Přejít na výpis diskuzí
Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů
6.1.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
čim by jako mela byt tahle hra vyjmečna? podla toho videa nic moc takova slabši kopie flatoutu
-
-
Treba tim ze to je pokracovani Flatoutu a delaji na tom tvurci jednicky a dvojky? :D
-
-
Ne kopiruji vlastni hru. *15* ( *7* ).
-
-
-
Vypada to dobre, jen bych snizil to mnozstvi ulomku, co odletuji, kdyz se do nekoho narazi, vypada to trochu divne.
-
To je slusne, na druhou stranu se jedna o Flatouty respkt pokkus o reinkarnaci takze to je silna paka na hrace. Hlavni je aby to nejakou blbosti nezkazily. To by byla skoda.
-
Pro ty kteří mají slabší procesor upozorňuji že je na CPU hra dost náročná. Mám starší 4 jádro na 3Ghz a procesor nestíhá FPS litaj něco kolem 20 FPS, grafika se při tom fláká.
-
Připadá mi to méně bláznivé než legendární Flatouty a obával bych se, abych vůbec dojel do cíle, kdybych jel svou taktiku - raději během závodu soupeřům rozmlátit auta, než se snažit jim ujet. Od toho jsou tady jiné závody. Já ve Flatoutech vždy bořil startovní pole.
-
-
To já taky a proto sem byl dycky poslední, nějak mě AI ignorovali a jeli normální závod, tady je to zatím to samé (zatím, třeba s tím něco udělají)
-
-
Ale jo, vypada to pekne i jizdni model. Ja na tyhle demolicky-rozbijecky moc nejsem, tak snad se doziju doby, kdy bude hra s takovou fyzikou na otevrene mape. Panecku takovy honicky s policajtama, to bych si nechal libit. *1*
-
-
GTA 4.
-
-
Ja som len zvedavy ako to bude vo finalnej verzii ... nech zlepsia hlavne ovladanie lebo je az moc citlive ...optimalizaciu... a hlavne postavu do auta, ...a nech zrusia tu blbost ze ked auto pokrcim na 1x1 cm tak stale vrci motor a auto ide stale dopredu:D troska hlupost ,som zvedavy co z toho nakoniec bude, ci aj sofer vyleti z auta ako pri flatout
-
-
Jo to bylo zabavne, snad se vrati minihry treba sipky, skok do dalky a kuzelky. *15* To byla prava sranda.
-
-
to hej:D ale mozno nechcu byt repetivny a skusia nieco nove ,hlavne nech tu chybu s autom spravia lebo to je somarina aby autu stale vrcal motor aj ked je z toho šrot:D
-
-
-
Nějaký divný krabicoidní auta.. a jízdní model mi taky přijde takovej prkenej oproti Flatoutu (já vim, neni to final verze).. Ale stejně se těšim :)
-
-
Já bych se nebál říct, že jízdní model je naprosto šíleně zmr..ej. FlatOuty mám hrozně rád a považuju je za špičku arkádového závodění. Po vyzkoušení Next C.G. se cítím jako opařený. Co to má jako být, auta se chovají jako by vážily 10 tun a jely permanetně na ledu na sjetých letních pneu. Obávám se že zrovna jízdní model nebude ve finální verzi od této příliš upraven. Škoda, věřil jsem že to bude dobré.... *13*
-
Z velké části může za dojem z jízdního modelu ta příšerná, k zadku pevně přilepená kamera, která je poslední dobou takovým trendem. Zabíjí to veškerou dynamiku vozidla, protože máš pocit, že se moc nehýbe. Hlavně ve smyku. Shodou okolností o tom trochu psali ve svém updatu i vývojáři Carmageddonu, kteří si to teda asi uvědomují a tuhle pitomost snad neudělají. Už mě tenhle prvek pěkných pár let sere.
-
-
Takže ty máš radši létající kameru jak Wipeout 2048?
-
-
Ne, to je úplně jiná záležitost.
Mluvím o tomhle: https://www.youtube.com/watch?v=-9R_Cuqcnk8 čas 3:42 a počkej na smyk a náraz do zdi.
https://www.youtube.com/watch?v=8vOyfZnZoR0 také výborný kompromis mezi volností kamery a jejím směrem.
Pak se můžeš podívat na libovolné video z Flatout 2. To by bohatě stačilo taky.
Mimochodem, já patřím k lidem, kterým se líbí (až na pár problémových situací, zejména při couvání) i volná kamera z GTA 4. Neměl jsem problém řídit levou rukou a pravou se rozhlížet myší. Je to parádní, pokud člověk není motorické nemehlo. -
-
Aha, kamera pořád ve směru auta? No, to je blivajz. Ale nějak si teď nemůžu vzpomenout ve které závodní hře to tak je :) . Možná to bude tím, že hraju jen GRID, Rollcage a Flatout 2.
Kamera v GTA4 (taková snad byla i v Mafii) se mi líbila dost, jen nevím, jestli by byla úplne praktická pro normální závody. A hry, kde je freelook, ale nedá se vypnout autocenter... úúúú, nechutné.
Stejně si myslím, že by mělo být ve hrách víc možností kamer, jako to bývalo. -
-
No uh... já mám Rollcage originál jen ze Score CD, které jsem si koupil v bazaru (byl jsem mladý a hloupý). Dneska se dá ještě snad koupit na Amazonech (nedávno jsem si z amerického posílal Freelancera), ale to jsou stejně hry, které pak lámu, protože se mi opravdu nechce hledat (a tahat s sebou) CD pokaždé, když chci tu hru hrát, nehledě na to, že některé z mých strojů mechaniku vůbec nemají. Ale hlavně že mám výmluvu, heh.
-
Jinak ta kamera ve směru auta je právě tady v té Next Car Game :) Snad jen pro účely alfy.
-
Souhlasím.
Mafia 2 měla už dost blbou kameru. Dost to zničilo požitek z jízdy. NFS série "úspěšně" používá dost fixnutou kameru. Netřeba zdůrazňovat, jak blbě to vypadá.
Rollcage si chci sehnat už měsíce. Musím to konečně udělat. To byla skvělá hra.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=464RaalKaLs tahle kamera je taky skvělá. Prostě nechá vyniknout pohyb sledovaného objektu a obsahuje určité zpoždění, než se zase fixne za zadek.
-
-
-
-
-
pritom takova blbost, auta sa nicia nerealisticky
-
-
Tak to mi teda ukaž nějakou závodní hru (kromě původních Flatoutů), kde dmg model vypadá reálněji.
To, že zatím je auto pojízdné i ve velikosti "krabička od sirek" je dle mého jen dočasný stav.
A ta atmosféra původních Flatoutů je přímo mhatatelná. Sem celou dobu co jsem na ty vydea čučel čekal kdy řidič proletí předním sklem :D -
-
GTA 4 má špičkový model poškození. Do jeho vydání to byly první dva Carmageddony.
-
-
A GTA5 má pro změnu příšerný. Pro úplnost.
-
-
Tak GTA 4 má model poškození jako takový dobrý, ale v defaultu blbě nastavený, ale s Realistic Damage modem musím uznat, že je Damage model výborný.
-
-
-
Kdysy jsem hraval Viper Racing nebo tak neco a tam se auta borily hodne realne. Treba 1 "mensi" skok a konec jizdy :) To bylo tak rok 2000 +-
-
-
+1 nečekal jsem, že si tady někdo vzpomene na Viper Racing. Na dobu kdy to vyšlo byl ten damage model luxusní. Trochu se divím, že ji Dodge takový model povolil.
Si vzpomínám, že šla nastavit klávesa, která vůz pořád vyhazovala do vzduchu a následným dopade, šlo auto zdeformovat na velikost pár pixelů :D
-
-
Videa *16* *8*
-
-
kdybys byl registrovaný, nezabíráš diskuzní řádky a upravíš si to *16* *1*
-
-
To jim rikam stale dokola, jenze tady je kazda rada marna.
-
-
-
-
dmg model je pro potřeba EA přehnaně zvýšen a zatím nejde zničit motor
-
Který auta jsou realistický?
-
hry nejsou o realitě, ale o zábavě... simulátory mi přijdou většinou nudný...
-
-
napis to same pod pristi novinkou o dalsim CoD a uvidime jestli budes take v plusu *4*
-
-
Tak on je rozdil mezi beznou arcadovou hrou a super-ultra arcadou typu cod.
Hra nemusi byt hned simulator, aby byla alespon trochu uveritelna. *3*
-
-
-
-
A co treba toto:https://www.youtube.com/watch?v=1EAC6bfesLQ
*14* -
-
O gumových karosériích se tu mluvilo už hodněkrát.
-