Přejít na výpis diskuzí
Záznam z bitvy v Teutoburském lese na videu z Total War: Rome II
23.4.2013 | Petr Poláček
60 příspěvků
-
Tak jako vypadá to dobře, ale chtělo by víc zapracovat na taktice legionářů. Z videa jsem paradoxně dostal pocit, že disciplinovanější byli germáni. *4* Ten hurá útok legionářů, kdy se namačkají do nepřítele je prostě divnej. Na druhou stranu kvituju, že konečně používají svoje štíty a taky, že se dá formace testudo slušně použít i v bitvě (v Rome 1 trvalo tak dlouho její sestavení a rozložení, že bylo zbytečné se s ní v žáru bitvy zdržovat).
-
-
koment uplne na hovno, nejde o turnaj ale ukazku hry...
-
-
Ty si zjevně nepobral, o čem jsem psal. Nemyslel jsem rozestavení formací na mapě, ale rozmístění vojáků uvnitř formace. *15*
-
-
Bylo vidět, že by si legionáři dokázali poradit mnohem líp ale autor videa tady chtěl spíš dodržet historickou stránku věci a tak ve hraní trošku zadrhával...jsem si jistej, že to bude určitě nějakej chalange jakože "Poražte Germány v Teutoburském lese" nebo tak něco ....a ještě k těm legionářům....je asi dost zřejmí že ve hře budou asi něco jako overpowered a nebo autor hrál na nejnižší obtížnost, jelikož na konci bitvy opravdu se čtvrtinkami rot dokázal ještě prorazit dvě úplné formace germánů.
-
-
Tak v rámci prezentace to asi trochu "vylepšené" bylo, aby čistě náhodou neprohrál.
-
-
Morale +50 ;-) Ty staty oproti napr. shogunu hrube ;-D
-
-
-
-
Omlouvám se, vložil jsem špatný embed. Nyní už je tam ten správný.
-
-
málo spánku
-
-
vypadá to krásně. už ted myslím na to, jak asi bude vypadat Medieval III *5* chtělo by to pořádně pořešit obléhání měst a hradů
-
Když už v té hře jsou formace tak mě fascinuje jak vojáci stojí bokem k nepříteli, který je vzdálený jen pár desítek metrů a nic nedělají jen stojí. Případně na ně dopadají šípy a je to nijak nevzrušuje.. nevím no :)
-
-
Coz o to, ale ty sipy jim nic nedelaj xD.. Coz me se** a nebo jak ty licestnici do sebe nechaj naject tu jizdu.. No jako ai nijak nezmenili a nesmyslna ucinnost zbrani na dalku OPET ..
V shogunovi to melo aspon nejaky smrnc s temi puskami.. -
-
Tak s šípama se to debilně táhne už od Medievalu. V Rome to ještě celkem šlo. V Shogunovi to taky nebylo zas tak špatný, ale tady to vypadá nic moc, no. Na druhou stranu je asi prob to vyvážit.
-
-
-
to jsou samý bitvy pořád, ale mě by taky zajímal nějaký pohled na strategickou mapu a především informace o AI a diplomacii
-
Koukám pořád se ti vojáci mažou vysoce hořlavým olejem. *1* Na PRE-ALPHA verzi fajne. Video fajne a hlavně z něho jde pocit, že ať se Říman vrtne kam chce, tak za dubem či bukem vždy Germán. *1*
-
Osobně se docela těším, u starýho Romu jsem proseděl pár měsíců. Popravdě jsem poslední kampaň dokončil asi rok zpátky. Pevně doufám, že se podaří udžet atmosféru, která na mě z videa dýchla. Sem s tím...
(jen ať to je po vydání hratelné - vzpomínka na Shoguna) -
Taktická mapa se mi líbí, ale jinak z té !unit-cam-foreva! ukázky moc poznat není.
-
Jsem jediný kdo si myslí, že u Total Warů je nejemotičtější hraní?
Ten hrozný pocit, když vaši velkou armádu někdo rozpráší...
Ta radost, když zvítězíte proti velké přesile...
Ten velký vztek, když vám nějaký hodňoučký(předtím tu byl jiný výraz a komentář mi někdo smazal) vrahounek zabije vašeho oblíbeného generála, kterému jste vylepšovali statistiky několik hodin! -
První díl Rome mám v compu pro případ antické trudnosti z čekání :).