Přejít na výpis diskuzí
Zesnulého Robina Williamse zvěční vývojáři ve World of WarCraft
13.8.2014 | Adam Homola
88 příspěvků
-
Si stratil niť už pri druhej reakcii, preto som uznal za vhodné robiť si z teba srandu namiesto vedenia plnohodnotnej diskusie.
-
Výborně. Uhnul jsi od tématu k hodnocení mé osoby a mimoděk mě obvinil z toxikománie... začínám si myslet, že jsi politik typu našeho prezidenta.
-
Nezabúdaj na Aštar Šerana, Jožka Kováča a Šrí Kršna Čaitanja Maháprabhu.
-
:D
-
veľmi zaujímavý vedecký poznatok, nech sa páči, skús tú vedeckú myšlienku fundovane rozvinúť.
-
tak ale, že by si klesol až tak hlboko a označil ma za hydrocefalusa, to nie je od teba veľmi pekné a zároveň je to aj nesprávne.
-
Kua ten mato1987 to bude snad slavny BossMarťas zo sector.sk lebo taku ludsku hlupost si inak vysvetlit neviem...
-
Oprel som sa o stoličku a posúdil som to viac než suterénne. Ale teraz srandu stranou a troška vážnejšie sa pozrime na jadro veci, mne pripadá, že ty nebudeš len verejný ochránca morálky ale budeš aj pravidelný konzument fluoxetínu a preto zaujímaš takýto prehnane súcitiaci postoj ku správe.
-
Zrovna tak pochybuju, že Bighead je (nebo zní jako) troll.
-
a tiež môžu prísť Kvejgáři z Andromedy, vymažú všetky náboženstvá z povrchu zemského, zlikvidujú socanov a green teroristov a dajú nám elixír večného života... alebo tiež nie.
-
Tak predsa len som ťa konečne presvedčil, aspoň niečo.
-
A tu jistotu bereš odkud? Protože polud svůj názor prezentuješ tal suveréně, tak by ses měl opřít o víc, než jen o několik cynických poznámek, či odtušit, že je to zřejmé... soudíš tu jiného člověka.
-
snažíš sa a to si cením, ale nejako ti to nejde, ale kľudne to skúšaj ďalej, možno sa ti raz podarí vytvoriť nejaký bonmot, aj keď je pravdepodobnosť veľmi malá. *14*
-
Konstatuješ na základě svých nepřímých informací a bez jakékoliv zkušenosti... jistě že je to odsuzování.
-
Iste pre väčšinu zúcitiacich ovečiek môže môj silne antagonistický názor a postoj k správe vyznieť ako forma "trollingu", ale je to skôr vec všeobecnej inteligencie a pohľadu na vec.
-
odporúčam využiť služby významového slovníka.
-
navzdy je dlha doba, myslim ze jeho pamiatka neprezije ani len 1000 rokov.
na druhu stranu Mato1987 moze este vela toho urobit a mozno aj o 2000 rokov sa o nom budu deti ucit ze tam a tam spravil to a to. -
Prestaň sa hrať na verejného ochráncu morálky, je podstatný rozdiel, keď niekto zomrie na nevyliečiteľnú chorobu, teda nemá na výber ako keď sa nejaký bohatý blázon rozhodne obesiť sa lebo mal zlý deň,alebo mu došli zásoby ohnivej vody.
-
Neuráží, jen "konstantuje". Naví etiku si máme "strčit" někam, ne?