Přejít na výpis diskuzí
Zenimax chce The Elder Scrolls Online bez bugů
25.5.2012 | Adam Homola
83 příspěvků
-
To by mohlo klapnout.
Ono přetexturovat WoW do nové grafiky by neměl být takový problém, navíc jsme to viděli už tolikrát, tak už by to mělo být technicky vychytané.... -
hm, dík. Já sleduju především: http://www.gameinformer.com/
Tam se už tradičně objevují všechny podstatné informace k sérii TES a to většinou s předstihem před ostatními médii. Rovněž je tam tradičně velké množství videí s rozhovory s tvůrci TES série a rovněž nově s tvůrci TES Online. Určitě doporučuji. -
On říkal kde jsou záchody ... ne které jsou jak záchody.
-
Sakra a mě se né a né pokazit. Navíc na "holky" nemám dost peněz. *1*
-
netreba hrat tolko onlinoviek a hned budes mat jednu. tu svoju som toho casu ziskal vdaka tomu ze sa mi pokazil pocitac..... *14* *14* *14* *14* *16*
-
Jejda... *1*
-
To je jako kdybych chtěl holku... *1*
-
Odkaz přímo na rozhovor je v článku...
http://www.edge-online.com/features/how-bethesdas-taking-elder-scrolls-online -
Ještě teda doplním základní info. z toho rozhovoru:
1. Snaha vyhnout se nutnosti chodit do tzv. HUBech - tj. místech, kde se nachází NPC, která dávají questy - většinou města apod. Prostě půjdete po světě, uvidíte zajímavé místo, tak místo toho, abyste museli jít nejdříve do nějakého HUBu a tam nabrat questy, které vás pošlou právě na to zajímavé místo, které jste minuli, můžete jít rovnou to zajímavé místo navštívit. Ovšem HUBy zůstávají. Jen částečně odpadne ta nutnost nejprve jít do těch HUBů. Tímto chtějí podpořit prozkoumávání území hráči - to je základ TES a oni se ho chtějí držet. Viz tím, co jse napsal výše + tím, že v dungeonech, ruinách atd. bude vždy něco k nalezení - poklad, boss, nějaký quest item apod.
2. Mapa světa by se měla aktualizovat průběžně a upozorňovat hráče, pokud je poblíž nějaké zajímavé místo, které stojí za navštívení. Vedle toho by měl mít hráč poměrně velké možnosti v úpravě herního rozhraní - např. zmínili úpravu mapy, kdy si hráči budou mít možnost povypínat některé fukce (pro větší výzvu).
3. Speechcraft bude mít svůj význam. Např. dostanete quest, pokud budete mít vyšší Speechcraft. Speechcraft vám tak může otevřít další obsah.
4. Volby údajně budou mít význam i do budoucna. Volba např. může určit, jestli se vám nabídne nový herní obsah, nové questy apod.
5. Budou reputační questy a za ně bude dostávat hráč různé reputační odměny. Přímo se hovořilo např. o Mages Guild. Budou rovněž existovat guildovní hodnosti. Ve hře by mělo vedle toho existovat poměrně hodně frakcí.
6. Nebude nutné být ve skupině, aby mohla být spolupráce. Ale skupiny budou možné. Hráči přitom i bez skupiny dostanou plné expy a splní quest.
Příklad: Jdu zabít medvědy a potkám člověka, které na stejném místě zabijí medvědy. Ten člověk je ale Tatar a není schopen se domluvit na společné skupině. V jiném MMO katastrofa - tady to nebude vadit. Sice nebudete v jedné skupině, ale quest prostě spolu uděláte.
7. Místa by se měla měnit podle toho, jak člověk jednal. NPC by měla hráče rozpoznat, pokud ten hráč udělal v daném místě něco významnějšího. Oni to trochu více rozvinuli.. já uvádím jen základ.
Tohle jsou základní informace z rozhovoru, který byl uveřejněn na výše napsaném odkazu dne 23.5.2012. -
Tak on je to v podstatě zbytečný článek, protože hry bez bugů chtějí úplně všichni a moc se z toho článku nedozvíme.
-
TES zůstane SP + přibude MP verze. Co je na tom špatného? Bude více TES her - podle mě pouze pozitivní věc.
-
Prosím o odkaz na daný rozhovor. Já sleduju vesměs všechny rozhovory o TES a tak nějak nevím, z čeho to máte.
Mimochodem, jsou mnohem zajímavější informace, které jste měli prostředkovat českému hráči - viz např. rozhovor o questování: http://www.gameinformer.com/b/features/archive/2012/05/23/exploring-quests-in-the-elder-scrolls-online.aspx
Tady se můžete dozvědět něco více o questech a dokonce i o hlavní linii. Informací je tam opravdu dost, ač jsou některé už známé. Podobných rozhovorů je na uvedeném webu více. -
vazne sa na toto tesite? mna to moc nepresvedcilo... zatial... ale podla mna by mal tes ostat single.
-
Portal 2.
-
Já sem ve Skyrimu narazil jen na pár drobných bugů (ano, za obrama sem šel schválně a opravdu sem se proletěl :) ), ale nic zásadního. Ovšem obávám se, že MMO The Elder Scrolls je trošku jiná liga a budou mít co dělat. Ale je třeba si uvědomit, že to dělá uplně jiné studio, než Skyrim, takže hra může být zabugovaná klidně 1000x víc. Jinak mi připadá, že trol.diskuzni musí být poslední dny v sedmém nebi, protože je tu každej den článek o jeho oblíbených hrách - Skyrim a Diablo III :-) A teď se k tomu přidal ještě The Elder Scrolls Online :-)
-
nadlidskej vykon
-
tak tu predobjednavku pak zrusis ne?
-
Ve Fallen Earth jsou taky a muzes si na ne dokonce sednout! A maj tam i TOI TOIky :D
-
To Teo: To víš, musíš se příště více snažit anebo to vzdát... *4*
-
Jak jinak *7*