Přejít na výpis diskuzí
Zapomeňte na průhlednou mapu v Diablu III
7.2.2012 | Adam Homola
108 příspěvků
-
no ona to je docela dost zaseadni zmena...pro me teda k horsimu. Nutit hrace kochat se okolim ?? fajn...poprve podruhe...mozna jeste za mesic, ale za rok? za 2-3 roky ???? to uz kazdy zna grafiku jak sve ponozky a nic na tom nezmeni ani to, ze je generovana. Navic znam z jinych her, ze se podivam na mapu, bezim 2 minuty a musim se kouknout znova, jestli jsem nahodou blbe nezahnul atd....
-
Ty jsi dobrej hater. Hra jeste neni ani venku a ty uz vis, ze online singl, nepruhlednost mapy, aukce za pachy... vsechno to je nahovno
-
Hlavne, ze "Blizzard North" se tak pekne predvedl s Hellgate London.
-
Jojo na parky z Lidlu se taky stoji fronty
-
MSORPG WoD, a real experience!
-
ještě že jediné diablo co mě bavilo bylo D1 :-)
-
WoD *5*
-
Tak tohle je opravdu zásadní změna, kvůli tomu proklínám Blizzard natřikrát! (Sarkasmus)
-
No, za to by je dnešní hráči asi ukamenovali! *1*
-
me spis prijde "trapne" koupit neco jen ptz se to jmenuje Diablo a jak ten nad tebou pise tak je mu uplne jedno co tam bude nebo nebude, takze bych mu tam dal smouly, misto nejakych efektu kouzel jen kyticky a dalsi sra*ky, kdyz je mu to tak vsechno jedno, priste by si mozna rozmyslel, co si koupi
-
Jeste odstranit ten "wow nadech" a je mi jedno kolik to bude stat
-
He he odstranit mapu ze hry není špatný nápad. Ale pokud to bude jako v dřívějších hrách, že hráči půjdou po cestě zabijení nepřátel, tak mapy ani nebudou potřeba. Prostě si zapamatujem, že to má dvě tři varianty cesty, a už budem vědět kam jít.
Prostě jednoduše mapu použijeme, až tehdy, když se ztratíme.
Lidi dříve hry mapy vpbec neměli, ale měli pevně stanovené lokace, ve kterých se chodilo, takže si dříve či později hráč danou lokaci zapamatoval úplně celou. Tady bude situace jiná, při náhodně generovaných mapách to budeme vždycky hledat tu správnou cestu a bez mapy to bude velice dobrožné!
Sem odhodlaný mapu v singlu nepoužívat vůbec!!!
S pozdravem!! -
no konečně něco rozumnýho co si řekl, prď na to .. hře bude bez tebe líp
-
Blbost, to je jako by v ea chteli, aby se bf3 nedal hrat na mape - moment, ono se bf3 neda hrat na mape, zkur. ea.
-
Buďte rádi, že jste rádi a máte aspoň nějakou mapu. Dříve bývalo běžný, že jste si museli kreslit mapu sami na papír. *1*
-
No nemusim delat 10 let hru abych vedel ze singl online, origin, atd. jsou zbytecnosti a opravdu nejsou potreba. I kdyz mi bude jakejkoliv vyvojar tvrdit cokoliv.
-
blizz vyrazil neschopnej póvl ze svejch řad co za několik let udelalo uplny kulovy a bralo zato monster platy, je to dobre, pro blizz, hru i nás hrace
-
není co hájit, žádná hra ještě není, až bude venku tak potom se dá hodnotit, není to hotové a změny probíhají každým dnem, co kritizuješ dnes může být zítra opačně, proberte se lidi
pozitivní očekávání v diablo3 je imo lepší než kydání hnoje na to, co má právě z historického pohledu větší šanci na opakovaný úspěch, nežli negativní komentáře které zapadnou na smetišti internetu
nelíbí se mi jak lidé přejí aby blizz něco podělal, jenže lidí co jejich hry hrají je hodně a těm prostě zklamání nepřeji
ergo blizz gogo a dej nam pořádnej hratelnej masakr at muzem vsichni spokojene parit do smrti :) -
vtipny je ze sem si prvne myslel ze ty veci v uvozovkach patri fanouskum kteri tu hru jeste ani nehrali ale stejne uz vi co je lepsi mnohem lip nez lidi co na te hre X let delaj...
-
To je vsude, TOR je to samy *5*