Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce to prostě všeho s mírou.

  • Vím o devítiletých klucích co paří Fortnite. Ve škole se zatím učí větnou stavbu češtiny a při tom se učí anglická slovíčka co potřebují ve hře Fortnite i když je to střílečka - jako menu, názvy vybavení apod. Není to špatné na angličtinu. Takže i střílečka je dobrá. Samozřejmě nejlepší jsou adventury na angličtinu nebo strategie na rozvoj strategického myšlení a hospodaření s financemi.

  • Dement pařící celý den Fortninte a PUBG mi teda moc inteligentní nepřipadá. A že inteligence roste? Jistě, asi tak jako úroveň školství, to co jsme za komunistů v matematice zvládali ve druhé třídě, se dnes učí v páté a šesté, takže asi tak.

  • TheSuffering

    Zatímco ty jdeš s kamarády do hospody, tam si u stolu vytáhnete každý svůj mobil a čumíte do toho celý večer, že?

  • Coffin.Corner

    Ale pochopil. Jen si myslím že příliš paušalizuješ, protože nerdů, co nevystrčí z baráku ani nos, jak je popisuješ je jen mizivé procento, stejně jako happy Casanovů, co balí po hospodách ženský. 

    Nicméně,  byl jsem svědkem několika špatných osudů lidí, kteří pravidelně chodili do hospody se družit, zasmát se, pobrečet si, nasjat se, ale hlavně se ožrat... 

    Nebo, jinak řečeno, pokud si člověk v určité fází života prochází nějakou krizí, spásu nenajde ani ve virtuální realitě, ale ani v hospodě. 

  • a je to přirozený proces, není rozumné se mu vzpírat, popřípadě ho cíleně nahrazovat JEN počítačem. Víš, oni přes den/v noci na ulici nepostávají jen ožralí pankáči s počůranejma botama, možná bys byl překvapen, jak hezky by ses bavil v uvolněné společnosti přátel, kterou si zbytečně odříkáš a automaticky v lidech hledáš "pankáče a 100kg ženský", kteří za tu námahu, osobní kontakt, vůbec nestojí.


    Lepší je přece psát si s Abirem z Indie, Joshem z Oklahomy a Rebeccou z Izraele, co na tom ,že seš jim vlastně úplně u zádele a v životě se s nima nepotkáš - je to nadnesené, dramatizuji, ale meritum mého sdělení se nemění.

  • Hehehe, tak já si udělám společnost jakou budu chtít, můžu si vybírat heč. Jen jsem chtěl nastínit, že hry hrají inteligentní lidé a tak paří třeba nějakou strategii, která učí anglicky, podoruje logické a taktické uvažování a rozvíjí osobnost. Něco jako školení. Je vědecky prokázané, že inteligentní a emocionálně vyrovnaní jedinci dokáží být dlouhou dobu sami a nikoho nepotřebují. Zato emočně labilní jedinci potřebují společnost a tak si pořizují rybičky, psy, kočky a lidi - ano doslova si pořizují lidi jako své "přátele".

  • tak jistě, co ti zbejvá jinýho, když v tý situaci na ulici působíš jako pěst na oko.

    Jinak nevím ,jestli si tu oduševnělou tezi zmínil ty, nebo někdo jiný. Někdo tu psal, že hry jsou pro inteligentní jedince.

    No, tak tomu bylo ve 20. století, kdy si počítač kupovali pouze movitější klienti a byla tam vyšší pravděpodobnost, že mají dostatečné znalosti na to, aby se na počítači naučili. Prioritně nadšenci a IT experti.

    Dnes má počítač každej Demeter a Eržika....a pan Chytrý, kterému komp nahrazuje společnost

  • Jo ten cit z nich přímo vyzařuje, že musím vždycky přejít radši na druhý chodník. A nebudu sám, kdo to dělá.

  • aha, mám co do činění s klasickým nerdem, který svojí těžkou závislost schovává za nesmyslné argumenty, že se má vlastně lépe, než normální lidi, protože nemá kamarády, nechodí do společnosti a veškerý volný čas tráví před debilní obrazovkou.

    Věř tomu, že je ten vožralej pankáč vnitřně vyrovnanější a šťastnější, než člověk kterej je uvězněnej ve virtuální realitě a v osobnim životě má úplný ho*no, minimálně po citové stránce :(

  • nepochopil si vcelku zásadní problém, s kterym se potýkaji lidi uvěznění prioritně ve

    virtuální realitě. Pocit opuštění, chybí obejmutí od opačného pohlaví. Místo toho, aby se

    člověk s lidmi bavil osobně, zasmál se, pobrečel si, zdravě se nas*al, tak si nalhavá, že je všechno v pořádku, protože......mám 500 "kámošů" na FB a posíláme si emotikony.

    Jinak 90% času uvězněněj mezi čtyřma stěnama na proprzený kancelářský židli.

    Loss - Loss scénář, neníliž pravda?

  • Jack1947

    Super... toto trvalo a než se to odsouhlasí úplně to si ještě počkáme ! ( respkt vejde v platnost)

  • uher

    Lhaní je taky návykové, takže být tebou, dával bych si pozor.

  • Hele mě otevřeli kus za barákem pankáčskej klub. Chodím kolem obloukem a když slyším tu hudbu a vidím ty lidi, tak je mi dost ouzko. Takže je jasný, že ty lidi si plněj svůj sociální status nebo jak se to psychologicky řekne. Choděj s "kámošema" na pivo, štrejchaj se navzájem a mají "kulturní" a společenské vyžití.

    To já se radši spokojím s "intoušskejma" aktivitama jako PC pařbička, zajímavý video na youtube, atd... Dle mého názoru se stane hraní PC her v budoucnu dominantní zábavou. Protože je to pro inteligentní lidi (narozdíl třeba od fotbalu, nebo tv seriálů) a inteligence roste.

  • 8/10 lidi zavislych na mobilu, to jsi sebral kde? Zase nejaka studie? Ale jinak bych se tomu vubec nedivil, kdyz jsou lide takovi jaci jsou a jake je znam ja, tak bych radsi taky cumel do mobilu a hral na PC, nez se s nima bavil. Mluvim o lidech, ja jsem clovek :-)

  • Pokud víš, že existuje možnost pro choice, tak víš více než já bro...

  • a když nebudou v zádeli ryby, tak nebudou v zádeli rybníky. Když, když......tak si kdyšuj do konce života a chlácholej se 100 kilovejma samicema..... your choice bro

  • Coffin.Corner

    Fakt je to chození na pivo tak důležité? Já jen, že vídám své bývalé kamarády kteří na to pivo chodí pravidelně dvacet let a nevypadají o nic lépe, ani o nic šťastnější, než ti nerdi které popisuješ. :)

  • BoB.2

    Házím se marod.

  • PCMR

    Obzvlášť takový to jedno speciální zahradničení.😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit