Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • huste
  • čáry za šípama? to snad ne.. snad to půjde vypnout.. A animace doufám nejsou ještě dodělané, protože jsou tak na úrovni Rome I
  • Jsem jediný kdo si myslí, že u Total Warů je nejemotičtější hraní?

Ten hrozný pocit, když vaši velkou armádu někdo rozpráší...

Ta radost, když zvítězíte proti velké přesile...

Ten velký vztek, když vám nějaký hodňoučký(předtím tu byl jiný výraz a komentář mi někdo smazal) vrahounek zabije vašeho oblíbeného generála, kterému jste vylepšovali statistiky několik hodin!
  • TheGGG
    Kde jsou krev, střeva a výkaly? Todle pořád není reálná válka, ale jinak to vypadá dobře
    • To bude přece v DLC.
  • Autor zapomnel doplnit ze ukazka je z prealpha verze, takze buh vi jak stara je tato ukazka.
  • vypadá to krásně. už ted myslím na to, jak asi bude vypadat Medieval III *5* chtělo by to pořádně pořešit obléhání měst a hradů
  • smejki
    Taktická mapa se mi líbí, ale jinak z té !unit-cam-foreva! ukázky moc poznat není.
  • to jsou samý bitvy pořád, ale mě by taky zajímal nějaký pohled na strategickou mapu a především informace o AI a diplomacii
  • Je docela na prd když si chcete zahrát historickou bitvu a hratelná je jen jedna strana ktrera ještě k tomu tu bitvu nevyhrála.Na Příklad v barbarian invasion byli jen dvě bitvy.Ta první šla hrát jen za Huny(bitva u katalánských polí)a měli ji prohrát.Ta druhá se možná ani neuskutečnila.Měnit hold historii nemusí bavit každého.
    • Magister_Peditum
      Zase to vem z té stránky, že vítězná strana obyčejně měla silnější armádu (až na pár výjimek), takže je pro hráče větší výzva ji porazit, než naopak. Ale taky bych uvítal možnost hrát za obě strany.
      • tak v teutobursky lese bylo germanu rika se ze min ale tezko rict nebyli to zadny dejepisci :D
        • Ale moc nevěříš tomu, že defacto na domovském území bylo míň Germánů než Římanů, že ne?
          • a nebyli to náhodou tehdejší britovéé? *4* *12*
          • no tak naci germani urcite v lese zili driv to vsechno bylo jenom les, ale bojovniku dali podle dokumentu a ruznych historickych analu min :D cele to zaviselo na unave strachu oni nenechali rimany 3 dny spat poradne jist a postupnymi prepady se z toho spis nez bitva stal masakr proto to bylo pro ne jako ze fakt neco
  • Nula strategia, hromada efektíků, zatim to vypadá, že si nový rome nekoupím, protože to zatím vypadá jako nějaký mod na Shogun 2
    • mi vadila pouze ta třesoucí se kamera na začátku u valících se ohnivých koulí... osobně bych to třepání zkousnul celkem fajn, jen kdyby to nebyl až takový extrém

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit