Přejít na výpis diskuzí
Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů
6.1.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Po dlouhý době dobře vypadající závodní hra a oni si ti kokoti stěžujou na citlivé ovládání a nerealistické poškození... Bych se tady z toho už posral...
-
Technologicky demo tehle hry, byl jeden z nejlepsich hernich zazitku poslednich mesicu, hry jsou od toho, aby si clovek hral a next car game to plnidokonale
-
Tuto verzi jsem okoštoval a musím říct, že protivníci jsou HC kur*y protivný...Rename Flatout je zpátky v plný kráse! *16*
-
já nevím, co pořád všichni máte s tím nereálným poškozením... včera jsem se náramně bavil nad tím, jak jde z auta vytvořit zmuchlaný papírový kapesník *1* co se týče jízdního modelu, co si pamatuju z dvojky, o moc citlivější to zase není a především... hry jsou hlavně o zábavě, což NCG i v rané fázi splňuje na jedničku, koneckonců série Flatout nikdy nehrála vyloženě na notu realističnosti, to už by nebylo ani ono... btw doufám, že ty drtičky a odrážečky a buchary atd. nějak zakomponujou třeba do demolition derby *14*
-
-
takový třeba trial derby jet po určitý trati jinak spadneš do drtičky, to by bylo fajn
-
-
taky možnost... ale úplně vidím to demolition derby, jak někoho nebereš a mrskneš s ním mezi ty dva ozubený válce... S-S-S-SUPER STYLE TAKEDOWN! *1*
-
-
-
ten uživatel nahrál trojici videí. zapomněli jste na derby: http://youtu.be/6iW1RnjxMcQ
-
Jediná věc, která mi na té alfa verzi vadí (já vím že je to alfa, ale i tak mi to moc nejde na rozum) je ten systém poškození. Nemyslim vizuálně, to je v podstatě to, o čem jsem snil a co jsem si přál, spíš jde o ten ukazatel vlevo dole.
Ono stačí, když do vás v první zatáčce ťukne 5 aut a máte totálku, aniž by to (s trošičkou nadsázky) vůbec vysklilo blinkr.
Věřím tomu, že to opraví, protože vidět totálku s autem, kterému po vizuální stránce vůbec nic není, to na mě působí divně. Ale možná má auto vnitřní krvácení oleje, bo co já vim, nejsem mechanik *1*
Ale v podstatě to nemění nic na tom, že si to strašně užívám a i když tam jsou jen 2 tratě, jedna derby + předchozí testovací trať, tak se toho nemůžu nabažit *14* -
Super, že se jim podařilo vybrat ještě víc, než požadovali na kickstarteru! Držím Bugbear palce. I ta hodně raná verze hry ukazuje, že se vydali správným směrem a těch prachů, co jsem jim poslal, rozhodně nelituji...
-
Je to parada konecne je FlatOut zpatky a to ovladani je v cajku sice pouzivam Logitech G27 ale da se to vsechno hezky odladit tak prestante knourat ....... a jeste malickost pokud se vam s tim autem vylozene spatne zataci a blbe se vam to vyrovnava tak doporucuju vypnout VSync a na klavesnici je skoro povinost nechat zaplou kontrolu trakce atd.
-
Prostě Flatout. Hezký se to mačká, možná až příliš snadno.
-
To je zase dilo :)