Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TAk vzhledem k tomu ze blizzardi priznali, ze warcraft je inspirovan warhammerem tak sc bude asi taky inspirovano WH40K. btw... warhammer byl driv nez Wercraft nebo SC
  • kostejnesmrtelny
    Jo, tak nějak doufám, že dneska oznámí release date.
  • A co Vulture, to snad není vznášedlo? Jediná podobnost je tu v tom, že jsou to vznašedla:)
    A nechceš nám taky říct, že tank vypadá jako tank, nebo Goliaš jako AT-ST.

Nebo že Zergové vypadají jako Tyranidi, aj sorry, ono je to ve skutečnosti přesně naopak.

Dneska prakticky nejde vymyslet něco, co by se nepodobalo něčemu, co už tu někdo 100x vytvořil předtím, a vzhledem k rozsáhlosti Warhammeru, bych se divil, kdybych si nenašel podobnou jednotku k čemukoliv.... a tohle můžu říct i naopak. Váš milovaný Warhammer vykrádá prakticky všechno co se tu za posledních 60 let ve scifi a fantasy objevilo, a je to špatně, není.
  • Na tuhle hru čekám strašně dlouho, i po takové době je Diablo pro mě nejoblíbenější sérií, takže ano je mi jedno co tam bude a nechám se překvapit. I kdyby to byl propadák, tak díky tisíci koruně přece nezbankrotuju. :o)
  • Tak hra už je komplet hotová, jediný co zdržuje je RMAH, AH a Bnet. Jay Wilson už odfrčel do Vegas a má v plánu další vejlety a Bashiok už taky vesele mluví o svý brzký dovolený. Těžko by opouštěli studio kdyby neměli hotovo... Navíc runy i skilly budou hotový do bety je určitě dávat stejně nebudou. Jsem zvědav jak dopadne dnešní valná hromada, trochu se tam asi zapotí *3* WOW ztrácí a D3 nikde *3*
  • Jediné co mi na Diablu 3 vadí, že nikdo vůbec neví, v jaké fázy se hra nachází. Probíhající beta test je pouze část 1. aktu. Vzhledem k výrokům Bashioka a spol. že mají stále nové nápady, zkoušejí někde něco ubrat, někde přidat, tak hra se může klidně nacházet tak v polovině vývoje. Bylo by to asi nejpravděpodobnější, protože Blizzard ani neoznámil, jestli Diablo 3 vyjde letos, za rok, nebo za pět let. To znamená, že Diablo 3 rozhodně není a v letošním roce ani nebude v konečné fázy vývoje. Holt, dokud jim nedojdou nápady, tak to lepší nebude:-((
  • Naposled jsem si delal mapu u nejaky hry, kde pozdeji bylo bludiste s neeukleidovskym prostorem.
  • Nikomu nedavam prednost.

Spravy o D3 nesledujem, kde tu precitam nieco na sk/cz weboch, ale viem, ze na D3 pracuje Boyarsky, jedna z klucovych osob za povodnym Falloutom a ze on na ziadnych WOW datadiskoch nepracoval. Takze co sa tyka WOW datadiskov, pracuje na nich ten isty tym?
  • Kr.Pa
    Davas prednost te casti studia, ktere ted dela hnus verze WoW datadisku ?? Hmm
  • Pan_Klobouk
    At Blizzard zrusi mapu uplne a mezi minialni HW pozadavky dopise nekolik archu A4 ctvereckovaneho papiru. To dnesni hrace nauci! ;)
  • Veskoslav
    Tak spíše to, že můžu libovolně přepínat mezi multi a single, ukládání online, kdy mně netráp, že se mi podělá celé pc. U téhle hry jsem si na to zvykl, u jiných ne:)
  • Ja bych rekl ze hlavne teda pro blizz. Premyslel jsem nad tim docela dost (zas tak moc ne, ale na to ze je to stejne jedno proste dost *15* ) a fakt netusim co by v tom mel hrac za vyhodu. Snad online save - ale flashku mam na klicich a ctrl+c me nezabije tak nevim.
  • Veskoslav
    Tak lepší to určitě není:) Spíše pohodlnější, to je asi všechno, v čem vidím tu výhodu.
  • Veskoslav
    Nechci se s tebou hádat, to by opravdu nemělo smysl. Já si myslím svoje, ty si myslíš svoje, ale neshodneme se;)
  • v cem jina? muzes to prosim upresnit? Hammerhead je vznasedlo (skimmer) s railgunem na zadech, oproti tomu Diamodback je taky vznasedlo (mimochodem snad jedine v celem SC2 universu) a shodou nahod ma take railgun na zadech (take ojedinely), k tomu ma jeste prakticky totozny tvar, jen Diamondback ma trosku jinou zadni ploutev a malinko vic zaspicately predek, jinak vypada uplne stejne.. ale jo, jsou to uplne rozdilna vozidla :D
  • Veskoslav
    Když to srovnám jsou to naprosto jiná vozidla. I podle paametrů a to, že něco vypadá podobně, tak bych rozhodně netvrdil, že je to okopírované od něčeho:) Ale děkuji za názor.
  • tak treba Diamondback je totalne zkopirovany Tau Hammerhead, vcetne railgunu na zadech, tak doufam ze ses zasmal :) ale jinak mam SC2 taky moc rad
  • Sc2 me taky docela bavil, tu kampan mel hodne dobrou. Pripojeni k netu nijak nevadilo, ale tvrdit ze je to lepsi, to bych blil. *15*
  • Nikde jsem nepsal ze je to nahovno. Rikal jsem ze online singl urcite neni "lepsi" *5*
  • Veskoslav
    Průhlednou mapu jsem naposledy používal v DN 3D:) Mně to prozatím nevadí. Sc II mně rozhodně nezklamal, přpojení k netu mi narosto nevadí, jelikož stejně na něm pořád sem a když náhodou nejsem, tak můžu jet offline. Grafika mi přijde více ne dobrá. Nevím. Když jsem si četl před vydáním Sc, jak je tam dětská grafika, okopírované jednotky (která je prosím z DoW, ať se zasměju), hloupé AI (insame rozhodně....) a nudná kampaň (jedna z nejlepších single kampaní v RTS, co jsem kdy hrál)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit