-
,,... tohle je takový ..Heavy rain wana be,...
-
-
,,... tohle je takový ..J.o.e. wana be,...
http://www.fuxoft.cz/joe/ -
-
Jezis to psal Fuka??? To mu stoji za to se timhle zabejvat?
Kazdopadne doufam, ze pokud to bude treba, tak v pripade tohohle vytecnika dojde k IP BANu.
Jinak... Buh s nami... -
No jo! Přemýšlel jsem, jestli se jedná o blbost nebo primitivní humor, až jsem si všiml, že se vydává za "joe" a vzpomněl jsem si, jak sem do fóra chodil šířit svou bujarou blbost zabalenou do svého velkého ega z recyklátu.
-
-
Nemyslim
-
-
ale jistě synku... , ... a je dobre ze vychazi na konzole protoze tohle by pc neutahlo. je to dano stavbou jadra procesoru ... to by ste pc-ckari potrebovali ... 8 jadro minimum ... :)D *5*
-
-
Guru blbe sklamu te ale 8mi jadro je v podstate kazda i7 !!! s tim rozdilem ze je asi tak 20x vykonejsi nes tva obstarozni PS3 ktera byla vykonove zastarala uz v den vydani
-
Prosímtě, když tomu rozumíš jak koza jeteli, tak raději nepiš nesmysly na takový téma.
-
dobrej for, konzole jsou zastaraly a aktualnimu high end PC nesahaj ani po kotniky
btw. moje I7 ma 8 jader :P samozrejme 4 virtualni diky hyper treadingu :) -
a kde to programuju ked nie na pocitaci? vypisuju si vsetky zdrojaky na papier a to odovzdaju vydavatelovy?
-
-
No na konzoli samodřejmě.Vezmou do ruky gamepad a jedou *1*
-
-
Tak obmedzene aj vyzeraju potom tie hry ked ich tak domrdaju :) npr.: Mass Effect ...
-
-
-
P.S. ja se ve volnem casu venuju profesionalne programovani her tak vim ze tohle udelat na pc je problem, tuhle mimiku.
-
-
Ve volnem case profesionalnimu programovani?
Hahahaha dobrej for
Tohle je prvne delano na PC pak je to naportnuty na konzole...O cem tocis debile? -
-
Že vy na toho kripla musíte reagovat. Jste snad blbější jak tenhle homosexuál nebo co? Ono by ho přestalo bavit kdyby pod jeho hovnopádem nebyla napsaná jediná čárka. Snad to alespoň pár lidí na GT pochopí.
-
-
-
-
-
-
Mafia 2 nehoráznej hnis co bije do očí!!! Ale L. A. Noire bude bomba *5* nejvíc v Mafii 2: přijedeš si pro kšeft do doků za frantíkem a on tě vyhlásí, že žádnej momentálně nemá...ok, když sem přijel po pátý, už to začínalo fest smrdět. težce nedodělaná hra *9* 1 díl mnohem lepší
-
-
No aspon by to v tvem pripade chtelo naucit se skladat slova tak, aby jim prumerny cesky mluvici obcan porozumel, Neberu gramratiku (s tou mam take problem) ale celkove mam problem pochopit, cos tim chtel vubec rict?
-
-
jj sorry *9* trochu na prd.. že v Mafii2 neni dost vedlejších misí a tak podobně, jako je třeba v gta. s těma dlcčkama to byl pěknej podraz, všechny ty mise měli bejt už v základní hře
-
-
lol, este bud nespokojny s DLCckami do GTA4. si ich obsahovo porovnaj s ostatnymi DLC na akukolvek hru.
-
-
jenže Mafii 2 okleštili o ty mise, který tam měli bejt už od začátku *3* a z kterých pak udělali dlc, víš? o tohle mi de, že sou to zmrdi!!!!
-
-
jaj ty si hovoril o DLC do mafie 2 a nie GTA4. prepac zle som to pochopil.
my bad
-
-
-
-
-
-
Ne ze by animace byla spatna, ale zase takova bomba oproti napr. Mafii 2 to neni (a dokonce ani o proti staremu HL2). Ale ma to neco do sebe.. At si to majitele pristroju, na ktere vyjde uziji. Neminim se zapojit zase do flamu "proc to neni na PC?".. Proste protoc a ja si to nezahraju, co uz :-)
-
-
no asi si slepy clovece. lebo animacia tvare je v L.A. Noire proste fenomenalna. Clovek by si na tom vyhonil, keby tam nejaku peknu slecnu dali
-
Animace postav je normalni motion capturing a ten se uz leta imho nejak vyrazne nezmenil. Tak se postavy hybou podobne jako v Mafii 2 nebo HL2. Animace obliceju je delana technologii MotionScan a musim rict, ze vedle tohoto jsou cut-sceny v Mafii 2 jako kdyz se spolu bavi voskove figuriny. Mafiu 2 jsem hral az po tom, co jsem videl trailer na L.A. Noire.
-
-
I kdys sem jen zastance PC, tak musim rict ze je to Bomba a vypadato opravdu skvele. A tohle se nebude dat vubec s odpadem jmenem MAfia2 ani srovnavat.
-
Tady je videt ze potrebujem vazne next gen.
Kazdej je tu hotovej z mimiky a jaka to bude pecka, hype to je nic vic.
Grafika je lehce receno hnusna a gameplay sem porad nevidel akcnejsi mi prisel puzzle quest teda... -
-
Ona by to totiž měla být víc netradiční adventura, než akce.
-
-
Bohuzel zatim to je jen na konzole. V predprodeji na Gamestop je jen Xbox a PS3
-
-
A na konzolych to zustane. PC verze nikdy nebude.
-
-
Jako ta mimika je nehorazne dobre udelana. Lepsi mimiku jsem nikdy nevidel. Tuto hru chci, to urcite. Hlavne proto, ze tam hrajou mi oblibeni herci.
Ma to vsak i sve nevyhody. Pri tomto zpusobu snimani obliceje si nemuzete sami modifikovat vzhled, protoze je nasnima primo oblicej herce. Tim padem kazda postava musi mit uplne (nebo aspon hodne podobny) oblicej jako herec, ktery postavu hraje.
Grafika sama o sobe vsak vubec nevynika, a priradil bych ji k Mafii 1, protoze ty stiny a textury obleceni jsou strasne. Odlesky uz jsou na tom lepe, ale proste neco mezi mafii 1 a gta 4 -
-
Grafiku přiřadit k Mafii 1 ? no to si snad děláš srandu, zajdi k očnímu *7*
-
-
ty voho jestli taky tohle bude na PC tak mafia 2 by se měla stydět tomuhle říkam hra !!
-
-
Mě osobně Mafie bavila. Byla trochu nedotažená, ale má nížké HW nároky, vypadá skvěle (grafika moderní a přitom přehledná/"čistá"), výborně se ovládá/hraje. Jediné co mi na ní vadilo, je obsahová ořezanost. Ve hře se vyskytuje spousta detailů (vykradení kasy, jídlo, telefonní budky - není kam volat ...), které poukazují na to, jaký měla (má) veliký potenciál, který byl z nějaké řídící pozice (2K?) zřejmě dost pošlapán. Neviděl jsem však zatím hru včetně všech přídavků.
V každém případě, trailer z La Noire vypadá velmi dobře. Je sice fakt, že otázkou je zejména ovládání, když se jedná o konzoloidní projekt. Nadruhou stranu jak zde zmiňujete, GTA se ovládalo celkem dobře (Mafie lépe), spíš byl problém v nekvalitní optimalizaci pro PC, kdy hra trpěla mnoha neduhy od blikajících stínů po bezdůvodně vyšší HW nároky. Avšak co jsem zkoušel datadisk k GTA4, na dnešní PC pohoda, jen nesmíte mít starou grafiku výkonově pod model GeForce 7900, jehož ekvivalent tepe v PS3 - čili od dnes historické 8800 výše pohodička. Dnes bych se od R* bál spíše technických chyb a ovládání, než HW nároků.
-
-
Mezi platformami je i PC - vychází to i na počítače?
-
-
já tam označení pro PC nevidím... jenom Xbox a PS3, ale doufám, že hra na PC vyjde... i když po vražedné reakci hráčů PC na HW nároky u GTA IV bych se nedivil, kdyby se na nás v R* vys..li... *4*
-
-
v kartě hry je i PC. ale taky bych se nedivil, kdyby to k nám nedošlo, a byla by to škoda, vypadá to na moc dobrý kousek.
-
-
-
Ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo!!!! Tak ta mimika nema konkurenci!!! Plus to vypada na dost zabavnej mix akce a adventury. Tak jeste jednou, ty kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavo :)
-
-
Taky mě to dostalo... Ještě bych dodal, že kamera vypadá taky velmi schopně. To se jen tak nevidí.
-