Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kein
    Vypadá to jako Destruction Derby 2 v lepší grafice. Ta startovní kamera i ten ukazatel poškození...je to přesně jako z DD2...MUST HAVE! Snad se to podaří. Musí! Nějaká slušná závodní arkáda mi už chybí pěkně dlouho.
    • Taky jsem si vzpomnel na DD2 kdyz jsem zahlid ten ukazatel poskozeni *1*
  • já nevím, co pořád všichni máte s tím nereálným poškozením... včera jsem se náramně bavil nad tím, jak jde z auta vytvořit zmuchlaný papírový kapesník *1* co se týče jízdního modelu, co si pamatuju z dvojky, o moc citlivější to zase není a především... hry jsou hlavně o zábavě, což NCG i v rané fázi splňuje na jedničku, koneckonců série Flatout nikdy nehrála vyloženě na notu realističnosti, to už by nebylo ani ono... btw doufám, že ty drtičky a odrážečky a buchary atd. nějak zakomponujou třeba do demolition derby *14*
    • takový třeba trial derby jet po určitý trati jinak spadneš do drtičky, to by bylo fajn
      • taky možnost... ale úplně vidím to demolition derby, jak někoho nebereš a mrskneš s ním mezi ty dva ozubený válce... S-S-S-SUPER STYLE TAKEDOWN! *1*
  • Lze tam zničit i motor?
    • půjde. zatím je to vypnuté
  • Po dlouhý době dobře vypadající závodní hra a oni si ti kokoti stěžujou na citlivé ovládání a nerealistické poškození... Bych se tady z toho už posral...
  • pritom takova blbost, auta sa nicia nerealisticky
    • Tak to mi teda ukaž nějakou závodní hru (kromě původních Flatoutů), kde dmg model vypadá reálněji.
      To, že zatím je auto pojízdné i ve velikosti "krabička od sirek" je dle mého jen dočasný stav.

A ta atmosféra původních Flatoutů je přímo mhatatelná. Sem celou dobu co jsem na ty vydea čučel čekal kdy řidič proletí předním sklem :D
      • GTA 4 má špičkový model poškození. Do jeho vydání to byly první dva Carmageddony.
        • A GTA5 má pro změnu příšerný. Pro úplnost.
          • Tak GTA 4 má model poškození jako takový dobrý, ale v defaultu blbě nastavený, ale s Realistic Damage modem musím uznat, že je Damage model výborný.
      • gamerkt79
        Kdysy jsem hraval Viper Racing nebo tak neco a tam se auta borily hodne realne. Treba 1 "mensi" skok a konec jizdy :) To bylo tak rok 2000 +-
        • +1 nečekal jsem, že si tady někdo vzpomene na Viper Racing. Na dobu kdy to vyšlo byl ten damage model luxusní. Trochu se divím, že ji Dodge takový model povolil.

Si vzpomínám, že šla nastavit klávesa, která vůz pořád vyhazovala do vzduchu a následným dopade, šlo auto zdeformovat na velikost pár pixelů :D
      • Videa *16* *8*
        • Pete.palis
          kdybys byl registrovaný, nezabíráš diskuzní řádky a upravíš si to *16* *1*
          • Jack1947
            To jim rikam stale dokola, jenze tady je kazda rada marna.
    • dmg model je pro potřeba EA přehnaně zvýšen a zatím nejde zničit motor
    • Který auta jsou realistický?
    • ucho
      hry nejsou o realitě, ale o zábavě... simulátory mi přijdou většinou nudný...
      • jindra.veliky
        napis to same pod pristi novinkou o dalsim CoD a uvidime jestli budes take v plusu *4*
        • Tak on je rozdil mezi beznou arcadovou hrou a super-ultra arcadou typu cod.
          Hra nemusi byt hned simulator, aby byla alespon trochu uveritelna. *3*
  • michaliuz18
    Ja som len zvedavy ako to bude vo finalnej verzii ... nech zlepsia hlavne ovladanie lebo je az moc citlive ...optimalizaciu... a hlavne postavu do auta, ...a nech zrusia tu blbost ze ked auto pokrcim na 1x1 cm tak stale vrci motor a auto ide stale dopredu:D troska hlupost ,som zvedavy co z toho nakoniec bude, ci aj sofer vyleti z auta ako pri flatout
    • Jack1947
      Jo to bylo zabavne, snad se vrati minihry treba sipky, skok do dalky a kuzelky. *15* To byla prava sranda.
      • michaliuz18
        to hej:D ale mozno nechcu byt repetivny a skusia nieco nove ,hlavne nech tu chybu s autom spravia lebo to je somarina aby autu stale vrcal motor aj ked je z toho šrot:D
  • Ale jo, vypada to pekne i jizdni model. Ja na tyhle demolicky-rozbijecky moc nejsem, tak snad se doziju doby, kdy bude hra s takovou fyzikou na otevrene mape. Panecku takovy honicky s policajtama, to bych si nechal libit. *1*
    • GTA 4.
  • ucho
    ten uživatel nahrál trojici videí. zapomněli jste na derby: http://youtu.be/6iW1RnjxMcQ
  • Technologicky demo tehle hry, byl jeden z nejlepsich hernich zazitku poslednich mesicu, hry jsou od toho, aby si clovek hral a next car game to plnidokonale
  • Jack1947
    To je slusne, na druhou stranu se jedna o Flatouty respkt pokkus o reinkarnaci takze to je silna paka na hrace. Hlavni je aby to nejakou blbosti nezkazily. To by byla skoda.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit