Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    A já si zrovna před chvílí ve SWTORu liboval, jak je supr mít při hře průhlednou mapu.
    • Tam je ta pruhlednost totiz presne vyvazena. Kdyz ji potrebujes, pouzijes ji. Kdyz se zastavis, musis mapu vypnout. A kdyz vis, kam chces jit, tak ji vypnes, protoze pruhlednost je docela mala.
  • fallkenow
    Proč to prostě vážně nejde jednoduše ... options -> HUD -> transparent map -> ON/OFF ... tak jednoduchý a účinný :)
  • JJ je to tak lepší... Mapa zrušeno, mazlíčci zrušeno, animace smrti zrušeno, lan podpora zrušeno, nutnost připojení na net, grafika my little pony,chce ještě někdo pokračovat?
    • me z toho vadi akorat lan :) zbytek je mi sumak, vlastne za chybejiciho mazlicka jsem vic nez rad :P
    • Mapa není zrušená, jsem rád že tam nejsou mazlíčci už vidím jak tam u barbara lítá nějaká slepice. Však si tam budeš moct vzít pomocníka stejně jako v D2. Animace mě sice štve ale já umírat nebudu takže mě to nevadí, lan mě vůbec nevadí zamezí se cheatování a podobným lidem kteří by se snažili nějak vylepšit své postavičky. A co se týče grafiky "Little Pony"?? Nevím co si tím myslel D3 má super grafiku i ovládání. Můžeš klidně pokračovat ve výčtu toho co ti chybí nebo co ti nechybí, stejně si to koupíš a budeš nad tím slintat a pak tu všude budeš psát jak je to super hra a že jsi tu sem psal že to bude dobré :D
      • Ono taky nemáš na vybranou ( nic taky jiného nevychází ) dobrý to bude , ale od Blizzardu bych čekal víc daleko víc. A ty odklady kvůli údajnému pohledu vývojářů že to výjde až si budou jisti že je hra perfektní mi z pohledu těchto faktů co jsem psal výše přijde směšné neb se vracejí k původním konceptům z předchozích dílů a nové co chtěli zavést tak nějak nefungují?A že budeš muset být připojen na net ti nevadí?
      • Nesouhlasím, totiž, to že zrušili mazlíčky jako to je fakt že to je mi ukradené. Ale jinak se mi tam hromada věcí nelíbí podibně jako "Hostovi".
        Grafika je taková trapně barevná a kreslená.Ta měla rozhodně zůstat u temného stylu z jedničky a dvojky. Bohůžel Blizzard chce ještě větší zisky a tak to udělal co nejvíc podobné WoW kvůli mainstreamu. Prostě barvičky a "comixovej" styl WoWka aby se to líbilo.

        Dále-Absence průhledné mapy mě přijde jako blbý nápad, ale dá se to přežít. To mě vážně vadí víc ona grafika. Je to jen o nezvyku a otravné nutnosti neustále zastavovat a otevírat mapu.

        Hodně mi vadí nutnost přihlášení na Battlenet kvůli hraní. Nejsem nijak vyjímečnej hráč a nepotřebuju aby hra zapisovala a dávala všem na jevo kolikrát během hry jsem umřel a tp.:)

        A tvůj poslední bod- To sice můžeš tvrdit u kohokoliv (třeba já si hru kupuji v CE ale spíše proto abych ji měl ve sbírce) ale pravdou je že znám lidi kterým se tento styl hry vůbec nelíbí a hru si nikdy nekoupí.
  • Buďte rádi, že jste rádi a máte aspoň nějakou mapu. Dříve bývalo běžný, že jste si museli kreslit mapu sami na papír. *1*
    • presne, ctvereckovej papir, milion poznamek a po 30 hodinach hrani jsem se uz nevyznal ani v tom :)
    • Hairy_Ass
      No, za to by je dnešní hráči asi ukamenovali! *1*
  • A co takhle zminit ze existuje neco jako minimapa v pravym hornim rohu, pruhledna a prehledna, nahrazujici roli neustale zaply mapy z DII ? To by tu ale potom nebyla tak hezky nazhavena diskuze co...
    • me jen prijde z tech trollovskejch komentaru ze opravdu lidi potrebujou jen nekde vylejvat srdicko a kricet na ruzne hry jak jsou naprd atd :) na diablo se moc tesim a verim ze blizzard si s tim vyhraje a nam vyda suprovou hru :)
    • Ja myslim ze nejde o ani o tu mapu, nebo zvirata nebo whatever. Jde o to "My chceme aby jste to delali takhle protoze je to lepsi" "Proste je to lepsi" "My chceme..." blabla. A duvody jsou cim dal vic stupidni. Online singl je lepsi, bez pruhledne mapy je to lepsi, aukce za prachy je lepsi, lepsi, lepsi...
      • Ty jsi dobrej hater. Hra jeste neni ani venku a ty uz vis, ze online singl, nepruhlednost mapy, aukce za pachy... vsechno to je nahovno
        • Nikde jsem nepsal ze je to nahovno. Rikal jsem ze online singl urcite neni "lepsi" *5*
      • vtipny je ze sem si prvne myslel ze ty veci v uvozovkach patri fanouskum kteri tu hru jeste ani nehrali ale stejne uz vi co je lepsi mnohem lip nez lidi co na te hre X let delaj...
        • No nemusim delat 10 let hru abych vedel ze singl online, origin, atd. jsou zbytecnosti a opravdu nejsou potreba. I kdyz mi bude jakejkoliv vyvojar tvrdit cokoliv.
      • Trol.diskuzni
        "No to je takový Steve-Jobs přístup, že jo..." *4*
  • Tak to je krok stranou. Přijde mi děsně otravné pořád se zastavovat a nechat do sebe někoho mlátit jenom proto abych zjistil, kde to vlastně jsem.
  • Hairy_Ass
    Tak tohle je opravdu zásadní změna, kvůli tomu proklínám Blizzard natřikrát! (Sarkasmus)
    • Je fakt, že v porovnání s on-linem singlem a podobnými "vylepšeními" to docela bledne, ale pamatuju si kdy se ta mapa setsakra hodila. Divadlo začíná ve 20:00, je 19:38 přítelkyně nervózní a ty pořád ne a ne ten waypoint najít *3*
    • no ona to je docela dost zaseadni zmena...pro me teda k horsimu. Nutit hrace kochat se okolim ?? fajn...poprve podruhe...mozna jeste za mesic, ale za rok? za 2-3 roky ???? to uz kazdy zna grafiku jak sve ponozky a nic na tom nezmeni ani to, ze je generovana. Navic znam z jinych her, ze se podivam na mapu, bezim 2 minuty a musim se kouknout znova, jestli jsem nahodou blbe nezahnul atd....
  • Mě osobně se na tom nelíbí ta nutnost být neustále připojen k internetu a styl té grafiky. Nevím proč Blizzard překopával to co relativně fungovalo. Diablo 1 i 2 mělo své fanoušky a to díky svému stylu a přesto Blizzard hru vzal a v hodně věcech naprosto překopal.
    A nejpravděpodobnější se mi právě jeví to že Blizzard prostě chce více peněz a tak hru stáčí k fanouškům WoW a mainstreamovému pojetí.
    • Což je ve výsledku hodně zajímavé. SC2 (krom nějakých nových jednotek zkopírovaných z DoW) je naprosto stejný jako jednička, což je to co hráči chtěli. A zatímco Diablo kde se po nich chce to samé naprosto překopou že už to nebude ani Diablo. :-)
      • Opat syndrom kratkej pameti a tento krat naprosto v cistej nefalsovanej podobe.V skutocnosti zo zverejnenymi screenshotmi zo SC2 sa zdvyhla vlna nevole a odporu ktora velkohubo hlasala ako moc az nechutne sa to podoba na wow.A mimochodom grafika D1 a D2 tiez nevykazuje konzistentnonst.
        • Zayl
          Kdokoliv říkal že se SC 2 podobá WoW spadl na hlavu a už se z toho nedostal. Já osobně nic takového nikde neviděl.

          Mě osobně D3 grafika nevadí, ale to bude tím, že já narozdíl od většiny hráčů nepovažuju Diablo sérii za nic vyjímečného a tím pádem mi Blizzard neničí dobré vzpomínky :p
  • z hrania bety mozem povedat ze minimapa viacmenej postacuje ale sem tam sa treba pozriet aj do normalnej vecsej mapy. Ako ovela vecsi problem ale vidim, aspon v D2 to bolo, otvorene priestranstva. Naozaj sa mi nechce nahanat prisery cez pol mapy len preto ze mi utecu (casta to zabava pigmejov alebo co to boli zac v 3 akte). V bete D3 to zatial nie je kriticke ale ta je na to velmi kratka.
  • He he odstranit mapu ze hry není špatný nápad. Ale pokud to bude jako v dřívějších hrách, že hráči půjdou po cestě zabijení nepřátel, tak mapy ani nebudou potřeba. Prostě si zapamatujem, že to má dvě tři varianty cesty, a už budem vědět kam jít.
    Prostě jednoduše mapu použijeme, až tehdy, když se ztratíme.
    Lidi dříve hry mapy vpbec neměli, ale měli pevně stanovené lokace, ve kterých se chodilo, takže si dříve či později hráč danou lokaci zapamatoval úplně celou. Tady bude situace jiná, při náhodně generovaných mapách to budeme vždycky hledat tu správnou cestu a bez mapy to bude velice dobrožné!
    Sem odhodlaný mapu v singlu nepoužívat vůbec!!!
    S pozdravem!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit