralika nebo prase:D Jediny co me trochu mrzi je portal tenhle zpusob byl v TQ a truchu me to vadilo ale co Blizz vy co dela:)))
-
-
1.) Jestli se nekdo dival treba z okna tak to byl stejne jeho problem. 2.) Mi výme *5*
-
-
-
Doufám, že to vyjde až po prázkách, ať mám prachy z brigády :D:D:D
-
zda sa mi to alebo vsetko co mame radi v hrach vyvojari schvalne odstranuju ?...ja uz verim len Valve...sice maju svoj styl oznamovania hier a ich vydavania...ale s hrou ako takou ma nikdy nesklamali
-
-
Blbost... Kdyby Blizz jen oznámil v roce XX že pracují na D3 a netvořily okolo takový mocný hype, nikdy by jsi se nedozvěděl, co přidali/odebrali atd. *3*
-
-
Jedině dobře, není nic zábavného na slepém běhání a mačkání dvou tlačítek. Navíc mazáci si nemůžou stěžovat že se pořád jen zjednodušeuje.