Přejít na výpis diskuzí
Zapomeňte na průhlednou mapu v Diablu III
7.2.2012 | Adam Homola
108 příspěvků
-
Pravda, bohuzel zdejsi fanatici vidi jen dva napisy: Blizzard a Diablo. To jim bohate staci, aby tu hru hajili.
-
z hrania bety mozem povedat ze minimapa viacmenej postacuje ale sem tam sa treba pozriet aj do normalnej vecsej mapy. Ako ovela vecsi problem ale vidim, aspon v D2 to bolo, otvorene priestranstva. Naozaj sa mi nechce nahanat prisery cez pol mapy len preto ze mi utecu (casta to zabava pigmejov alebo co to boli zac v 3 akte). V bete D3 to zatial nie je kriticke ale ta je na to velmi kratka.
-
"No to je takový Steve-Jobs přístup, že jo..." *4*
-
Nie je to ziadna tragedia, ale mam pocit, ze uz naozaj zbytocne spekuluju ( ako niekto nizsie napisal ). Ak si pamatam, zapnutu mapu som maval najma vtedy, ked som prechadzal uz vycistenym levelom a navigoval sa cez chodby kde su vstupy do urovni. Uz som skutocne nemal chut kochat sa sceneriou ktoru som uz videl a presiel, ale co najrychlejsie sa dostat tam, kde som potreboval.
-
Ja myslim ze nejde o ani o tu mapu, nebo zvirata nebo whatever. Jde o to "My chceme aby jste to delali takhle protoze je to lepsi" "Proste je to lepsi" "My chceme..." blabla. A duvody jsou cim dal vic stupidni. Online singl je lepsi, bez pruhledne mapy je to lepsi, aukce za prachy je lepsi, lepsi, lepsi...
-
Ještě by mě zajímalo kolik pitomců, co tu vyzdvihujou Valve jako "tu jedinou firmu co to dělá správně, FUUUUUU BLIZZARD!!!!" hrálo epizodu 1 se zapnutejma autorskejma komentářema, kde se asi půl hodiny řeší, jak je nutný hráče donutit, aby dělal to, co vývojáři chtějí aby dělal, a díval se tam, kam oni chtějí aby se díval. A jak toho dosáhnout.
-
No tak se na to prostě vyprdnu a budu hrát FIFu, to je toho... *2*
-
A co takhle zminit ze existuje neco jako minimapa v pravym hornim rohu, pruhledna a prehledna, nahrazujici roli neustale zaply mapy z DII ? To by tu ale potom nebyla tak hezky nazhavena diskuze co...
-
no mody taky nebudou - kvuli tomu že s toho udělali "Massive Singleplayer Online RPG"
-
Mne tato zmena nevadi v DII som behal aj ja zo stale zapnutou mapou ale ak mam pravdu povedat pocase som ju vypinal i ked to nebolo take prakticke viac som si vychutnal vizualnu stranku hry... a mozno je aj dobre ze v DIII ma nebude pokusat priesvitna mapa ako v DII a este by som dodal jednu vec ak ste niekdo videl diablo 3 beta gameplay viete ze prostredie je prehladnejsie a clovek nemusi pouzivat mapu ani zdaleka tak casto pretoze leveli uz niesu velke stvorce ale skor koridory
-
A já mohu zas jen říct, Rest in Peace Blizzard North.
http://www.youtube.com/watch?v=u-pIPgnJvqU&feature=related -
Jěště bych k tomu dodal jak tvrdiš blizz chce aby jste nekoukali na okraje mapy a vychutnali si zpracování je to samí jako kdyby v EA chtěli , aby lidi v BF3 hráli jeno snipery , tak že by si mohl hrát jenom reacona a ve zbraních by si měl jenom snaperky , ale bylo by to správný , protože oni taky jenom chtěj.
-
Pokud vim tak litani vrtulnikem ani staveni baraku v D2 a D3 nikdy nebylo a byt nemelo.
Mapa byla v D2, snad se i dalo nastavit jak pruhledna byla. V D3 to tak evidentne mohlo nebo dokonce melo byt.
Takze hrusky a jabka.
Jediny co se jim ted povedlo je zvednout ego lulinkum co ted v diskuzi pisou "Ale to je dobre, ja jsem nechtel aby oni hrali a cumeli na mapu..." Coz asi nikdy nepochopim. -
tak to je bullshit, v D2 sa dala nacentrovat mapa/sipka rovno pod postavicku, a sledovat zaroven hru aj mapu. Takto to to bude spomalovat gameplay ked sa budem hladat. proste blbost, uz moc nad tym spekuluju
-
v zakladu je to uplne to samy. ty chces po hre neco jinyho nez autori chteji aby jsi ty dostal.
-
Mno tak nejak to vidim taky, zacalo to uz tema blabolama ze byt porad online je lepsi *12*
-
Taky nechapu proc nekdo srovnava hrusky a jabka... *7* ale jinak dobrej pokus
-
Sorry , ale ani vývojář mi nemá co diktovat jak mám hru hrát a pokud se i blizz odhodlal k tomu co nenávidím u jinejch studií hrajte to jak chceme mi a né jak chcete vi tak to ať si to diablo strčej do análu. Není jedinej důvod proč nedat možnost výběru a ať si to každej hraje jak mu to vyhovuje.
-
a ja bych chtel v D3 stavet domy a litat v helikoptere. proc ten blbej blizzard mi neda tu volbu?
-
Sleduj trochu vic co se deje okolo vyvoje protoze D3 asi jen tak stahnout a hrat na cerno nepujde podle toho co rikaj;)) Kyz i pri singlu budes muset bejt online;) Samotrejme casem to asi pujde ale nechtelo by se mi necat dalsich pul roku nez to nejak nekdo obejde:D