Přejít na výpis diskuzí
Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů
6.1.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
Pro ty kteří mají slabší procesor upozorňuji že je na CPU hra dost náročná. Mám starší 4 jádro na 3Ghz a procesor nestíhá FPS litaj něco kolem 20 FPS, grafika se při tom fláká.
-
Já bych se nebál říct, že jízdní model je naprosto šíleně zmr..ej. FlatOuty mám hrozně rád a považuju je za špičku arkádového závodění. Po vyzkoušení Next C.G. se cítím jako opařený. Co to má jako být, auta se chovají jako by vážily 10 tun a jely permanetně na ledu na sjetých letních pneu. Obávám se že zrovna jízdní model nebude ve finální verzi od této příliš upraven. Škoda, věřil jsem že to bude dobré.... *13*
-
O gumových karosériích se tu mluvilo už hodněkrát.
-
A co treba toto:https://www.youtube.com/watch?v=1EAC6bfesLQ
*14* -
Tak on je rozdil mezi beznou arcadovou hrou a super-ultra arcadou typu cod.
Hra nemusi byt hned simulator, aby byla alespon trochu uveritelna. *3* -
Tak GTA 4 má model poškození jako takový dobrý, ale v defaultu blbě nastavený, ale s Realistic Damage modem musím uznat, že je Damage model výborný.
-
Super, že se jim podařilo vybrat ještě víc, než požadovali na kickstarteru! Držím Bugbear palce. I ta hodně raná verze hry ukazuje, že se vydali správným směrem a těch prachů, co jsem jim poslal, rozhodně nelituji...
-
No uh... já mám Rollcage originál jen ze Score CD, které jsem si koupil v bazaru (byl jsem mladý a hloupý). Dneska se dá ještě snad koupit na Amazonech (nedávno jsem si z amerického posílal Freelancera), ale to jsou stejně hry, které pak lámu, protože se mi opravdu nechce hledat (a tahat s sebou) CD pokaždé, když chci tu hru hrát, nehledě na to, že některé z mých strojů mechaniku vůbec nemají. Ale hlavně že mám výmluvu, heh.
-
Jinak ta kamera ve směru auta je právě tady v té Next Car Game :) Snad jen pro účely alfy.
-
Souhlasím.
Mafia 2 měla už dost blbou kameru. Dost to zničilo požitek z jízdy. NFS série "úspěšně" používá dost fixnutou kameru. Netřeba zdůrazňovat, jak blbě to vypadá.
Rollcage si chci sehnat už měsíce. Musím to konečně udělat. To byla skvělá hra. -
Aha, kamera pořád ve směru auta? No, to je blivajz. Ale nějak si teď nemůžu vzpomenout ve které závodní hře to tak je :) . Možná to bude tím, že hraju jen GRID, Rollcage a Flatout 2.
Kamera v GTA4 (taková snad byla i v Mafii) se mi líbila dost, jen nevím, jestli by byla úplne praktická pro normální závody. A hry, kde je freelook, ale nedá se vypnout autocenter... úúúú, nechutné.
Stejně si myslím, že by mělo být ve hrách víc možností kamer, jako to bývalo. -
https://www.youtube.com/watch?v=464RaalKaLs tahle kamera je taky skvělá. Prostě nechá vyniknout pohyb sledovaného objektu a obsahuje určité zpoždění, než se zase fixne za zadek.
-
Ne, to je úplně jiná záležitost.
Mluvím o tomhle: https://www.youtube.com/watch?v=-9R_Cuqcnk8 čas 3:42 a počkej na smyk a náraz do zdi.
https://www.youtube.com/watch?v=8vOyfZnZoR0 také výborný kompromis mezi volností kamery a jejím směrem.
Pak se můžeš podívat na libovolné video z Flatout 2. To by bohatě stačilo taky.
Mimochodem, já patřím k lidem, kterým se líbí (až na pár problémových situací, zejména při couvání) i volná kamera z GTA 4. Neměl jsem problém řídit levou rukou a pravou se rozhlížet myší. Je to parádní, pokud člověk není motorické nemehlo. -
Takže ty máš radši létající kameru jak Wipeout 2048?
-
GTA 4.
-
A GTA5 má pro změnu příšerný. Pro úplnost.
-
GTA 4 má špičkový model poškození. Do jeho vydání to byly první dva Carmageddony.
-
Z velké části může za dojem z jízdního modelu ta příšerná, k zadku pevně přilepená kamera, která je poslední dobou takovým trendem. Zabíjí to veškerou dynamiku vozidla, protože máš pocit, že se moc nehýbe. Hlavně ve smyku. Shodou okolností o tom trochu psali ve svém updatu i vývojáři Carmageddonu, kteří si to teda asi uvědomují a tuhle pitomost snad neudělají. Už mě tenhle prvek pěkných pár let sere.
-
Taky jsem si vzpomnel na DD2 kdyz jsem zahlid ten ukazatel poskozeni *1*
-
Nějaký divný krabicoidní auta.. a jízdní model mi taky přijde takovej prkenej oproti Flatoutu (já vim, neni to final verze).. Ale stejně se těšim :)