Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vy de me nti Jason Statham by mel bejt hitman. Ten orech z Fast and Furious, ten sladkej hosik? To je presne co tahle doba dela. To je jak upiri co chranej a su kaj lidi. Stejna p i c o vi na
    DEMENCE
    • Ristoro
      Přesně. Když hodí Statham ten svůj brutální, nasraný xicht, je to masakr. Jako Hitmana si ho umím představit hodně dobře.
    • Shaker
      Statham se porad tvari nasrane... neutralni ksicht to chce a kdyz sem videl fotky tohohle Frienda, tak vypada presne jako Hitman z Absolution.
      • Pro mě Stathem zazářil v:
        Snattch (Podfuk je zakázané slovo? Redakce Vy jste paranoidní!)
        Two smoking barrels and lock stock

naprosto nepřekonatelnej, na rozdíl od těch akčních slátanin. (vyjma expendebles)
        • Shaker
          o tom se nehadam, dela dobry filmy, ale nevypada jako hitman, protoze ukazuje emoce...
          • to mi nepříjde, dokáže se tvážit neutrálně.
    • "chranej a sukaj lidi" :-D:-D
  • Timothy Olyphant mě kdysi děsil, ale nakonec to na herní adaptaci dopadlo víc než dobře. Takže kdo ví, třeba to Friend zvládne taky.
  • Beze srandy (už mě to napadlo dřív), jen si porovnejte Petra Poláčka s posledním dílem. Oholit a Hitman jak vyšitej!
  • ucho
    tady by to chtělo nějakýho známějšího herce, někoho s neutrálním výrazem v obličeji. třeba takového bena afflecka, ale ten už bude hrát batmana a toho by studio asi nezaplatilo. možná ještě nicolas cage by byl zajímavej.
    • nekromant33
      Cage ne, koukat na to jak plešatej dědek valí oči a řve na všechny... to mě na hitmana nesedí. Dovolit by si ho ale mohli, mohl by bejt záporák.
    • Zaangažovat rovnou Kingsleyho na scénář s motivem "47 po šedesátce"
      • jedno jméno.... kevin spacey
        • Ten se přece specializuje na trochu odlišnou kategorii vyčůraných cynických a inteligentní psychopatů, ne? :)
    • Tento by byl ideální: http://www.cojeco.cz/Attach//photos/pers394f36fac8661.jpg
  • kubi-wan
    Tak Friend mi tam sedí daleko víc, než Walker. Má daleko hitmanovštější rysy (když si oholí hlavu). Mimochodem, přestože se řadim k lidem, kterým se první film líbil, vim, že nejslabší jeho složkou byl scénář. Proto jsem trošku vyděšenej z toho, že ke "dvojce" píše scénář úplně stejnej patlal Skip Woods, kterej psal i jedničku a vloni zprasil Smrtonosnou past (u který jsem si teda přišel, jako když koukám na nějakej vývar z Hitmana bez Hitmana) ...
    Nechápu, že ho ještě nechaj psát. *7*
  • A co třeba Rupert Grint?
  • Rupert Friend !! to je snad sranda?Když už teda nemužete zaplatit Stathama dejte tam třba Toma Hardyho.
    • Overwatch
      No, myslím že Hardy bude podstatně dražší než Statham. Ten se bohužel pořád brodí v lepších béčkách, byť si teď pomůže v Rychle a zběsile. Ale Hardy má za sebou i před sebou (Mad Max...) mnohem větší a zajímavější role.
      • "Ten se bohužel pořád brodí v lepších béčkách, byť si teď pomůže v Rychle a zběsile." Tomuhle se říká oxymorón, ne? Protože jsi napsal lepší béčka a série RaZ je lepší béčko, takže si ničím vlastně nepomůže, bude pořád na stejný vlně. Rozhodně nejde o áčko... možná tak rozpočtem.

Btw Hardy vedle Mad Maxe bude hrát ještě Sama Fishera. Jen takový doplněk. :)
        • nekromant33
          Já to vždycky bral jako zhodnocení rozpočtu a production values... kdybych měl zoheldňovat scénář, tak jsem asi áčkovej akční film nikdy neviděl. Avatar za 500 mega by byl taky béčko (a věřím že z pohledu některých lidí tomu tak určitě z nějakýho důvodu je).
        • Zklamu tě chytráčku, ale prvně si definuj co je béčko a co je blockbuster. Rychle a zběsile jsou nejvydělečnější filmy roku čili se v současnosti řadí do AA produkce....
          • erikse
            Tady to nekdo zase nepochopil.
        • Overwatch
          Minimálně co do rozpočtu, výdělků a "vlivu" to áčko rozhodně je. Co se týče kvalit je to samozřejmě subjektivní, ale minimálně poslední dva díly byly fakt povedená typická letní popkornová zábava. Když se podíváš na to v čem běžně hraje Statham, tak to jsou fakt echt béčka (a pro kontext, filmová produkce Stevena Seagala z posledních let jsou spíš céčka...). Jestli by něco mohlo Stathama posunout k zajímavějším rolím, je to právě Rychle a zběsile.
      • Byl to jen nápad.Já jsem zvědavej zda Hardy bude hrát Sama Fishera?Hitmana už po té první sračce nikdo neopraví i kdy by tam hrála superstár.
        • kennyB
          Ale na to, že to byl film podle hry, tak to dopadlo celkem dobře. Proč je ale tak těžký udělat film podle hry a hru podle filmu??? Nejlépe podle mě asi dopadl Silent Hill.
          • Film podle hry udělat nejde, protože tvůrci nejsou dostatečně velcí fanoušci dané hry (série), a hry podle filmu udělat nejdou, protože studia chtějí rychle vydělat na značce, dokud je čerstvá a běží stále v kinech (poslední příklady, co mě napadají - Pacific Rim, R.I.P.D.), takže se vývoj uspěchá a ještě k tomu se dá do rukou nějakým amatérům.
            • Hlavně bych si nemazal med kolem huby. On i ten scénář a dějový linky u her nejsou obvykle taky nějakou extra třídou na čtyřicet mezinárodních cen. Není pochyb o tom, že kombinace samotných hratelnosntích akcí ze strany hráče a nabízená zápletka u hry postačují, ale u her se k tomu přidává takovýho množství faktorů - od vyobrazení a dál - který budují celkovou zájmovost, že podobnýho potom na filmu něčeho podobnýho dosáhnout jednoduše není tak snadný a mohl by se klidně přetrhnout u toho i "Špílberk". Tím je na místě stále otázka, proč brát předlohy, který se mimojiné vedle vlastních mechanismů prezentují částečně vlastně taky filmovou charakteristikou, jež však ve výsledku nemusí stačit na to, aby z toho mohl být kvalitně ukvalitní film s živými herci, když koncept a děj samotných her je v jádře jak z pera mimina? Jako jasný, třeba takovej Payne mohl mít ze samotný hry mnohem líp využitej potenciál pro výsledný zpracování, když sám si na dospělej film hraje, ale jinak je to převážně látka, u které snaha přenýst na plátno se musí zákonitě zvrtnout buď jen v prezentaci základu a základních postav s vlastní myšlenkou a nebo v hru-přísně sledující záležitost, která však laické veřejnosti bude připadat stejně dementní. Budiž čest Silent hillu, u kterýho však výrazně platí, že jeho herní zápletka a prostředí nahrávají úspěchu už z jádra věci. Ta látka kolem hry pohrávající si s duchařinkama a psychem by uspěla i kdyby se to jmenovalo "Za kopečkem"... A na druhou stranu, kdyby si někdo chtěl zfilmovat něco napříkald z produkce Cagee a jeho herních dramat, tak by to bylo už z povahy těch her ve finále stejně zbytečný.

Takže si určitě dovolím říkat a částečně souhlasit, že hry jako předloha pro film fungovat nemůžou v takových našich kvalitativních představách nejen kvůli tomu, že se toho v našich očích chytně nějaký "amatérský" šášula, ale rovněž z nemalého důvodu, že i ty hry nejsou nějakou studnicí velkých děl po stránce originality a komplexity a vytáhnout z nich to hlavní, co u nich normálně funguje na monitorech, není rozhodně snadnou a dosud vyřešenou operací.
            • kubi-wan
              Když nad tim teď přemýšlim, tak Prince z Persie asi taky napsal Skip Woods *1*
            • je tam toho více. prvně určitě souhlasím s tebou. hlavně s tím druhým. hry jsou pro filmové producenty druhořadou záležitostí, takže na to dají malé výdaje a tak do dopadá - bídný scénář, režisér, herci. vždy je to jen snaha vytřískat ze značky nějaké peníze navíc. plus bych k tomu ještě přidal cílového diváka. pokud by chtěli udělat film, který by uspokojili fanoušky hry, museli by ustoupit nehráčům, kteří tu značku neznají. tímpádem odpadá výrazné procento diváků. když to ale zevšeobecní, ztrácí film na své původní značce a hře se už moc nepodobá. a nakonec to dopadá tak, že se hledají kompromisy a vznikne z toho prostě *meh* film. podle mě to nejlépe dopadlo u prince of persia. velká hvězda, velká produkce, hře to neuškodilo a zároveň to pobavilo nehráče (mou přítelkyni). ale i tak ten kompromis byl vidět a zas tak skvělé to nebylo.
        • Naopak, důstojný film.
          • Velmi. Blil jsem jenom jednou.
    • ucho
      Tom Hardy? no nevím... :) a co dwayne johnson? nebo vin diesel? *5*
      • Moc svalů. Hitman není kulturista.
        • ucho
          taky jsem to nemyslel vážně, to byla reakce na Toma Hardyho...
  • tak dalsi herec co tam vobec nesedi Hitman je trenovany vrah a chlapcek co ma 70kil tak nevyzera jedine keby bol z japonskej Yakuzi.Statham a jeho vrazedny pohlad tak on by to tam zahral brutalne.Rupert Friend je oproti nemu nic moc este keby to reziroval Christopher Nolan tak to by bol masaker
    • No oni herci často mění objem, takže několika měsíční bodybuild trénink, nabere 20 kilo a bude dokonalej Hitman. Rysy v obličeji na to má dokonalý
      • Spíš horší bude scénář. Jak už někdo zmínil, tak ho píše samej blb co psal minulej film a to byla hrůza. Chtělo by to nějaký špionážní drama, temný o dokonalým vrahovi
  • Kein
    Olyphant ve dvojce hrát nebude?
  • Prostě ne. Ten tam nesedí stejně jako by neseděl Paul.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit