Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Což je odsuzování... nějak se v tom ztrácíš.
  • wenceslaus
    Jistě - všichni jsou troll, jen ty ne :-D
  • Až umře Mato1987 tak po něm neštěkne ani pes :D Kdežto pan Williams bude navždy slavný a známý :)
  • wenceslaus
    Takže už je asi pozdě, koukám... Mezi "lúto mi ho nie je" a "všici sa pokakáme" je ještě dost místa, nemyslíš?
    To, že byl známý a tak se o jeho smrti dozví víc lidí než o smrti ostatních není jeho vina a rozhodně to není důvod k nějaké 0protiváze k lítosti ostatních.
  • Mato1987
    pozri sa čo bolo to bolo terazky som majorom.
  • Mato1987
    an obvious troll couldn't be more obvious *14*
  • MidnighT91
    Řekněte mi někdo, je Mato troll nebo jsou všichni čoboláci takhle dementní???
  • Mě je zas líto,takové nuly co nic v životě nedokázala,narozdíl od tohohle herce,který pobavil a baví nadále desítky miliónů lidí po celém světě,NULO *2* *2* *2* *11* *11* *11*
  • Mato1987
    Ja som bol vždy zástancom plnohodnotnej a zanietenej diskusie, ale skús to bez tých urážok, lebo sa odrazím a budem zlý.
  • Mato1987
    nech sa páči, rob čo sa ti ráči.
  • Mato1987
    máš smolu semitský kamarát, mňa neurazíš.
  • Jezis nevite tady ani kulovy, co ten clovek prozival, proc to udelal, ale budete tu placat nesmysly a spekulace.
  • Ještě než odpovíte Matovi tak se zamyslete nad tím jestli opravdu chcete krmit trolly =)
  • Půjdu na diskuzní fórum a řeknu, že mi není líto smrti populární osobnosti. Schválně kolik lidí tím naštvu. Obvious troll is obvious.
  • KIMCID
    milé děcko to je poučeni specialně pro tebe *3*
  • Mato1987
    nikoho neodsudzujem, len konštatujem, že to bol slaboch.
  • Mato1987
    ťažko nemocní umierajú denno denne v nemocniciach na aro-e a neštekne po nich ani pes, ale jeden notorik a bohatý blázon sa obesí vo svojej vile a všetci sa pokakáme od toho aké obrovské neštastie ľudstvo postihlo, empatiu a etiku si strč do vačku kamarát.
  • Mato1987
    Tiež by som trpel depresiou keby som mal v banke na konte 50 miliónov, za sebou 3 rozvody a bol by som ťažký notorik. Nevieš konkrétnu situáciu ale snažíš sa niekoho presvedčiť, že sa obesil kvôli depresiám, talent.
  • Mato1987
    nemám ani obriezku a nepraktijukem šábes, si na zlej adrese.
  • KIMCID
    TALMUD:nesuď člověka za jeho činy pokud jsi nebyl na jeho místě. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit