Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sleepless
    Omlouvám se, vložil jsem špatný embed. Nyní už je tam ten správný.
    • málo spánku
  • Teda moc se mi nelíbí ten design ovládacího panelu. A vůbec mne to zatím moc nepřesvědčilo, že to bude nej (už nevím jaký termín použili) Total war. Až tam budou ty slibovaný deseti tisíce vojáků tak řekněte :-)
    • rancor1223
      Stím designem UI musím souhlasit. Přijde mi zbytečně vysoké a tak zabírá dost místa. Ale jinak je to pořád Total War. Jasná koupě.
  • Stačí klucí na konci traileru překliknout na ten walkthrough *4*
    • ZvacA
      No kua, ještě že si přišel kolego, jen bych si zoufalostí umlátil hlavu o stůl. :) No samozřejmě, ovšem jde o princip - článek odkazuje na desetiminutovou gameplay ukázku a v článku trailer a až potom šance se došachovat k oné ukázce. Jakože, proč?
      • Jakože že řešíš kraviny. Já jsem rád, že mne novináři upozornili na video. Zas tak kalorií nevídám abych si to video našel sám, co říkáš? Chce to trošku tolerance...
        • ZvacA
          Kus vola. Já taky skáču blahem, že se mi ty informace sypou pod hubu automaticky, ale tohle je jen uživatelský upozornění na možnou chybku při vkládání původně zamýšlenýho konceptu článku, nic ofenzivního. Navíc, aby to bylo úplně fér, v bleskovkách na video již upozornil kolega Miserius - ostatně jednu dobu tu bylo slušností i poděkovat za tipy - takže klanění předávej tam. Ale pojďme na to hodit bobek a řešme Total war.
          • Ofenzivní nejsi možná na autory. Ale tyjátr tady stejně děláš. Stačilo moji poznámku v klidu přejít a asi by jsme si oba dva ušetřili čas. Já bych napsal další dvě normo-věty do Bakalářky. *1* A život by vesele utíkal dál. *4*
  • http://www.youtube.com/watch?v=pKSkBEJ_wrM Tady je to desetiminutové video
  • ZvacA
    Dobrý, jen je chyba u mě nebo neschází to desetiminutové video, džentlmeni?
  • MidnighT91
    To čekání mě ničí, jdem s tím něco udělat!
  • Tak nepůsobí to na mě úplně zle. Ale pamatuju si na už nějaký ten pátek starou hru Praetorians, ve které ten feeling z bitev Římanů proti germánským kmenům byl prostě lepší...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit