Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • já nevím, co pořád všichni máte s tím nereálným poškozením... včera jsem se náramně bavil nad tím, jak jde z auta vytvořit zmuchlaný papírový kapesník *1* co se týče jízdního modelu, co si pamatuju z dvojky, o moc citlivější to zase není a především... hry jsou hlavně o zábavě, což NCG i v rané fázi splňuje na jedničku, koneckonců série Flatout nikdy nehrála vyloženě na notu realističnosti, to už by nebylo ani ono... btw doufám, že ty drtičky a odrážečky a buchary atd. nějak zakomponujou třeba do demolition derby *14*
  • Lze tam zničit i motor?
  • Po dlouhý době dobře vypadající závodní hra a oni si ti kokoti stěžujou na citlivé ovládání a nerealistické poškození... Bych se tady z toho už posral...
  • Který auta jsou realistický?
  • ucho
    hry nejsou o realitě, ale o zábavě... simulátory mi přijdou většinou nudný...
  • Jack1947
    Jo to bylo zabavne, snad se vrati minihry treba sipky, skok do dalky a kuzelky. *15* To byla prava sranda.
  • pritom takova blbost, auta sa nicia nerealisticky
  • michaliuz18
    Ja som len zvedavy ako to bude vo finalnej verzii ... nech zlepsia hlavne ovladanie lebo je az moc citlive ...optimalizaciu... a hlavne postavu do auta, ...a nech zrusia tu blbost ze ked auto pokrcim na 1x1 cm tak stale vrci motor a auto ide stale dopredu:D troska hlupost ,som zvedavy co z toho nakoniec bude, ci aj sofer vyleti z auta ako pri flatout
  • Ale jo, vypada to pekne i jizdni model. Ja na tyhle demolicky-rozbijecky moc nejsem, tak snad se doziju doby, kdy bude hra s takovou fyzikou na otevrene mape. Panecku takovy honicky s policajtama, to bych si nechal libit. *1*
  • ucho
    ten uživatel nahrál trojici videí. zapomněli jste na derby: http://youtu.be/6iW1RnjxMcQ
  • Technologicky demo tehle hry, byl jeden z nejlepsich hernich zazitku poslednich mesicu, hry jsou od toho, aby si clovek hral a next car game to plnidokonale
  • Jack1947
    Ne kopiruji vlastni hru. *15* ( *7* ).
  • XorxoxTalarius
    Treba tim ze to je pokracovani Flatoutu a delaji na tom tvurci jednicky a dvojky? :D
  • Jack1947
    To je slusne, na druhou stranu se jedna o Flatouty respkt pokkus o reinkarnaci takze to je silna paka na hrace. Hlavni je aby to nejakou blbosti nezkazily. To by byla skoda.
  • Vypada to dobre, jen bych snizil to mnozstvi ulomku, co odletuji, kdyz se do nekoho narazi, vypada to trochu divne.
  • čim by jako mela byt tahle hra vyjmečna? podla toho videa nic moc takova slabši kopie flatoutu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit