Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohli by zkusit jinou novější sérii.
  • Kámo kdo ne.my osobne postavy z Mass Effectu chybi.doufam ze ME3 nepodelaj a ze nachaj "stare zname",a doufam ze udelaj 4.ale nazor jedince v tomhle svete nic neznamena
  • zx_spektrum
    Nejlepší budoucností Mass Effectu by byl Mass Effect 4 navazující na Mass Effect 3. Bohužel, tři a dost (nebo tři a reboot, popř. tři a radikální překop) proniká z filmů (Spiderman, Batman, Iron man, Piráti z karibiku atd....) zdá-se i do her... Hlavně jen ať nedělaj MMORPG...
  • Jak uz bylo receno, nemaj licenci. Ta je pry pekne mastna, ale podle me by se jim vyplatila.
    Nic proti, ale to jejich univerzum splozenci-wardeni, templari-magove a bojovej system mi moc nesedne.
  • Slendrian
    veru, asi si to nehral, keď to prejdeš tak pochopíš čo som tým myslel :)
  • Na Forgoten Realms nemají práva. Asi je pro ně levnější vymyslet nový systém, než kupovat licenci.
  • thumbs up
  • Amylee.Anderson
    A ty si ho očividně nehrál...
  • Jak série her Mass Effect, tak Dragon Age, je pro mě osobně zklamáním. Kdyby raději Bioware nelenili a udělali nějakou novou hru ze světa Forgotten Realms. Nezbývá než oplakávat jejich starší dnes již asi zapomenutou tvorbu :/
  • bizi
    Diskuse nebyla zrusena. Slo o technicky problem. Uz by to melo jit.
  • zirafcatko
    Já chci konečně Tali!!!!
  • Arrival uz vysel, na cos e pripravovat kdyz "Arrivnul" uz pred mesicem :D
  • taky na tohle bude film.... bude se zabejvat zacatkem ME , nalezama na Marsu a prvni valkou s Turianama
  • Jaktoze byla zrusena diskuze na Fable TŘŘiíí

Ja se chtel vylejt z nervů a ono to asi nefakčí.

Ja jen,ze bude hezcí v tom,ze o tom jenom počtu a zustanu nohama na zemi vy juráci
  • len to nie...ziadne mmo.......mna osobne vyslovene bavi ich singlepalyer style....stopnem vyhodnotim ...naklikam a odpauzujem a vychutnavam si masaker co sa mi deje na monitore....:D, kto ma kurvafix cas sa mrdat s nejakym MMOckom niekolko rokov?
  • presne s tym sa stotoznujem aj ja si uzivam vela veci...Bioware hravam uz velmi dlho, ale zeby som bol nejako vrcholne sklamany z DE2 sa povedat neda....uzil som si tu hru naplno a jedine veci co mi trosku vadili bol koniec, blby spawn protivnikov v subojoch [ktore som si inac uzival] a trosku ma mrzel inventar a nemoznost poriadne vybavit ostatne chary. Inac to bola super hra hodna svojho mena.....atmosfera kirkwallu bola genialna spolu s intrigami a politikou....toto BW ide skvele a dufam, ze to nepokakaju.
  • Jde ovšem o to co pro Bioware znamená skalní fandové jestli ti co hráli jejích první hry a nebo ti co začali Mass effektem a Dragon age
    PS mě osobně baví všechny jejích hry ale mě baví kdeco tak nemůžu hodnotit
  • Ták ták, to, co jsem byl schopen tolerovat v DAO, už ve dvojce bylo nadmíru...hrozně hrozně a hrozně moc jí uškodila ta odfláknutost prostředí - i ty animace mi přišly pěkné, ale to prostředí prostě neeee, to nešlo, hrozně to kazilo pocit z hry s tak vdechujícím příběhem, veliká škoda, ale peněz nelituju
  • Super by byl casem Mass Effect prequel.
    Nalezeni prvniho Mass Relay, prvni setkani s mimozemskejma ksichtama, apod.
    To by mohlo byt radne atmosfericke, bez überepickejch klise, mmmmmmmm
  • Hlavní dějovou linku ano, o malilililililililinko ale mělo, nebylo to takoví klišé.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit