Přejít na výpis diskuzí
Závodní Next Car Game už vybrala půl milionu dolarů
6.1.2014 | Aleš Smutný
56 příspěvků
-
to hej:D ale mozno nechcu byt repetivny a skusia nieco nove ,hlavne nech tu chybu s autom spravia lebo to je somarina aby autu stale vrcal motor aj ked je z toho šrot:D
-
Jediná věc, která mi na té alfa verzi vadí (já vím že je to alfa, ale i tak mi to moc nejde na rozum) je ten systém poškození. Nemyslim vizuálně, to je v podstatě to, o čem jsem snil a co jsem si přál, spíš jde o ten ukazatel vlevo dole.
Ono stačí, když do vás v první zatáčce ťukne 5 aut a máte totálku, aniž by to (s trošičkou nadsázky) vůbec vysklilo blinkr.
Věřím tomu, že to opraví, protože vidět totálku s autem, kterému po vizuální stránce vůbec nic není, to na mě působí divně. Ale možná má auto vnitřní krvácení oleje, bo co já vim, nejsem mechanik *1*
Ale v podstatě to nemění nic na tom, že si to strašně užívám a i když tam jsou jen 2 tratě, jedna derby + předchozí testovací trať, tak se toho nemůžu nabažit *14* -
napis to same pod pristi novinkou o dalsim CoD a uvidime jestli budes take v plusu *4*
-
Prostě Flatout. Hezký se to mačká, možná až příliš snadno.
-
+1 nečekal jsem, že si tady někdo vzpomene na Viper Racing. Na dobu kdy to vyšlo byl ten damage model luxusní. Trochu se divím, že ji Dodge takový model povolil.
Si vzpomínám, že šla nastavit klávesa, která vůz pořád vyhazovala do vzduchu a následným dopade, šlo auto zdeformovat na velikost pár pixelů :D -
Kdysy jsem hraval Viper Racing nebo tak neco a tam se auta borily hodne realne. Treba 1 "mensi" skok a konec jizdy :) To bylo tak rok 2000 +-
-
To já taky a proto sem byl dycky poslední, nějak mě AI ignorovali a jeli normální závod, tady je to zatím to samé (zatím, třeba s tím něco udělají)
-
To jim rikam stale dokola, jenze tady je kazda rada marna.
-
Připadá mi to méně bláznivé než legendární Flatouty a obával bych se, abych vůbec dojel do cíle, kdybych jel svou taktiku - raději během závodu soupeřům rozmlátit auta, než se snažit jim ujet. Od toho jsou tady jiné závody. Já ve Flatoutech vždy bořil startovní pole.
-
kdybys byl registrovaný, nezabíráš diskuzní řádky a upravíš si to *16* *1*
-
Je to parada konecne je FlatOut zpatky a to ovladani je v cajku sice pouzivam Logitech G27 ale da se to vsechno hezky odladit tak prestante knourat ....... a jeste malickost pokud se vam s tim autem vylozene spatne zataci a blbe se vam to vyrovnava tak doporucuju vypnout VSync a na klavesnici je skoro povinost nechat zaplou kontrolu trakce atd.
-
Videa *16* *8*
-
Tak to mi teda ukaž nějakou závodní hru (kromě původních Flatoutů), kde dmg model vypadá reálněji.
To, že zatím je auto pojízdné i ve velikosti "krabička od sirek" je dle mého jen dočasný stav.
A ta atmosféra původních Flatoutů je přímo mhatatelná. Sem celou dobu co jsem na ty vydea čučel čekal kdy řidič proletí předním sklem :D -
taky možnost... ale úplně vidím to demolition derby, jak někoho nebereš a mrskneš s ním mezi ty dva ozubený válce... S-S-S-SUPER STYLE TAKEDOWN! *1*
-
Tuto verzi jsem okoštoval a musím říct, že protivníci jsou HC kur*y protivný...Rename Flatout je zpátky v plný kráse! *16*
-
To je zase dilo :)
-
takový třeba trial derby jet po určitý trati jinak spadneš do drtičky, to by bylo fajn
-
Vypadá to jako Destruction Derby 2 v lepší grafice. Ta startovní kamera i ten ukazatel poškození...je to přesně jako z DD2...MUST HAVE! Snad se to podaří. Musí! Nějaká slušná závodní arkáda mi už chybí pěkně dlouho.
-
půjde. zatím je to vypnuté
-
dmg model je pro potřeba EA přehnaně zvýšen a zatím nejde zničit motor