Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak v diablu II tak i ve swtor používám průhlednou mapu pokud pouze cestuju z místa na místo. pokud se ztratím, tak se stejně zastavím a podívám se na mapu "neprůhlednou". když bojuju, tak mě to stejně zavází a pořádně na to nevidím. takže úplně bezvýznamná změna a zbytečné čeření vod...
  • Ignorantsky pristup je domnievat sa, ze jedine ludia z Blizzard North su schopni spravit dobru Diablo hru.
  • Zayl
    Kdokoliv říkal že se SC 2 podobá WoW spadl na hlavu a už se z toho nedostal. Já osobně nic takového nikde neviděl.

Mě osobně D3 grafika nevadí, ale to bude tím, že já narozdíl od většiny hráčů nepovažuju Diablo sérii za nic vyjímečného a tím pádem mi Blizzard neničí dobré vzpomínky :p
  • Opat syndrom kratkej pameti a tento krat naprosto v cistej nefalsovanej podobe.V skutocnosti zo zverejnenymi screenshotmi zo SC2 sa zdvyhla vlna nevole a odporu ktora velkohubo hlasala ako moc az nechutne sa to podoba na wow.A mimochodom grafika D1 a D2 tiez nevykazuje konzistentnonst.
  • Což je ve výsledku hodně zajímavé. SC2 (krom nějakých nových jednotek zkopírovaných z DoW) je naprosto stejný jako jednička, což je to co hráči chtěli. A zatímco Diablo kde se po nich chce to samé naprosto překopou že už to nebude ani Diablo. :-)
  • Mě osobně se na tom nelíbí ta nutnost být neustále připojen k internetu a styl té grafiky. Nevím proč Blizzard překopával to co relativně fungovalo. Diablo 1 i 2 mělo své fanoušky a to díky svému stylu a přesto Blizzard hru vzal a v hodně věcech naprosto překopal.
    A nejpravděpodobnější se mi právě jeví to že Blizzard prostě chce více peněz a tak hru stáčí k fanouškům WoW a mainstreamovému pojetí.
  • XorxoxTalarius
    Hellgate London je hodne kvalitni RPG se spoustou moznosti a je to vlastne i celkem upesne MMO, jen tak mimochodem ;)
  • XorxoxTalarius
    Tomu prece sam neveris? ;)
  • XorxoxTalarius
    Souhlas ... za blbost se plati a v tomhle pripade by ho to stalo litr.
  • Ono taky nemáš na vybranou ( nic taky jiného nevychází ) dobrý to bude , ale od Blizzardu bych čekal víc daleko víc. A ty odklady kvůli údajnému pohledu vývojářů že to výjde až si budou jisti že je hra perfektní mi z pohledu těchto faktů co jsem psal výše přijde směšné neb se vracejí k původním konceptům z předchozích dílů a nové co chtěli zavést tak nějak nefungují?A že budeš muset být připojen na net ti nevadí?
  • Nesouhlasím, totiž, to že zrušili mazlíčky jako to je fakt že to je mi ukradené. Ale jinak se mi tam hromada věcí nelíbí podibně jako "Hostovi".
    Grafika je taková trapně barevná a kreslená.Ta měla rozhodně zůstat u temného stylu z jedničky a dvojky. Bohůžel Blizzard chce ještě větší zisky a tak to udělal co nejvíc podobné WoW kvůli mainstreamu. Prostě barvičky a "comixovej" styl WoWka aby se to líbilo.

Dále-Absence průhledné mapy mě přijde jako blbý nápad, ale dá se to přežít. To mě vážně vadí víc ona grafika. Je to jen o nezvyku a otravné nutnosti neustále zastavovat a otevírat mapu.

Hodně mi vadí nutnost přihlášení na Battlenet kvůli hraní. Nejsem nijak vyjímečnej hráč a nepotřebuju aby hra zapisovala a dávala všem na jevo kolikrát během hry jsem umřel a tp.:)

A tvůj poslední bod- To sice můžeš tvrdit u kohokoliv (třeba já si hru kupuji v CE ale spíše proto abych ji měl ve sbírce) ale pravdou je že znám lidi kterým se tento styl hry vůbec nelíbí a hru si nikdy nekoupí.
  • me z toho vadi akorat lan :) zbytek je mi sumak, vlastne za chybejiciho mazlicka jsem vic nez rad :P
  • Mapa není zrušená, jsem rád že tam nejsou mazlíčci už vidím jak tam u barbara lítá nějaká slepice. Však si tam budeš moct vzít pomocníka stejně jako v D2. Animace mě sice štve ale já umírat nebudu takže mě to nevadí, lan mě vůbec nevadí zamezí se cheatování a podobným lidem kteří by se snažili nějak vylepšit své postavičky. A co se týče grafiky "Little Pony"?? Nevím co si tím myslel D3 má super grafiku i ovládání. Můžeš klidně pokračovat ve výčtu toho co ti chybí nebo co ti nechybí, stejně si to koupíš a budeš nad tím slintat a pak tu všude budeš psát jak je to super hra a že jsi tu sem psal že to bude dobré :D
  • Kr.Pa
    90% lidí hledí jen na značku, a nejen u her, ale i věcí. Dnes nikoho nezajímá, kdo na tom a nebo kde na tom dělají. Tomu říkám ignorantský přístup. Stačí se podívat na Gothic a Joowood nebo na Operaci Flashpoint a Codemasters. Já se jen budu smát, jak pak budou lidi zklamaní.
  • nebudu, urcite nie vsetky
  • JJ je to tak lepší... Mapa zrušeno, mazlíčci zrušeno, animace smrti zrušeno, lan podpora zrušeno, nutnost připojení na net, grafika my little pony,chce ještě někdo pokračovat?
  • presne, ctvereckovej papir, milion poznamek a po 30 hodinach hrani jsem se uz nevyznal ani v tom :)
  • Je fakt, že v porovnání s on-linem singlem a podobnými "vylepšeními" to docela bledne, ale pamatuju si kdy se ta mapa setsakra hodila. Divadlo začíná ve 20:00, je 19:38 přítelkyně nervózní a ty pořád ne a ne ten waypoint najít *3*
  • Jo u náhodně generovaných map je fakt potřeba orientace...jo moment oni už budou statické...tak nic.
  • me jen prijde z tech trollovskejch komentaru ze opravdu lidi potrebujou jen nekde vylejvat srdicko a kricet na ruzne hry jak jsou naprd atd :) na diablo se moc tesim a verim ze blizzard si s tim vyhraje a nam vyda suprovou hru :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit