Přejít na výpis diskuzí
Zapomeňte na průhlednou mapu v Diablu III
7.2.2012 | Adam Homola
108 příspěvků
-
1.) Jestli se nekdo dival treba z okna tak to byl stejne jeho problem. 2.) Mi výme *5*
-
Ja si to rozmyslim, neboj. Ale to ze neni duvod proc neco delat jinak nez s moznosti volby fakt nepochopim.
-
Tam je ta pruhlednost totiz presne vyvazena. Kdyz ji potrebujes, pouzijes ji. Kdyz se zastavis, musis mapu vypnout. A kdyz vis, kam chces jit, tak ji vypnes, protoze pruhlednost je docela mala.
-
Nweni to spis jen o tom ze ty sledujes novinky okolo jen zritka a vdycky se trefis jen do spatnej zpravy a co vdyt tohle neni spatny... Je pravdou to ze se spis hrac dival v D2 na mapu nez na samotnou hru!Dalsi zmena co vitam jako treba zruseni tech zviratek:D:D vdycky k serii Diablo patrilo aby si clovek sebral sam zlato tak ted k tomu nepotrebuju naky kralika nebo prase:D Jediny co me trochu mrzi je portal tenhle zpusob byl v TQ a truchu me to vadilo ale co Blizz vy co dela:)))
-
Blbost... Kdyby Blizz jen oznámil v roce XX že pracují na D3 a netvořily okolo takový mocný hype, nikdy by jsi se nedozvěděl, co přidali/odebrali atd. *3*
-
Konecne nazor podle meho kusta!:))) Nez naky ono tam nebude tohle a tohle jezis ted uz tam neni ani pruhledna mapa jdu zrusit objednavku:D:D To je trapne a ubohe;)
-
Sry ale na takhle blby argument muzu napsat jedine jinej blbej: Nechces, aby ti neco diktovali, nekupuj to.
-
No nelibi se mi na tom to, ze nekdo chce diktovat jestli budu cumet doleva nebo doprava.
-
Nechápu co se vám na tom nelíbí. Blizz chce jenom aby jste nečuměli na ohraje pruhlédné mapy a nehledaly jenom vchody, východy, portály atd, ale chce aby jste si prostě vychutnaly jejich prostředí které je fakt krásné a kde je vše v pohybu. Prostě tohle je pro mě krok dopředu. A pro ty co se bez mapy neobejdou tak pokud vím tak ve hře je minimapa která je stále zaplá. Sice není průsvitná ale tohle úplně bohatě stačí. Jinak pro pány kteří si myslí a velkohubě tady říkají že na diablo 3 serou a že si to radši stáhnout tak mám špatnou novinu: Diablo 3 nemá offline mod, takže nepůjde bez připojení k internetu a bez origo gamesy. Asi mě zde napíšete že existují i EMU servery, a že vám tohle stačí, bohužel emu nikdy, nikdy, nikdy nebude ani z 5 procent tak dobré jako origo. Peace a držme blizzu palce ať vydají hru která nás bude bavit dalších 10 let.
-
A pak že neujdůležitější je grafika. Prd, nejdůležitější je, jakou to má mapu.
-
Proč to prostě vážně nejde jednoduše ... options -> HUD -> transparent map -> ON/OFF ... tak jednoduchý a účinný :)
-
Tyhle pochody nechapu. Kdyz se to nekomu nelibi, neni duvod aby si nemohl zastavit a zapnout nepruhlednou mapu. Jenze obracene to nejde. Kdyz pruhlednou mapu zrusim tak si ju tezko zapne nekdo kdo tak hraje rad.
Sice je moznost kompromisu ale ja to tak nechci, chci ostatnim rikat co maji delat.... *11* -
Teoreticky to může fungovat, hlavní důvod, proč to bylo v předchozích dílech tak potřeba byl ten, že náhodně generovaný úrovně vypadaly většinou dost stejně, nelogicky, a screen byl nazoomovanej natolik, že se tam bez mapy nedalo totálně vyznat. Největší problém to bylo samozřejmě v druhým aktu, naopak ve třetím tenhle problém prakticky odpadl.
Pokud se jim povede udržet ten generátor nějak na uzdě a levely zpřehlednit, nemusí to bejt marný rozhodnutí. -
Mě se náhodou to rozhodnutí celkem líbí. A to přesně z důvodů, které sami uvedli.
-
Komu se to nelíbí, nemusí si hru kupovat. Schválně nepíšu stahovat, protože to vypadá, že nelegálně vůbec hrát nepůjde.
-
Tak to je krok stranou. Přijde mi děsně otravné pořád se zastavovat a nechat do sebe někoho mlátit jenom proto abych zjistil, kde to vlastně jsem.
-
Co ohlásili D3, tak se podávají jen špatné zprávy, aby z toho nakonec nebyl fail. Thx Activision ...
-
Doufám, že to vyjde až po prázkách, ať mám prachy z brigády :D:D:D
-
zda sa mi to alebo vsetko co mame radi v hrach vyvojari schvalne odstranuju ?...ja uz verim len Valve...sice maju svoj styl oznamovania hier a ich vydavania...ale s hrou ako takou ma nikdy nesklamali
-
Jedině dobře, není nic zábavného na slepém běhání a mačkání dvou tlačítek. Navíc mazáci si nemůžou stěžovat že se pořád jen zjednodušeuje.